< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
YD MI CİHAZ
-
-
-
-
E-devlet’ten sorguladınız mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
İthalat yolu ile kaydedilen cihaz diyor. Bireysel olsa bireysel derdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama sonuç olarak kayıtlı değil mi. Bireysel de pasaport kaydı gibi olmazmı bilmediğimden soruyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Niye her iki imeıyi yazınca farklı seri numaraları veriyor yada Yazılım kısmında TUR yazmıyorda eux yazıyor.
tr cihazı ise faturası var mı ? cihazı telefoncudan mı aldınız ? şöyle bir dolandırıcılık mevcut. yurt dışı cihazı alıyolar. tr garantili s23 ultranın imeisini atıyolar server kayıt ile . server kayıt = telefona başka telefonun imeisini atma. sonra sen telefonu alınca e devletten sorgulatınca tr kayıtlı gözüküyor ama halbuki senin cihazın yurt dışı cihaz. arka kapakta imei yazıyor orda yazan imei ile telefondaki imeiyi karşılaştırın hocam. ikisi de aynı cihaz mı bakın.
-
senin cihaz tr değil hocam united arap emirates romu yüklü senin cihazın kodu ile bu sayfadaki kodlar uyuşuyor. senin cihaz yurtdışı. türkiye s23 ultra cihazının imeisini server kayıt ile senin cihaza çakmışlar. yakında klona düşer zaten bu imei de . en kısa zamanda gidip telefonu aldığın yere iade et.
sammobileSamsung Galaxy S23 Ultra (SM-S918B) - XSG - S918BXXS6CXG8 firmwarehttps://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s23-ultra/firmware/SM-S918B/XSG/download/S918BXXS6CXG8/1868133 -
zaten server kayıtlı cihazda güvenli klasör ile samsung pass çalışmaz ordan da anlaşılıyor hocam
-
-
Evet doğru ilk defa samsung kullandığımız için anlamadım türkiyeye kapalıdır falan diyip geçmiştim sağolasın.
İade ettin mi hocam cihazı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X