Şimdi Ara

YD MI CİHAZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bugün samsung s23 ultra cihazını aldım. Telefoncudan yurtiçi garantili cihaz diye satın aldım. Eve geldim cihazın kurcalıyordum. Galeride ai özellikleri çok kısıtlı geldi gözüme. Sonra güncellemeleri baktım. Güncelleme gelmiş sonra araştırınca yazılım kısmında tur tur yazması gerekirken Bende eux eux yazdığını farkettim aşağıda eklerim. Imeı sorgusunu yaptığımda cihaz ithalat olarak gözüküyor. Garantiyi sorguladığımda da var olarak gözüküyor ben bunların yabancısıyım işin içinden çıkamadım duruma göre telefoncuya gidecem. Ek olarak fotoğrafta koyduğum gibi seri numaralı imeı girdiğim cihazla uymuyor. Samsung un kendi sitesinde seri numarası ile sorgularsam da fotoğrafsız bir cihaz çıkıyor. Aciliyeti var teşekkürler. YD MI CİHAZ YD MI CİHAZ YD MI CİHAZ

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• İki imeı de de farklı cihaz çıkıyor. S23 ultrada bildiğim kadarıyla Server kaydı var fakat imeı atma yoktu. Ondan dolayı kafam gereksiz karıştı. Bu da seri numarasını yazdığımda çıkan sonuç. Aydınlatabilen olursa çok sevinirim. YD MI CİHAZ

• Yazılım da bu olarak gözüküyor ki samsungun kendi sitesinde bu yazılımdan sonra bir sürü yazılımın geldiği gözüküyor YD MI CİHAZ YD MI CİHAZ

• E-devlet’ten sorguladınız mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stones kullanıcısına yanıt
    Evet sorguladım iki imeıyide. YD MI CİHAZ YD MI CİHAZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkleqend -- 21 Ocak 2025; 6:0:49 >

• İthalat yolu ile kaydedilen cihaz diyor. Bireysel olsa bireysel derdi.

• Stones kullanıcısına yanıt
    Ama sonuç olarak kayıtlı değil mi. Bireysel de pasaport kaydı gibi olmazmı bilmediğimden soruyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Niye her iki imeıyi yazınca farklı seri numaraları veriyor yada Yazılım kısmında TUR yazmıyorda eux yazıyor.

• darkleqend D kullanıcısına yanıt

tr cihazı ise faturası var mı ? cihazı telefoncudan mı aldınız ? şöyle bir dolandırıcılık mevcut. yurt dışı cihazı alıyolar. tr garantili s23 ultranın imeisini atıyolar server kayıt ile . server kayıt = telefona başka telefonun imeisini atma. sonra sen telefonu alınca e devletten sorgulatınca tr kayıtlı gözüküyor ama halbuki senin cihazın yurt dışı cihaz. arka kapakta imei yazıyor orda yazan imei ile telefondaki imeiyi karşılaştırın hocam. ikisi de aynı cihaz mı bakın.

senin cihaz tr değil hocam united arap emirates romu yüklü senin cihazın kodu ile bu sayfadaki kodlar uyuşuyor. senin cihaz yurtdışı. türkiye s23 ultra cihazının imeisini server kayıt ile senin cihaza çakmışlar. yakında klona düşer zaten bu imei de . en kısa zamanda gidip telefonu aldığın yere iade et.

YD MI CİHAZsammobile
    Samsung Galaxy S23 Ultra (SM-S918B) - XSG - S918BXXS6CXG8 firmware
    https://www.sammobile.com/samsung/galaxy-s23-ultra/firmware/SM-S918B/XSG/download/S918BXXS6CXG8/1868133

zaten server kayıtlı cihazda güvenli klasör ile samsung pass çalışmaz ordan da anlaşılıyor hocam

• Byblack58 kullanıcısına yanıt
    Evet doğru ilk defa samsung kullandığımız için anlamadım türkiyeye kapalıdır falan diyip geçmiştim sağolasın.

İade ettin mi hocam cihazı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.