Şimdi Ara

YDS 2014 SORULARI (ilkbahar) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
1
Favori
5.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ghandi sorularının çoğunu halktan insanlarla ilgili şıklarını işaretledim.
  • Bu bahsettiğinize katılmamak elde değil. Bazı sorular belirli bir zaman geçtiten sonra gidip soruyu sorana sorsanız eminim ki kendiside yaptığı saçmalığı teyit eder. Bu tip düperdüz çözülmesin diye soru sorulması mantığı bir kenara bırakılırsa -ki bu 3-5 soru için geçerli daha kaliteli bir sınav olur kanaatindeyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behram

Arkadaslar TUS icin YDS'nin gecerlilik suresi ne kadar bilen var mi?

Tus dersanesinden gorevlilerle konustugumuzda 5 sene demislerdi bize ama bugun sinava giren bi arkadasima sinav gorevlisi 2 sene demis kendinden emin bir sekilde. Kafam karisti biraz bu konuda.

benim bildiğim süresiz şu anda yds geçerli

hatta 1994 sonrası üds kpds geçerli
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonsterMMORPG

quote:

Orijinalden alıntı: Behram

Arkadaslar TUS icin YDS'nin gecerlilik suresi ne kadar bilen var mi?

Tus dersanesinden gorevlilerle konustugumuzda 5 sene demislerdi bize ama bugun sinava giren bi arkadasima sinav gorevlisi 2 sene demis kendinden emin bir sekilde. Kafam karisti biraz bu konuda.

benim bildiğim süresiz şu anda yds geçerli

hatta 1994 sonrası üds kpds geçerli

Ooo boyleyse cok iyiymis. Cok tesekkur ediyorum hocam.
  • YDS süresiz geçerli dediler ama her konu için olmayabilir. Tus için aratınca çoğu kaynak 5 yıl diyor. Aynı şekilde son beş yılın üds ve kpds sınavları da geçerli yazıyor.

TUS YDS Geçerlilik

KPDS geçerliliği 5 yıl çoğu konuda ama ales için 2 yıl diyen oldu. Yds çıkınca artık geçerli değil diyen oldu. Muhtemelen konusuna göre değişiyor süresi.

• Sınav orta zorluktaydı bence. İlk bölümler kolay paragraflar zordu. 70 almam lazım. denemelerde hep 65-75 arasında gidip geldim umarım 70'i yakalamışımdır bunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

YDS süresiz geçerli dediler ama her konu için olmayabilir. Tus için aratınca çoğu kaynak 5 yıl diyor. Aynı şekilde son beş yılın üds ve kpds sınavları da geçerli yazıyor.

TUS YDS Geçerlilik

KPDS geçerliliği 5 yıl çoğu konuda ama ales için 2 yıl diyen oldu. Yds çıkınca artık geçerli değil diyen oldu. Muhtemelen konusuna göre değişiyor süresi.

Ayni sekilde ben de aratmistim hocam aynen 5 yil olduguna dair bikac yazi var, ama linkler arasinda OSYM baskaninin yaptigi suresiz olacak aciklamasi da var. Ama o aciklama da Ocak 2013 tarihli ne kadar gecerli bilemiyorum yani.

Benim icin onemli olan 2 sene olmamasi. 3 sene bile olsa raziyim, tekrar girmek istemiyorum bu sinava.

• Behram B kullanıcısına yanıt
    Ben de dershaneye sormuştum 5 yıl demişlerdi ama.
  • Paragraf konularının, özellikle Gandhi'yi anlatan paragraf başta olmak üzere aşırı sıkıcılığı hariç bana normal geldi sınav. Sonuçlar ne zamana açıklanır acaba?
  • Johnny B. Goode J kullanıcısına yanıt
    Bugün açıklanacağı söyleniyor ama, bu saatten sonra açıklanmaz yarına kalır herhalde.
  • bugün açıklanır mı ki
  • ne zaman açıklanır acep
  • Sınav muhtemelen yarın açıklanacak. En kötü cumartesiye açıklanır. Pazar Tus varmış. Ondan önce açıklarlar muhtemelen.
  • açıklanmayacak heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tus a girmeye engel değilmiş atanmaya mı ne engel diyorlar + geçen senede tus tan sonra açıklanmış . ösym nin keyfini bekliyoruz şuan
  • Bu hafta açıklanır inşallah güzel bi puan alırız hepimiz.. Ben çok çalışmadım aklımda sınava dair pek soru da kalmadı ama ortalama 55-65 bandı gelir gibime geliyor. ×

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamamen keyfi bekleme...osym neyi doğru yaptı ki...
  • Gecen sene sinavdan 10 gun sonra aciklanmis sonuclar.
  • ya normalde 10 gün makul bir süre

fakat 2 milyon kişi giren ygs yi 6 günde aciklayinca osym bekledik yani yds de aciklansin :D
  • Hala tık yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.