Şimdi Ara

YDS 2022 Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dil bilgim mevcut. Geçen sene TOEFL dan 78 puan almıştım ilk kez girmeme rağmen. YDS alırsam dil tazminat hakkım oluyor bu sebeple en az 85 puan alma hedefim var. Size 2 sorum var,

Pratik şekilde sorular çözüp, trik noktaları bana gösterecek bağlaçlardan zarflara kadar ipuçları verebilecek, güncel kaynak arıyorum. Zor olmasını da isterim çünkü Yds kolay bir sınav değil.

2.si ise TOEFL a geçen sene Zabanexam sitesinden hazırlandım çok iyiydi. Bu sitenin muadili hangisidir malum şuan kapalı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Biz kardeşimi Bristol'deki üniversiteye göndermek için bu işe başladık ben de yanında çalışmak istedim yani. İlk başta kitaplarla başladık fakat konuyu bilmeden soruyu çalışmanın pek anlmı olmuyor o yüzden başta kursa gitmek istedim. Kurslar pandemiden dolayı online olunca çok etkisiz geldi özel derlser de kafayı yemiş durumda kimse ucuza gelmiyor. Şimdi yakın zamanda gostudent'ı Danilo Zanna'nın reklamından tanıdık onu kullanacağız. Online özel ders olarak işliyor sistem bakalım işe yarayacak gibi. Bildiğim kadarıyla ''https://promo.gostudent.org/tr/ozelders'' linkinden %10 indirim de alınabiliyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.