Şimdi Ara

YDS için İngilizce Kelimeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Biliyorsunuz ki YDS sınavında başarılı olmanın anahtarlarından biri İngilizce Kelime Bilgisidir. Kendi YDS hazırlıklarım da İngilizce Kelime ezberlemek için uğraşırken böyle bir uygulama tasarlamak fikri ortaya çıktı!!!
    Benzer uygulamalara göre daha kullanışlı, ücretsiz ve reklamsız. Kelimeler denizinde sizi boğmamak için yeni kelimeleri zaman içinde ekleyip, güncelleyeceğim. Uygulama hakkındaki görüş ve önerilerinizi bekliyorum.

Herkese İYİ YILLAR!!!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.engwords.yds&hl=tr

YDS için İngilizce Kelimeler YDS için İngilizce Kelimeler YDS için İngilizce Kelimeler YDS için İngilizce Kelimeler

• Arkadaşlar yok mu fikri olan???
  • Arayüz çok basit olmuş çalışma kısmında ingilizce açıklama ve verb,noun,adj belirtilmesi lazım geliştirmen gerek.
  • Ana sayfada 10 adet buton olsa belki daha özellikli gözükebilir. Ama kullanışlı olacağını sanmıyorum. Belirttiğiniz gibi study kısmında kelimelerin türünü göstermek güzel olabilir. Bu konuda haklısınız. Koyabilirim.

İlginiz ve önerileriniz için teşekkür ederim...
  • YDS'de en çok çıkan kelimeler şeklinde yapılan google aramalarındaki kelimeler eklenebilir (Varsa ne ala)
  • Haklısınız YDS de çıkabilecek pek çok kelime Google dan öğrenebilir. Amacım 2000 kelime ve sanırım Google olmadan ekleyebilirim. Program yeni güncelleştirmesiyle "eş anlamlı kelimeler" diye bir bölüm gelecek. Umarım yararlı olur.
  • Güzel geliştirilirse mükemmel olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar merhaba, Uygulamamız için yeni bir güncelleme yayınlandı. Bu güncellemede;

Yeni YDS Kelimeleri eklendi.
    YDS Kelimelerinin türlerini gösterme özelliği eklendi. Ve
    Yeni bir bölüm "Match Words". Pek çok eşanlamlı kelimeler bu bölümde. Arkadaşlar görüş ve önerilerinizi bekliyorum. KOLAY GELSİN...

YDS için İngilizce Kelimeler YDS için İngilizce Kelimeler YDS için İngilizce Kelimeler YDS için İngilizce Kelimeler

• Arkadaşlar merhaba, uygulamada study kısmına kelimeleri sınıflandırarak koymayı planlıyorum.

-Adjective
    -Verb
    -1000 words 4 YDS
    -KPDS words
    - KPDS 2010 ilkbahar
    - KPDS 2010 sonbahar
    - KPDS 2011 ilkbahar
    - KPDS 2011 sonbahar

gibi bu konuda fikirlerinizi alayım.
  • Sanırım fikri olan yok. Ben yapayım da siz de umarım beğenirsiniz.
  • Kelimelerin varsa zit anlami da belirtilirse ezberleme acisindan akilda kalici olabilir.

• Evet olabilir. Ama zıt anlamlı kelimeler elimde yok. Üzgünüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entertaining

Arkadaşlar merhaba, uygulamada study kısmına kelimeleri sınıflandırarak koymayı planlıyorum.

-Adjective
    -Verb
    -1000 words 4 YDS
    -KPDS words
    - KPDS 2010 ilkbahar
    - KPDS 2010 sonbahar
    - KPDS 2011 ilkbahar
    - KPDS 2011 sonbahar

gibi bu konuda fikirlerinizi alayım.

Kelimeleri sınıflandırma bence de iyi fikir, kendi kelimelerimizi oluşturmayı da ekleyebiliriniz, reklamsız olması çok iyi olmuş,ben uygulamayı beğendim,emeğiniz için teşekkür ederiz...

• İşte 16 Şubat itibariyle son güncelleme geldi...İnanın uygulamanın en iyi hali bu. KPDS kelimelerini de ekledim. KPDS sorularını çözerken sözlük niyetine kullanabilirsiniz...

https://play.google.com/store/apps/d...ords.yds&hl=en
  • Arkadaşlar, Begin Test bölümüne 70 seviyelik KPDS testi ekledim... Kolay Gelsin...
  • kelime seçimlerini nasıl neye göre yaptın?
  • Kelimeler;

YDS kelimeleri ; 2012 den önce tüm sınavlarda çıkan ve çıkabilecek kelimeleri seçtik. Şu an tabi ki sınırlı sayıda,
    KPDS kelimeleri ; KPDS sınavlarında çıkan kelimeleri gruplandırdım. Şu an uygulamada 2010 ilk,2010 son,2011 ilk ve 2011 son KPDS sınavlarının kelimeleri mevcut 2012 yi ekleyeceğim.
    Adjective ve Verb 'ler ise daha genel kullanılan kelimelerden oluşuyor.

Kullanmanız ve beğenmeniz dileğiyle...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.