Şimdi Ara

Yds ye nasıl çalışayım, ne önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce temelim var. Oyunlarda, filmlerde ingilizce metinleri anlayabiliyorum. Yine de kelime eksiğim olduğunu hissediyorum. Ayrıca dil öğrenmeye yatkın biriyim. Nereden başlamalıyım, nasıl ilerlemeliyim, hangi kaynakları kullanmalıyım, tecrübeli olanlar yardım ederlerse sevinirim.

Edit: Kursa gitmek istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliratio -- 4 Temmuz 2021; 15:8:15 >

• Grammer olarak Els inside and out, kelime olarak Cesur Öztürk Essential Academic Vocabulary, Okuma Akın Dil Reading Plus veya Reading Words, soru çözümü Akın dil 2000 YDS sorusu ve modadil çözümlü soru Bankası seti .
    Bu kitaplar düzenli kullanılırsa gerçekten istediğiniz sonucu aldırır size. Ama benim tavsiyem imkan yaratabilirseniz kendinize (iki kişiyle vs ortak) uzaktan kurs almanızı tavsiye ederim. Çünkü dil öğrenme tamamen disiplin işi ve bunu kendi başınıza sağlamanız zor. Bende sizin gibi başlamıştım ama uzaktan kurslarla hedefe ulaştım anca. Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ali_33

Grammer olarak Els inside and out, kelime olarak Cesur Öztürk Essential Academic Vocabulary, Okuma Akın Dil Reading Plus veya Reading Words, soru çözümü Akın dil 2000 YDS sorusu ve modadil çözümlü soru Bankası seti .
    Bu kitaplar düzenli kullanılırsa gerçekten istediğiniz sonucu aldırır size. Ama benim tavsiyem imkan yaratabilirseniz kendinize (iki kişiyle vs ortak) uzaktan kurs almanızı tavsiye ederim. Çünkü dil öğrenme tamamen disiplin işi ve bunu kendi başınıza sağlamanız zor. Bende sizin gibi başlamıştım ama uzaktan kurslarla hedefe ulaştım anca. Kolay gelsin.
    Teşekkür ederim. Elimde şu an english grammer in use kitabı var. Yds için nasıl olur sizce fikriniz var mı
  • deliratio kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Açıkçası o kitap hakkında bir bilgim yok, yukarıda bahsetmiş olduğum kitapları kullandım.

• ali_33 A kullanıcısına yanıt
    2 ayda dediğiniz kaynaklardan çalışarak iyi bir sonuç elde etmek mümkün mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.