Şimdi Ara

YDT'de 1500'lük düşüş olur mu? (DİLCİLER İÇERİ) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Heh aynen işte bu beklenen gerilemedir ama bu kadar uçuk olmaz ki. Mesajım yanlış anlaşılmasın bu arada hakaret aşağılama vs içermiyor sadece söylemek istemiştim çünkü diğer dillerden sınava girenlerin ve üstlere çıkanların sayısının fazla olduğunu sanmıyorum dediğiniz 8k farklı dilden sınava giren kişinin kaç tanesi ilk 10k'ya girebilmiştir belirsiz. Dediğin doğru bu sene mesela YDT'den 59 İngilizce neti ile ilk 7k'ya giren sayısalcılar vs var, bunda TYT katsayılarının artması büyük etken eh bu insanlar da dilden tercih yapmayacak muhtemelen bu yüzden sıralama gerileyecek. Uçuk olacağını sanmıyorum ama bekleyip görelim. Ben de dilden girdim sınava zaten bekliyorum merakla ama en azından şöyle diyeyim ilk 10-15k'da büyük oynamalar olacağını sanmıyorum yine de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spreeny

Heh aynen işte bu beklenen gerilemedir ama bu kadar uçuk olmaz ki. Mesajım yanlış anlaşılmasın bu arada hakaret aşağılama vs içermiyor sadece söylemek istemiştim çünkü diğer dillerden sınava girenlerin ve üstlere çıkanların sayısının fazla olduğunu sanmıyorum dediğiniz 8k farklı dilden sınava giren kişinin kaç tanesi ilk 10k'ya girebilmiştir belirsiz. Dediğin doğru bu sene mesela YDT'den 59 İngilizce neti ile ilk 7k'ya giren sayısalcılar vs var, bunda TYT katsayılarının artması büyük etken eh bu insanlar da dilden tercih yapmayacak muhtemelen bu yüzden sıralama gerileyecek. Uçuk olacağını sanmıyorum ama bekleyip görelim. Ben de dilden girdim sınava zaten bekliyorum merakla ama en azından şöyle diyeyim ilk 10-15k'da büyük oynamalar olacağını sanmıyorum yine de
    Dostum biz de yarı yarıya düşer demiyoruz zaten. Bu senenin başarı oranını geçen sene ile karşılaştırınca benim 18k olan sıralamam 13 14k gibi bir yerlere denk geliyor. Ben 60 ydt 43 tyt ile 18kya girdim. Ve bu sadece sosyal sorularının yarıya indirilmesi ve katsayı değişimiyle olan bir şey. Diğer dillerden giren arkadaşları hesaba bile katmadan yani. O konuya da gelirsek, 10 bin tane farklı dilden giren adamların sadece bin tanesi yani 10da 1i bile ilk 20k'ya girmişse (ki çok yüksek ihtimalle bunun daha da fazlası girdi) sadece bu bile sıralamaları düşürmeye yeter. Diğer etkenleri söylemiyorum bile, yarıya düşürülen sorular, mat ve türkçe katsayılarının eşitlenmesi vs.. bir tane arkadaş söylemişti sadece bu forumda 40 ydt neyi yapıp ilk 15e giren herif var tytdeki başarısı sayesinde diye. Bekleyelim görelim bakalım. Ya götümüze girecek ya yüzümüzü güldürecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanbb11 -- 30 Ağustos 2018; 11:38:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir yerde okumustum, ne kadar dogru bilmem. Gecen sene 5000-7000 civarinda olan bir ogrenci bu sene 13-15k arasi bir siralama yapti DIL sinavindan tarzi soylentiler var.
  • İlk 8 9 k da 1000 lik oynama olabilir.10 k dan sonrası dahada artıcaktır diye düşünüyorum çünkü diğer dil sınavlarında yüksek başarı elde eden kişi sayısı az.Yks değerlendirme raporlarına bakarsan sadece Rusça ve Almancada netleri çok yüksek olan fazla kişi var.Beni 8103 e attı geçen yılın Hacettepe Mütercim tercümanlık netlerini yaptığım halde.Ayrıca 45 net yapıp ydtde mat ve türkçeyi fulleyip 5 6 7 k da olan sayısalcı çok fazla var ssleri var bir sürü nette bulabilirsin.Temennim ilk 9 k da 1 ile 1,5k arası değişim olması yoksa mezuna kalıcam gibi duruyor.
  • 14822 sıralamam var 12907 lik yer (Trakya ELT) gelir mi sizce ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • emxbey kullanıcısına yanıt
    Gelir gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spreeny

çok büyük düşüşler olmayabilir. ilk 10k 1k ilk 20kda 2k çokta uçuk değil ama olmayadabilir. yazdığınız mesaj sanki düşüş olması için bir sebep yokmuş gibiydi. geçen senelerde olduğu gibi sadece kontenjan artışlarının yaşatacağı bir düşüş olacakmış gibi bir mesaj okudum o yüzden o şekilde yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Troyn -- 30 Ağustos 2018; 11:52:51 >

• Troyn kullanıcısına yanıt
    evet anladım sorun yok mesaj öyle duruyor gerçekten. hepimizin yüzünü güldürsün isteriz sonuçlar zaten son gün bekliyoruz sabırla
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.