Şimdi Ara

Yedek Bataryamı Powerbank'mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • general mobile 4g android one telefonum var alali 1 sene oldu pili aldigim ilk gunku gibi degil simdi ben powerbankmi almaliyim yedek bataryami simdi powerbank alsam sarj bittikten sonra takiyon powerbanka 1.5-2 saate doluyor powerbanka takacagima prize takarim daha cabuk sarj olur bunun yaninda yedek batarya alayim diyorum yedek bataryayi ne ile sarj etcem kelebek sarj cihazi ile kelebek sarj cihazi bataryayi cabuk ölduruyormus bunun yaninda birde pil ufak ince powerbank buyuk telefon kadar var cepte pil kolatly tasinabilir suan kafam karisti sizce ne almaliyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yedek batarya daha mantıklı gibi.
  • yedek bataryayi ne ile sarj etcem o sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: hokan1088

yedek bataryayi ne ile sarj etcem o sıkıntı

Onların aparatları olması lazım telefoncuya git 1-2 tane, sor öğren derim. Prize takıyosun, bataryayı da yerleştiriyosun boşluğa bir tanıdıkta vardı da yakın zamanda değildi, halen var mı öyle bir şeyler bilmiyorum.
  • yedek batarya her zaman daha pratik oluyor
  • sizin demek isdediginizi biliyorum dedigibiz kelebek sarj aleti onlar bataryayi öldürüyormuş pek sağlikli diilmis yani evde fln yanginda cikartabiliyormus

• quote:

Orijinalden alıntı: hokan1088

sizin demek isdediginizi biliyorum dedigibiz kelebek sarj aleti onlar bataryayi öldürüyormuş pek sağlikli diilmis yani evde fln yanginda cikartabiliyormus

maaleef o konuda bilgim olmadığından bir şey söylemem sağlıklı olmaz, tercih sizin tercihiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.