Şimdi Ara

YEDEK PARÇA TEMİNİ - YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2004 156 ALFAM İÇİN BULUNDUĞUM İLDE (ELAZIĞ) YEDEK PARÇA TEMİNİNDE ZORLANDIĞIMDAN, EN YAKIN YETKİLİ SERVİSİ (MALATYA) ARADIM VE RUTİN BAKIM GEREKLİ OLAN BUJİ SETİ + HAVA VE POLEN FİLTRESİ İÇİN FİYAT ALDIM. SIKI DURUN BU 3 TAKIM İÇİN İŞÇİLİK HARİÇ 380 TL FİYAT VERDİLER. ( BU ARADA MERAKIMDAN HEMEN 120.000 BAKIMINI SORDUM TRİGER + VARYATÖR VS 1850 CİVARI RAKAM DUYDUM )

MALUM BENZİNİN 5 TL'YE DAYANDIĞI ÜLKEMİZDE BU TİP BASİT PARÇALAR İÇİN BİRDE BU KADAR FAHİŞ RAKAMLAR OLMASI ÜZÜYOR.

İNTERNET ÜZERİNDEN YEDEK PARÇA SATANLARLA İRTİBAT KURDUM. 150 TL CİVARI FİYAT VERDİLER. ARAMIZDA HİÇ BU SİTELERDEN ALIŞVERİŞ YAPAN VARMIDIR? ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM.

YİNE DE HER NE OLURSA OLSUN BU KADAR BASİRETSİZ ALFA YÖNETİMİNE RAĞMEN ARABAMI ÇOK SEVİYORUM VE İNŞALLAH SENEYE 159 SAHİBİ OLACAĞIM.

HERKESE İYİ FORUMLAR

• debriyajım sertti, triger kayısıda degiseli 40 bin km olmus fakat 4 yıl oldugu icin icim rahat etmedi internetten baktım istanbulda parca satan biyerle konustum 220 debriyaj 180 bilyası =400 tl trigerde 220 tl v kayışını filan almadım baktırdım sorun yoktu. toplam 600 verdim fiat özel serviside 250 işcilik istedi 850 tl verdim hepsine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 156sm -- 4 Haziran 2011; 15:27:24 >
  • selamlar,

evet eskiden çok fiyatlıydı ama artık öyle değil. varyatörü yurt dışında kendiniz alabilir ya da alan birinden satın alabilirsiniz. yurt dışı fiyatı en son 80 pound idi. varyatörü trigger ile değiştiren bir arkadaşım 360 lira ödemiş servise. 240 da varyatör desek (daha ucuzdur büyük ihtimalle) toplamda 600 lira eder.

bnm gittiğim ankaradaki özel alfa servisi standart bakım için (yağ polen filtresi falan filan) 105 lira alıyor. buji için bir başka başlıkta 250 lira okumuştum, onu da öyle kabul edersek toplamda 600+100+250= 950 lira yapıyor. yol parasını da katarsan işte 1100 lira filan yapar ki senin aldığın fiyata göre bayaa uygun oluyor.

bu durumda, bence bu işi ankaraya gelerek çok daha ucuza yaptırabilirsin.. yine de seçim senin..
  • ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.

PEKİ BU İNTERNETTEN SATIŞ YAPAN SİTELERDEN GÜVENİLECEK YER VARMIDIR? ÖZELLİKLE ALFA PARÇALARI SATAN SİTELERDEN BAHSEDİYORUM
  • alfamalfaromeo.com ben buradan aldım sorun olmadı. digerlerini de degerlendir bir cok site var fiyatlar ortalama aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: drcardio

ÖNERİLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR.

PEKİ BU İNTERNETTEN SATIŞ YAPAN SİTELERDEN GÜVENİLECEK YER VARMIDIR? ÖZELLİKLE ALFA PARÇALARI SATAN SİTELERDEN BAHSEDİYORUM

http://www.otostart.com/

Burası da benim yaptığım alışverişte sorun çıkarmadı. Alfa kullanıp buradan alışveriş yapan bir çok insan da var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEDEK PARÇA FİYATLARI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.