Bildirim
yedek subay olmak istemiyorum ne yapmam lazım

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Zor kardeşim. büyük ihtimalle teknisyen olacaksın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok
Teknisyen derken? mühendisim dört yıllık mezunum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladık hocam mühendissin ama herkes okuduğu mesleği yapmaya kalksa askerde çok açık olur...
quote:
Orijinalden alıntı: PROFESOR_X
quote:
Orijinalden alıntı: Ragnar Lodbrok
Teknisyen derken? mühendisim dört yıllık mezunum
Hocam senin mühendis olman farketmiyor. Teknisyen yaparlar büyük ihtimal.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Askere almada soruyorlar yedek subaylık istiyor musun diye. İstemezsen çıkma ihtimali düşer ama askeriyenin ihtiyacı varsa kaçarın yok ne yazık ki. Bir de çok takılma ben mühendisim, şu bölümden mezun oldum falan diye. Askeri araca, dağa-taşa ceza verilen bir yerde çok mantık arama. -
bir akrabam elektronik mühendisi hava kuvvetlerinde yedek subay ne iş verilirse yapıyor yapmak zorundasın ben bunu yapmam işim bu değil diyemezsin 3500 maaşı boşuna mı verecekler sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi malaustası -- 14 Nisan 2017; 15:5:40 > -
Hangi okul mezunusun?
Mezuniyet yılın ne?
quote:
Orijinalden alıntı: malaustası
bir akrabam elektronik mühendisi hava kuvvetlerinde yedek subay ne iş verilirse yapıyor yapmak zorundasın ben bunu yapmam işim bu değil diyemezsin 3500 maaşı boşuna mı verecekler sana
Maaşta gözüm yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X