< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yedek Subaylık İle İlgili Tecrübelerim (35. sayfa)

-
-
Hocam yedek astsubay olarak görev yapacağımda karacı piyade çıktı bana. 1 sene sonunda göreve devam etmek istiyorum ama yaş sınırı var mı? Bilen lütfen yazsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öncelikle meslekçiler toplam 4 hafta takım komutanları ise 2,5 ay acemi birliğinde kalıyorlar. Gideceğiniz yere az sivil kıyafet götürün, ilaç VS gizleyerek getirin. Benim dönemimde adamlar ben öksürükten nefesim kesilene kadar ilaç ikram etmediler. Yani düşünün aynı üniformayı giydiğiniz, aynı koğuşta kalıp, aynı masada yemek yediğiniz, aynı sırada soğukta beklediğiniz adamlar size birilerinin hatrıyla ilaç veriyorlar. Badi VS denilen işte salak saçma biraz. Sen adama ne kadar iyilikle Yaklaşsan da adam doğduğu memleketin karakterini kendi karakteri gibi benimseyip, kabadayılık, atarlı ergen modundan çıkmıyor. Dövsen bela, sövsen bela işte. Bu işte Bedelli seçen adama bile çıkacağı gibi dümdüz üniden zar zor mezun olmuş adama da çıkabilir. Ben besyocuyum. Ortalamamda 3,5 üstü ama gelin görün ki şuan görev aldığım karargahta bana burada subay ve alt rütbeli kursiyerlere spor yaptırmamı ve bunun içinde programlar yapacağımı bildirdiler. Lakin şuan ilk günlerin heyecanından mıdır nedir bildiğim ne varsa hepsini unutmuş gibiyim.Keşke erlik çıksaydı diye düşünmüyor değilim. Pek heyecanlı veya soğuk kanlı olsanız dahi atandığınız yere tek atanan veya devreniz olmadı mı işler pek ilk zamanlarda iyi gitmiyor. Erler bile dışarıda fink atıp, gülüp cıgaradan bir fırt alır iken ben şuan gazino ne taraftaydı,ne zaman yemek yiyeceğim diye kara kara düşünüyorum. İşin en saçma kısmıda burada benden aylar önce gelmiş erler, görevli subaylar bile neyin nerede olduğunu tam kavrayamamış gibi. Beni karargaha kayıt, kuyuta götürmek için üç tane adam değişti. Banka hesabımı bile kendi telefonumdan halledip adamlara sundum yoksa hafta başına bana izin verip, merkeze bankaya göndereceklerdi. Yedek subaylığın parasını tatlı görenler sivil hayatta umarım kör kuyularda, karanlık mağaralarda kalmıyorsunuzdur. Olm insan dümdüz asgari ücretle bile çalışır ama burada bu kargaşanın içinde mücadele vermez. İnsan acemi birliğini, ayda üç defa duş aldığı, kazıkçı kantincinin olduğu yeri özler mi be.
Vallahi biraz burnumda tütmeye başlamadı değil. Tabur komutanı burayı ararsınız demişti. Keşke haklı çıkmasaydı. 😁😁😁. İnş sıkıntıdan ölmeden, terhis olup sivil hayatta dilenciliğe başlarım. O bile daha az sıkıntı yaratırdı bana.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X