Bildirim
Yedekten Geri Yükleme
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Dostum normalde eski sürümlü telefona daha yeni sürümlü bir yedek yüklenmez. Ama whatsapp konuşma kaydının sistem sürümüyle pek alakası yok gibi belki bi yolu vardır daha iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
icould ayarlarını kurcaladınmı -
icloud ayarlarına baktım, wp yedeği hala gözüküyor fakat whatsappa gelince herhangi bir yedek yok. 75 bin mesajı kaybetmiş olmak istemiyorum -
ibackupbot vs. gibi programlarla wp dizinine atılsa vs. dicem fakat iclouddan nasıl indirebilirim ?
-aynı şekilde bilgisayardaki resimleri "eşzamanla" hariç nasıl atabilirim ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NightHT -- 10 Mart 2015; 23:47:05 > -
quote:
Orijinalden alıntı: NightHT
ibackupbot vs. gibi programlarla wp dizinine atılsa vs. dicem fakat iclouddan nasıl indirebilirim ?
Hocam resimleri google drive kullanarak rahat bir şekilde atabilirsiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ra06
quote:
Hocam resimleri google drive kullanarak rahat bir şekilde atabilirsiniz.
Google Drive'da toplu indirme var mıydı ? Bine yakın resim var çünkü. -
quote:
quote:
quote:
Google Drive'da toplu indirme var mıydı ? Bine yakın resim var çünkü.
Bildiğim kadarıyla maalesef yok -
quote:
quote:
quote:
quote:
Google Drive'da toplu indirme var mıydı ? Bine yakın resim var çünkü.
Bildiğim kadarıyla maalesef yok
Peki, çok teşekkür edeirm. Bilen varsa sevinirim
-
Surum farkliliklarindan kaynaklanan yedeklemeler yuklenmiyor diye biliyorum. Son surumdeki yedegi eski surum bi iOs a yuklemeye calisiyorsunuz.
Whatsapi silin ve yeniden yukleyin, o ara sanirim soruyorsu yedekten yukle diye. Orda gozukmuyorsa bilemiyecegim. Ama yedeklediyseniz illaki yuklersiniz bi sekilde...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: LaHeL
Surum farkliliklarindan kaynaklanan yedeklemeler yuklenmiyor diye biliyorum. Son surumdeki yedegi eski surum bi iOs a yuklemeye calisiyorsunuz.
Whatsapi silin ve yeniden yukleyin, o ara sanirim soruyorsu yedekten yukle diye. Orda gozukmuyorsa bilemiyecegim. Ama yedeklediyseniz illaki yuklersiniz bi sekilde...
Denedim tekrar fakat Whatsapp'ta gözükmüyor, sadece icloud kullanılan alanda gözüküyor, 300 mblik bir arşiv.
Wondershare dr.fone for ios
adlı programla iclouddaki tüm yedek dosyalarını indirtebildim fakat aktarmam için programın kayıtlı olması lazım sanırım (1 saattir dosya ayıklama vs. yapıyor) -
Arkadaşlar Hafızası silinen Xperia Z1 cihazımın verilerini Wondershare Dr.Fone for Android programıyla kurtardım... Program başarılı bir şekilde çalışıyor....Çok sayıda veriyi kurtardı ama bu verileri telefona nasıl aktaracağız ?? -
kardeş Full versiyon alarak mı oluyor diyorsun ??
Yanlısınız olmasın... Program crack lı zaten ve bu tip programlarda free versiyon olsa sadece dosyaları gösterir- kurtarmaz... Burada cracklı program mevcut ve dosyaları pc ye kaydetti...
Aktarımı telefona nasıl yapacaz onu sormuştum...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X