yüksek ücretli yedek sıram 126 eskişehir anadolu üniversitesindeyim.. ne kadar sürede gelir daha doğrusu gelirmi? bu süre zarfında nerede kalcam ve çıkmazsa ne yapcam ? yardımcı olun lütfen
bilmiyom
quote:
Orijinalden alıntı: heartless._.angel
yüksek ücretli yedek sıram 126 eskişehir anadolu üniversitesindeyim.. ne kadar sürede gelir daha doğrusu gelirmi? bu süre zarfında nerede kalcam ve çıkmazsa ne yapcam ? yardımcı olun lütfen
Yukarıdaki linkten sormak istediklerini sorabilirsin. Ancak bir mesajda yedek sıram 108, gelir mi diye bir şey sorulmuş. Çok çok zor diye cevap verilmiş, o yüzden aynısı sizin için de geçerlidir :) Sizin yine aynı, benim de Eskişehir ve yüksek yedek 500, genel yedek 700 civarı... Eğer ev, apart, ya da özel yurt düşünmüyorsan yedek sırası gelene kadar yurdun misafirhanesinde kalabilirsin. Tabii onun da günlük bi ücreti varmış ve koğuş sistemi gibiymiş misafirhane olayı. Anlayacağın bi ton insanla aynı yerdesin, yedek sıran gelince odana çıkıyorsun.
Ben de sanırım ev bakacağım, babamın bi arkadaşının teyze oğulları 2 kişi evde kalıyorlarmış. Sanırım onlarla görüşeceğiz biz de, kabul ederlerse onlar da kalacağım bi mühlet. Yedek sıram gelirse de yurda geçeceğim, tabii onlarla da iyi anlaşabilirsem hiç çıkmayabilirim de.
quote:
Orijinalden alıntı: lıkır lıkır
quote:
Orijinalden alıntı: heartless._.angel
Yukarıdaki linkten sormak istediklerini sorabilirsin. Ancak bir mesajda yedek sıram 108, gelir mi diye bir şey sorulmuş. Çok çok zor diye cevap verilmiş, o yüzden aynısı sizin için de geçerlidir :) Sizin yine aynı, benim de Eskişehir ve yüksek yedek 500, genel yedek 700 civarı... Eğer ev, apart, ya da özel yurt düşünmüyorsan yedek sırası gelene kadar yurdun misafirhanesinde kalabilirsin. Tabii onun da günlük bi ücreti varmış ve koğuş sistemi gibiymiş misafirhane olayı. Anlayacağın bi ton insanla aynı yerdesin, yedek sıran gelince odana çıkıyorsun.
Ben de sanırım ev bakacağım, babamın bi arkadaşının teyze oğulları 2 kişi evde kalıyorlarmış. Sanırım onlarla görüşeceğiz biz de, kabul ederlerse onlar da kalacağım bi mühlet. Yedek sıram gelirse de yurda geçeceğim, tabii onlarla da iyi anlaşabilirsem hiç çıkmayabilirim de.
cevabınız için çok teşekkür ederim.. ben misafirhanede kalmak istemiyorum artık özel yurtlara falan bakcaz mecbur uygun fiyatlı bulabilirsek iyi olur.. ama anlaşmamızı 2 ay kadar yapabilirmiyiz yani kyk yurdu çıkarsa oraya geçmek istiyorum.. napacağımı bilmiyorum ya herşey bi dert çok sıkıldım artık
inşallah anlaşırsın bilmediğin tanımadığın insanların arasında kalmaktan çok daha iyidir akraban sonuçta..
Zor diye tahmin ediyorum.Eskişehir'de bir tane yüksek ücretli yurt var o da osmangazi üni.tarafında
arkadaşlar ben osmangazideyim bu yıl sene içinde görüşelim belki anlaşır eve çıkarız.yoksa cemaat yurdunda kalacam la
quote:
Orijinalden alıntı: heartless._.angel cevabınız için çok teşekkür ederim.. ben misafirhanede kalmak istemiyorum artık özel yurtlara falan bakcaz mecbur uygun fiyatlı bulabilirsek iyi olur.. ama anlaşmamızı 2 ay kadar yapabilirmiyiz yani kyk yurdu çıkarsa oraya geçmek istiyorum.. napacağımı bilmiyorum ya herşey bi dert çok sıkıldım artık
inşallah anlaşırsın bilmediğin tanımadığın insanların arasında kalmaktan çok daha iyidir akraban sonuçta..
Rica ederim, özel, apart falan çok oluyormuş Eskişehir'de de uygun fiyatlı bulunur mu bilemiyorum. Anlaşma kısmını ben de hiç bilmiyorum, daha önce hiç yurtta kalmadım. O yüzden nasıl bi politika izliyorlardır hiçbir fikrim yok.
Aslında akraba sayılmaz. Babamın arkadaşının akrabaları, bizimle bi alakaları yok yani... Gerçi o konu da kesin değil henüz. Olmazsa ben de özel ya da misafirhanede falan kalacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme