Şimdi Ara

Yedi iklim mi, İhtiyaç mı yoksa Data yayınlarının seti mi iyi? :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
12.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar set olarak alacağım, 60 tl her bir set, hangisini tavsiye edersiniz?

yarın alacağım, Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Yedi İklim mi, İhtiyaç mı yoksa Data Yayınları'nın Seti mi İyi?

Eğitim materyali seçerken doğru kararı vermek, öğrenme yolculuğun için çok önemlidir. "Yedi İklim", "İhtiyaç" ve "Data Yayınları'nın Seti" sıklıkla tercih edilen üç yayındır. Ancak hangisinin senin için en uygun olduğunu anlamak için özelliklerini incelemek faydalı olacaktır.

Yedi İklim

• Okuyucuları hedef sınavlara hazırlamaya odaklanır.
    • Konu anlatımlarının yanında soru bankası ve deneme sınavları içerir.
    • Sınav sistemine uygun olarak güncellenir.

İhtiyaç

• Özellikle lise öğrencilerine yönelik bir yayındır.
    • Derslerin temel kavramlarını öğretmeyi amaçlar.
    • Konu anlatımları, örnekler ve alıştırmalar içerir.

Data Yayınları Seti

• Lise müfredatı dışındaki konuları da kapsayan kapsamlı bir yayındır.
    • Öğrencilerin bilgi birikimlerini geliştirmeye ve sınavlara hazırlanmalarına yardımcı olur.
    • Eksik konuları tamamlamak ve akademik başarıyı artırmak için kullanılabilir.

Hangisi Senin İçin En İyisi?

En iyi yayın, ihtiyaçlarına ve hedeflerine bağlı olarak değişecektir. Hedefin hedef sınavlara hazırlanmaksa, Yedi İklim iyi bir seçim olabilir. Temel kavramları güçlendirmek istiyorsan, İhtiyaç daha uygun olabilir. Bilgi birikimini genişletmek ve akademik başarını artırmak istiyorsan, Data Yayınları Seti faydalı olacaktır.

Pegem mi Yedi İklim mi?

Pegem ve Yedi İklim, hedef sınavlara hazırlık için kullanılan iki yayındır. Her iki yayın da kapsamlı konu anlatımları, soru bankası ve deneme sınavları sunar. Ancak Yedi İklim, Pegem'e göre daha çok sınav sistemine odaklanır ve güncellemeleri daha sık gerçekleştirir. Bu nedenle hedef sınavlara hazırlanıyorsan Yedi İklim daha uygun bir tercih olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Pegem tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Data beş para etmez paranızı çöpe atrsınız.
    Eğer seviyeniz ortanın üstünde ise Yediiklim
    aksi takdirde İhtiyaç alın derim.
  • Beyazkalem moduler seti gayet iyi. Fasikul halinde, tasimasi kolay.
    Soru bankasi diyorsaniz ihtiyac,yargi, beyaz kalem,murat soru bankalarina bakin.
    Data trarih iyidir, soru bankasi olarak notlu a++ incelemistim, iyiydi.
    Yediiklim moduler ve pegem siparis etmistim,arasin azizligine ugradim. Kapida smimi goremeyince geri donmus. 15 kg paketi simdi subeden teslim al iusin yoksa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğitim bilimleri için yediiklim konu anlatımı tavsiye ederim. Özellikle Bülent Tanık'ın yazdığı üç kitap üst düzey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynal

Data beş para etmez paranızı çöpe atrsınız.

Merhaba.

Seviye olarak iyiden kötüye konu anlatımlı kitablar hangileridir?
  • Egitim bilimleri için en iyi konu anlatımları; yediiklim-pegem-ihtiyaç
    Gk-Gy içinde İhtiyaç-Data-yediiklim tavsiye edilebilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Otomatik mi solar mı ve öneri?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

quote:

Merhaba.

Size de merhaba
    İhtiyaç konu anlatımı Yediiklime oranla daha ayrıntılı ve açıklamalı, Ayrıca Konu Testleri de Yediiklimde biraz daha zordur.
    O yüzden seviyeniz çok kötü değilse Yediiklim önerimdir.
    Data Tarih haricinde hiç beğenmediğim bir yayınevi.
    Eğitim Bilimlerinde de Yediiklim>İhtiyaç şeklinde sıralanabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

quote:

Merhaba.

Size de merhaba
    İhtiyaç konu anlatımı Yediiklime oranla daha ayrıntılı ve açıklamalı, Ayrıca Konu Testleri de Yediiklimde biraz daha zordur.
    O yüzden seviyeniz çok kötü değilse Yediiklim önerimdir.
    Data Tarih haricinde hiç beğenmediğim bir yayınevi.
    Eğitim Bilimlerinde de Yediiklim>İhtiyaç şeklinde sıralanabilir.

Cevâbınız için teşekkür ederim. Yalnızca önlisans düzeyinden sınava gireceğim. Geçen sene YGS'ye girmiştim. Üç hafta kadar çalışmıştım fakat bilgim kötü değildir diye düşünüyorum. Müsait bir zamanda 2012 sorularını çözerek bugünkü durumuma bakacağım. Genel kültür için daha çok soru çözmeyi düşünüyorum. Matematik ve geometride formülleri ezberlemem lâzım.

• Anladım...
    Ortaöğretim-Önlisans Setlerinin hemen hemen tümünü inceledim.
    Kısaca;
    FEM aşırı kolay.
    DATA işe yaramaz.
    İHTİYAÇ ideal(giriş-orta seviye)
    YEDİİKLİM(orta-ileri seviye)

şeklinde özetleyebilirim.
  • data dandik
  • Murat?
  • set dediğin konu anlatımı mı yoksa soru bankası mı ?

konu anlatımıysa bence teker teker alın.

soru bankasıyla, ihtiyaç var bende öneririm güzel. pegem de iyidir. beyaz kalem de güzel ama soru çözümlerini gitmişler kitabın en sonuna koymuşlar. çözüme bakmaya üşeniyorum o yüzden

data'nın sadece anayasa soru bankası var bende. öneririm onu güzel soruları var. kitap da ucuz zaten.
  • 2014' e Murat' ın konu anlatımlı kalın kitabından hazırlandım. Konu anlatımı güzel. Öncesinde A grubuna heveslenip Hukuk kitabına da çalışmıştım. O altyapıyla götürmeye çalışıyorum. Cevap anahtarı aklımı karıştırdığı için bir daha almadım. Hız için soru cevaplamak istiyorsanız ve cevapları kontrol etmeyecekseniz alınabilir.

Sonrasında hep soru bankası üzerinden gittim. Konu anlatımını elimdeki Murat kitabından ve internetteki videolardan karşılıyorum.

Geçen sene İhtiyaç Dejavu kitaplarından aldım. Küçük ve taşıması kolay. Sorular çok zor olmadığı için çok da sıkmıyor. İlk kez çalışacaklar için başlanabilir seviyede.

Yine geçen sene tarihi Evveliyat aldım. Çeşitli zorluklarda sorular var. Video anlatımıyla birleşince iyi sonuç alınıyor. Sınavda üç soru neredeyse aynı çıktı. Faydası oldu.

Bu sene Coğrafya, Türkçe ve Anayasa çalışmayı bitirdim. Tarih ve Matematik kaldı.

Şimdi çalıştığım kitaplarda Beyaz Kalem bana kolay gelmeye başladı. Anayasa biraz zorladı. Cevapların açıklamalı olması avantaj.

Yediiklim Soru Yağmuru biraz daha zorlayıcı. Seviyeme göre daha dengeli bir kitap. Cevapları açıklamalı.

Data A++ Soru bankası her sorunun çeşitli kombinasyonlarını sormaya çalışmış. Zorlayıcı kitap. Bazı soruların zoraki türetme olması sıkıntılı. Cevap anahtarı açıklamasız. Anlamadığım soruları not alıyorum. Ucuz kitap olduğu için tercih edilebilir.

Pegem Efsane 5000 Soru Bankası da epey zorlayıcı. Cevap anahtarında açıklama yok.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.