1- Güzergah olarak hangi yolu tercih etmeliyim? (Şuanki düşüncem Ankara >> Bolu merkez >> Yedigöller)
bu en uygunu görünüyor.
2- Yedigöller ve Abant'a kolay ulaşım için hangi bölgede bir otel seçmeliyiz ?
Orta noktada (Bolu Merkez'de) bir otel seçip 2 gece mi konaklamalı yoksa yedigöllerde 1 gece Abant'ta 1 gece mi konaklamak daha mantıklı ?
Bu arada Yedigöllerde sadece 1 adet bungalow tesis var.
merkezde seçmek en mantıklısı, zaten bolu da öyle ahım şahım çok lüks oteller de yok. cebiizi yakmayacaksa abantta da konaklayabilirsiniz.
3- Yedigöller'de sabah/öğlen acıktığımızda ne yiyebiliriz? Cafe/restoran var mı? Yoksa kendi stoklarımızla mı gitmeliyiz ?
Abant'da sabah/öğlen acıktığımızda ne yiyebiliriz? Cafe/restoran var mı? Yoksa kendi stoklarımızla mı gitmeliyiz ?
ikisinde de kafe restorant var.
4- Abant'da kalınacak uygun fiyatlı, temiz otel önerileriniz nelerdir ?
bu pek mümkün değil, genelde pahalıdır.
5- Yedigöller çok büyük bir alan. 1 günade dinlene dinlene tamamını gezebilir miyiz ?
rahatlıkla.
6- Yedigöllerin haftasonu çok kalabalık olduğunu okudum. Cuma Yedigöller Cumartesi Abant düşünüyorum. Abant Cumartesi günleri nasıl oluyor?
ikisi de kalabalık olur, abant şehire daha yakın o nedenle hafta sonu daha kalabalık olabilir. ben sizin yerinizde olsam hafta içi abnatı seçerdim.
7- Dönüşte Bolu merkezde meşhur bir lezzet durağı varsa önerilerinize açığım. Kebap, Döner, Tatlı vs vs
bi araştırın ama haşim rstoran.
Ayrıca asla pişman olmayacağınız bir tavsiye. abant iyi güzel ama tüm günü orada geçirmeyin. bolu da konaklarsanız sabah kalkın gölcüğe gidin, şehire 10-12 km mesafede, sonra abantı da görmek için abanta yine gidin. bugüne kadar her ikisini birden görüpte "abant daha güzelmiş" diyene pek rastlamadım.