Şimdi Ara

Yeditepe Sakarya Maltepe?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene 2. senem puanım avrupa yakasında özel hukukları tutuyor.Fakat annem babam memur tek araba(onların işleri yakın pek ihtiyaçları olmuyor)karşıya git gel bi de 20milyar para insan çekiniyor.bu yakada okan tutuyor ama o da bize uzak(maltepede oturuyorum).aklım bu yüzden diğer bölümlere yattı hem ailemden maddi açıdan çok sıkıntı çekmemiş olur çünkü diğer bölümlerde %50burslulara girebiliyorum

-Maltepe İşletme %50 ing.
    -Maltepe Psikoloji %50 ing.
    -Yeditepe İşletme %50 ing.
    -Yeditepe Kamu Yönetimi%50 ing.
    -Yeditepe Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler %50 ing.
    -Sakarya İşletme(arabayla gidip gelmem ortalama 4saat.tabi trafiğede bağlı istanbuldan çıkmak bi bela)

Babamın aklında Yeditepe İşletme %50ing. var
    Ama benimde kafam Sakaryada kaldı.

Evet arkadaşlar fikirlerinizle nedir lütfen bana yardımcı olunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 001alp001 -- 16 Temmuz 2013; 10:19:54 >

• Benim otobusle sakaryaya gidip gelmem 3 saati buluyor ,arabayla normal sartlarda 2-2.5 saat anca ama bi de benzin parasi falan var ugrasilmaz sakaryayi ele gitsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam sen sımdı hergün istanbuldan sakaryayamı gitcen şakamı bu

edit ben beylikdüzünde oturuyorum yeditepe %50 burslu yazdım gidip yurtta kalıcam düsün 3 saat yolmu cekılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavikann -- 16 Temmuz 2013; 10:20:18 >
  • Sakaryaya arabayla?? Benzin istasyonunuz mu var

• 3nokta kullanıcısına yanıt
    Fakat nedense benim aklım Sakaryada kaldı.Herkes övüp duruyor bide devlet.Fakat dediğin gibi hesapladık benzin harçlık falan özelle pek bi farkı yok maddi açıdan.ama yolda işkence çekrim 4-5sene.maddi olarak aynılar,ama yol kafamı bulandırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mavikann

hocam sen sımdı hergün istanbuldan sakaryayamı gitcen şakamı bu

edit ben beylikdüzünde oturuyorum yeditepe %50 burslu yazdım gidip yurtta kalıcam düsün 3 saat yolmu cekılır

hangi bölüm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 001alp001 -- 16 Temmuz 2013; 10:25:39 >
  • Tabi bende Sakaryayı başta aklımdan çıkarmıştım fakat işletme gibi bi bölüm okuyacaksam eğer sakarya daha prestijli bi okuldur diye onu düşündüm?
    Peki bu yazdıklarımdan hangisini önerirsiniz arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 001alp001 -- 16 Temmuz 2013; 10:30:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    sbü izmir tıp
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 001alp001

Yurtta vs kalırsan sakarya.yok ben gitmem dersen yeditepe işletme.

• quote:

Orijinalden alıntı: mr_gölge

quote:

Aslında benzin parası yerine yurt parası verebilirz veya ev kirasıda verebilriz fakat bu sefer orada araba olmuyacak.Sakaryada arabasız ulaşım nasıl rahat mıdır?Ayrıca şöyle üniv.e yakın güzel küçük 1+1,2+1 evlerin kirası ne kadardır bileniniz var mı?Ayrıca Sakaryada ingilizce hazır var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 001alp001 -- 16 Temmuz 2013; 10:37:14 >
  • quote:

quote:

quote:

Aslında benzin parası yerine yurt parası verebilirz veya ev kirasıda verebilriz fakat bu sefer orada araba olmuyacak.Sakaryada arabasız ulaşım nasıl rahat mıdır?Ayrıca şöyle üniv.e yakın güzel küçük 1+1,2+1 evlerin kirası ne kadardır bileniniz var mı?

Yahu o benzin parasıyla en lüks yurtta kalırsın.üstüne de para artar.sakaryanın ulaşımı çok kolay diye biliyorum.tren otobüs vs her türlü ulaşımı var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aslında benzin parası yerine yurt parası verebilirz veya ev kirasıda verebilriz fakat bu sefer orada araba olmuyacak.Sakaryada arabasız ulaşım nasıl rahat mıdır?Ayrıca şöyle üniv.e yakın güzel küçük 1+1,2+1 evlerin kirası ne kadardır bileniniz var mı?

Yahu o benzin parasıyla en lüks yurtta kalırsın.üstüne de para artar.sakaryanın ulaşımı çok kolay diye biliyorum.tren otobüs vs her türlü ulaşımı var.

Aynen bende öyle düşünüyorum çünkü benm benzine ayda nerdeyse 1000tl gidecek.Onun yerine kirada tutarız.Fakat benim kısaca sormak istediğim arkadaşlar Sakaryada yurttada kalsam yeditepeye parada versem pek bi maddi farkları yok fakat mezun olunca elbette insanın kendisini yetiştirmesi önemli ama prestij ve eğitim açısından hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 001alp001 -- 16 Temmuz 2013; 10:40:55 >

• Peki kiralar hakkında bi bilginiz var mı?300-400e küçük güzel bi daire tutulabilir mi sakaryada?Ayrıca hazırlığı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 001alp001 -- 16 Temmuz 2013; 10:49:51 >
  • gel yeditepeye hocam ben de %50 burslu iibf okucam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.