Şimdi Ara

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ - ANA KONU (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
7
Favori
27.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: sosyethe

Arkadaşlar şimdi hazırlığa başlıycazda kitap falan nerden alıncak? Fiyatları ne kadardır? Sosyaldeki kitapçıya baktım ama pek birşey göremedim. Bilen gören duyan varmı acaba?

Nedir bu acele, sakin olun gencler. Okul baslayinca size iki tane kitap verecekler, iki tane de disaridan kitap almanizi isteyecekler, sosyalden aldiginizda pahali tutar, ithal cunku, o yuzden kadikoydeki akmar pasajindan kitap isini 30 liraya falan halledeceksiniz, bir de ilk haftalar sinifa da bazilari geliyor korsan kitap ister misiniz diye isim yazdiriyorsunuz getiriyorlar size.

Bir de hazirlik sinavina girmeye geldiginizde yurda para falan odemiyorsunuz.

Hocam c kuru sınavından çok şüpheliyim ya. İngilizcem iyi,facebook grubunda bir kaç kişi c kuru sınavına örnek olarak bir kaç sınav linki yolladı genelde 44/50 87-85 tarzı sonuçlar çıktı. Fakat hala korkuyorum. Nasıl sorular çıkıyor yardımcı olabilir misiniz?

Banada atsana hocam o sınavı

• quote:

Orijinalden alıntı: Means

quote:

Orijinalden alıntı: Chuckly

quote:

Orijinalden alıntı: Gamlı Baykuş

quote:

Orijinalden alıntı: sosyethe

Arkadaşlar şimdi hazırlığa başlıycazda kitap falan nerden alıncak? Fiyatları ne kadardır? Sosyaldeki kitapçıya baktım ama pek birşey göremedim. Bilen gören duyan varmı acaba?

Nedir bu acele, sakin olun gencler. Okul baslayinca size iki tane kitap verecekler, iki tane de disaridan kitap almanizi isteyecekler, sosyalden aldiginizda pahali tutar, ithal cunku, o yuzden kadikoydeki akmar pasajindan kitap isini 30 liraya falan halledeceksiniz, bir de ilk haftalar sinifa da bazilari geliyor korsan kitap ister misiniz diye isim yazdiriyorsunuz getiriyorlar size.

Bir de hazirlik sinavina girmeye geldiginizde yurda para falan odemiyorsunuz.

Hocam c kuru sınavından çok şüpheliyim ya. İngilizcem iyi,facebook grubunda bir kaç kişi c kuru sınavına örnek olarak bir kaç sınav linki yolladı genelde 44/50 87-85 tarzı sonuçlar çıktı. Fakat hala korkuyorum. Nasıl sorular çıkıyor yardımcı olabilir misiniz?

Banada atsana hocam o sınavı

Hocam Suan bilgisayar elimde değil. Facebook'ta yeditepe üniversitesi 2013 girisliler diye bir grup var,biri hazırlık hakkında bilgi istemişti o başlıkta yorumlarda olması lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdi Salı günkü sınav için pazartesi akşamı yurtta kalabiliyoruz demi arkadaşlar ?
  • puslu.kıtalar.atlası kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Ben bu yıl kayıt oldum. 12'sindeki proficiency e girdim ve fakülteye atladım direk geçtim yani. Şuan yurtta geçici odadayım bana 28'ine kadar eşya getirme dediler gelmeden önce. Şimdi benim fakültenin bölüm dersleri başladı zaten(geçen yıl ve daha önceki kayıtlılara) ben ne zaman derse başlıcam? Kesin odam bile yok daha nasıl olcak biliyo musunuz acaba. Add droplarda başlıcaksın falan diyolar ama.
  • Jermaine. kullanıcısına yanıt
    Yurt için bişey diyemem ama, add&drop günü ki yanılmıyorsam salı olması lazım obs üzerinden giriş yapıp ders seçeceksin. OBS bilgilerini almadıysan fakülte sekreterliğine gitmen lazım sana kullanıcı adı ve şifre oluşturacaklar. Dersleri ilk defa seçtiğinden dolayı okula bir uğraman lazım bilgilerin oluşması için.
    Edit: Add&Drop yarınmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_1907 -- 15 Eylül 2013; 15:06:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_1907

Yurt için bişey diyemem ama, add&drop günü ki yanılmıyorsam salı olması lazım obs üzerinden giriş yapıp ders seçeceksin. OBS bilgilerini almadıysan fakülte sekreterliğine gitmen lazım sana kullanıcı adı ve şifre oluşturacaklar. Dersleri ilk defa seçtiğinden dolayı okula bir uğraman lazım bilgilerin oluşması için.

hocam şimdi şöyle bişey. ben yeni kayit oldum ve 12sindeki sınava girip geçtim. bana yurttan dediler ki 12sinde gel hazirligi gec bidaha 15 gün sonra gel dediler. ayrıca ben sınava girmeden önce geçecek miyim kalacak mıyım bilemem ki. benim hiç eşyam yok şuan burda. yani benim gibi bir sürü insan var ayrıca ben izmirden geliyorum. yani istanbulda değil evim zaten.

hazırlıgı atladık direk ben ptesi derse nasıl başlıyayım. vardır bunun bir başka olayı.

ben yarın ders kaydı yaparım yapmasına da aynı gün başlayamam yani. 30unda başlıcaz sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jermaine. -- 15 Eylül 2013; 15:29:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

quote:

hocam şimdi şöyle bişey. ben yeni kayit oldum ve 12sindeki sınava girip geçtim. bana yurttan dediler ki 12sinde gel hazirligi gec bidaha 15 gün sonra gel dediler. ayrıca ben sınava girmeden önce geçecek miyim kalacak mıyım bilemem ki. benim hiç eşyam yok şuan burda. yani benim gibi bir sürü insan var ayrıca ben izmirden geliyorum. yani istanbulda değil evim zaten.

hazırlıgı atladık direk ben ptesi derse nasıl başlıyayım. vardır bunun bir başka olayı.

ben yarın ders kaydı yaparım yapmasına da aynı gün başlayamam yani. 30unda başlıcaz sanırım

Add-drop tarihlerine bakmadim da bi arkadas pazartesi demis, simdi sana yapacagini soyleyeyim, yarin sabahtan fakultene gidiyorsun ve sekreterlikten obs sifreni alip danismanina gidiyorsun ve derslerini seciyor add-drop 3 gun falan acik kalir sanirim, sen de o 3 gunde esyalarini alip getiriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Jermaine.

quote:

Valla hocam son yılım okulda ama hazırlıklar gelsin sonra başlasın diye bişey duymadım şimdiye kadar hiçbir dönem. Dersi seçersin. Devamsızlıkların işlemeye başlar. 9 Ders hakkın var. Genelde derseleri 3'er saatten düşünürsen 3 hafta gelmesen devamsızlık 9 saat olur yani. Sonuçta okulda dersler başladı. Add&Drop'la bu hafta gelecek sizin gibi arkadaşlar olacak o ayrı mesele. Ama yoklamalar alınıyor ve işleniyor ne yazık ki. Yeditepe'nin acı yanlarından biri bu. İlk haftadan yoklama almaya başlar çatır çatır da işler. Yani mümkün olduğunca çabuk toparlanıp gelmeye bakın derim o zaman ben size. Yapacak bişey yok çünkü ayrıca bir ders seçimi olmayacak sizin ve ders alamyan normal kayıtlı fakülte öğrencileri için. Zaten dersi seçip danışman onayladıktan sonra adınız listede çıkmaya başlar. Eh olmadığınız zaman da çiziyorlar hemen ben bunu belirttim.
    Yani toparlamak gerekirse, yarın dersi seçersiniz. 9 saat(derse göre değişir ama standart diyebiliriz) devamsızlık hakkınız vardır (aşağı yukarı 3 haftaya denk gelir). İstediğiniz gibi kullanırsınız bunu :)
    Hayırlı olsun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_1907 -- 15 Eylül 2013; 17:19:14 >

• Yardım etseydin iyiydi

• Reklam Tasarımı ve İletişimi %50 burslu :)
  • Kayıtta verdikleri kağıtta hazırlık binası yazıyordu ? Keşke bu gün gidip bir baksaydım :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgurkan

bu sabah okula gittim şöyle bi gezip etrafa bakayım sınav hakkında bilgi edineyim diye. ben gittiğimde henuz asılmamıstı 5 gibi eve dondum telefon açtım kur sınavına girecek olanlar için listeyi yeni asmışlar sabah gidip görebilirsiniz dedi sınav rektörlük binasında olacak liste de rektörlük binasında asılı olacakmış nereye asacaklar bilemiyorum ama bilginiz olsun. sınav yarın saat 9.30 da rektörlük binasında olacak

Rektörlük ve hazırlık ayni bina zaten. Hemen girişe Panolar halinde asiyorlar. Soyadı sırasına göre duzenlenmis olur. Gerekli açıklamalar var orda zaten. Yine sorun olursa görevliler vardır orda sorabilirsiniz.

• selam bende bu sene girdim endüstri ürünleri tasarım %50 burslu. hazırlığıda atladım
    ankarada oturuyodum aslında hazırlığı atladıktan sorna geldim ankaraya eşyalarımı almak için. bi aradık okulu dersler 3 hafta önce başladı dediler anlamadım hiç bişe. ders seçimleride başlamış şimdi ankaradayım çarşamba geliyorum. umarım sorun çıkmaz üniversite hayatıma kötü başlamıyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodi-- -- 17 Eylül 2013; 0:37:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodi--

selam bende bu sene girdim endüstri ürünleri tasarım %50 burslu. hazırlığıda atladım
    ankarada oturuyodum aslında hazırlığı atladıktan sorna geldim ankaraya eşyalarımı almak için. bi aradık okulu dersler 3 hafta önce başladı dediler anlamadım hiç bişe. ders seçimleride başlamış şimdi ankaradayım çarşamba geliyorum. umarım sorun çıkmaz üniversite hayatıma kötü başlamıyim

Ders secimlerinizi bügün yapın. Add&Drop bugün veya yarın biter

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sınav sonuçları ne zaman belli olur?

• Yav bende bir sıkıntı var. OBS sistemine giriyorum fakat, danışman atanmamıştır diyerek bana ders seçtirmiyor. Ne yapmam gerek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baskanos

Yav bende bir sıkıntı var. OBS sistemine giriyorum fakat, danışman atanmamıştır diyerek bana ders seçtirmiyor. Ne yapmam gerek?

Okulu arayın veya imkan varsa gidin. Fakülte sekreterinize durumu aciklayin. Add&Drop fazla uzun sürmüyor çünkü.

• quote:

quote:

selam bende bu sene girdim endüstri ürünleri tasarım %50 burslu. hazırlığıda atladım

hocam valla yarın sabah çıkıcam yola. perşembe yapabilcem add&drop. nolucak yani sınıftamı kalıcam

• quote:

quote:

quote:

hocam valla yarın sabah çıkıcam yola. perşembe yapabilcem add&drop. nolucak yani sınıftamı kalıcam

Ders seçim gunleri haricinde ders verdiklerini görmedim. Verselerde 1 tane falan oldu, o da dilekçe ile bin saat ugrasarak. Yani bir şekilde yapin ders seçimlerinizi hocam.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.