Şimdi Ara

Yeğenim için kitap tavsiyeleri 14 yaşında (Detaylı bilgi içerde) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gregor ve Yeraltı Günlükleri Serisini tavsiye ederim.Çok beğenceğine eminim.Yaşına görede çok uygun.
  • Edgar Allan Poe'yu da tavsiye edebilirim.
  • hocam bugün savaş ve barış ve denizler altında 20 bin fersah aldım tekrar okucağım tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dinh

Gregor ve Yeraltı Günlükleri Serisini tavsiye ederim.Çok beğenceğine eminim.Yaşına görede çok uygun.

Ayri ayri seriler mi bunlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NellieLovett

Edgar Allan Poe'yu da tavsiye edebilirim.

Hangi kitaplarini hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: yardımedinbana

hocam bugün savaş ve barış ve denizler altında 20 bin fersah aldım tekrar okucağım tavsiye ederim

Klasikler cok sevmiyor ama bakariz

• quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Gregor ve Yeraltı Günlükleri Serisini tavsiye ederim.Çok beğenceğine eminim.Yaşına görede çok uygun.

5 kitaptan oluşan bir seridir.Gregor başrolü .Açlık Oyunları'nın yazarı olan Suzan Collins yazmıştır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

5 kitaptan oluşan bir seridir.Gregor başrolü .Açlık Oyunları'nın yazarı olan Suzan Collins yazmıştır.

Anladim aldim listeye

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Ben İthaki Yayınlarından Bütün Hikayelerini almıştım. Ciltli güzel bir kitap. Yalnız şimdi idefix'den baktım da 56 tl gibi uçuk bir satış fiyatı var. Bense zamanında 28 tl ödemişim. Fuarda uygun fiyata satılıyorsa kaçırmayın derim.
  • quote:

Ben İthaki Yayınlarından Bütün Hikayelerini almıştım. Ciltli güzel bir kitap. Yalnız şimdi idefix'den baktım da 56 tl gibi uçuk bir satış fiyatı var. Bense zamanında 28 tl ödemişim. Fuarda uygun fiyata satılıyorsa kaçırmayın derim.

Fuar kapanmadi mi? Bir dahaki fuar icin onu da aldim simdiden 10 kitap oldu

• Tarihe dikkat etmemişim kusura bakmayın :) Konu güncel olunca direk ona göre yazmıştım ben. İnternet kampanyaları olarak değiştirelim onu :)
  • quote:

Tarihe dikkat etmemişim kusura bakmayın :) Konu güncel olunca direk ona göre yazmıştım ben. İnternet kampanyaları olarak değiştirelim onu :)

Degistiriyorum hocam

• quote:

Tarihe dikkat etmemişim kusura bakmayın :) Konu güncel olunca direk ona göre yazmıştım ben. İnternet kampanyaları olarak değiştirelim onu :)

Bir de sizce dr'dan 5 tlye ona bay miller, kusku, bay king ve onward ve ted dekkerin kitaplarindan almali miyim

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Aslında kendi mesajımı kastetmiştim, Poe için fuar yerine online satış sitelerinde rastlarsanız diye :) sizin ilk mesajı değiştirmeniz daha iyi oldu tabi :)
    Bahsettiğiniz kitapların hiçbirini okumadığım için onlar hakkında yorum yapamayacağım. Bu başlıkta güzel kitaplar tavsiye edilmiş, azar azar almanızda fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NellieLovett -- 24 Mart 2014; 0:27:27 >
  • Beyaz Diş
    Uçan Sınıf
    Küçük Kemancı
    Küçük Ağacın Eğitimi

Bunları okusun hepsi o yaşa uygun çok güzel kitaplar
  • quote:

Aslında kendi mesajımı kastetmiştim, Poe için fuar yerine online satış sitelerinde rastlarsanız diye :) sizin ilk mesajı değiştirmeniz daha iyi oldu tabi :)
    Bahsettiğiniz kitapların hiçbirini okumadığım için onlar hakkında yorum yapamayacağım. Bu başlıkta güzel kitaplar tavsiye edilmiş, azar azar almanızda fayda var.

Butun hikayeleri 30-40a bulabilirsem alirim, baslik icin de degistirelim yazinca ben degistireyim anladim

• hocam denizler altında 20 bin fersah güzel kitapdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: yardımedinbana

hocam denizler altında 20 bin fersah güzel kitapdır

Onu okumustu yanlis hatirlamiyorsam

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.