Şimdi Ara

Yeğenim için kitap tavsiyeleri 14 yaşında (Detaylı bilgi içerde) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
1
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deve Katili

quote:

Orijinalden alıntı: çalışkan2000

Uçurtma Avcısı - Khaled Hosseini

Şahsen bende 14 yaşındayım ve en beğendiğim kitap bu

Sordum o daha okumamis aldim listeye baska onerdiginiz bir kitap var mi veya arkadaslarinizin onerdigi?

Agatha Christie kitapları
    Arsen Lüpen serisi(Polisiye)
    Peyami Safa'dan: Arsen Lüpen İstanbul'da
    George Orwell-Hayvan Çiftliği(Felsefi)
    Şeker Portakalı(Dram-Hikaye)
    Delifişek(Dram-Hikaye)
    Kobranın Yılı(Polisiye-Tarih)
    Dan Brown-Robert Langdon karakterinin olduğu kitaplar.

Bunları öneririm

Biraz daha ağır olarak(Ama bence bunlarıda rahatça okur):

Stefan Zweig Satranç
    Denemeler
    Sineklerin Tanrısı(Derin anlamı vardır onun dışında kesinlikle anlar)
    Ian Rankin-Komplo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Professional Geek -- 7 Mart 2014; 18:51:56 >

• iş bankasının'ki 704 sayfa gözüküyor o biraz ağır olabilir 300-400 sayfalık varsa alırım onu

Agatha christie ve arsen lüpen serisinden önerdiğiniz kitaplar var mı dr'da araştırdım da bayağı kitap çıktı veya sıralıysa ilk kitaplar hangisi?

Arsen lüpen istanbulda 2 kitap olarak gözüküyor ikisini de ekledim listeye

Hayvan çiftliği siyasi bir roman gibi gözüküyor biraz ağır gelmez mi? (son anda farkettim can yayınları yok diye biliyorum fuarda)

Şeker portakalı serisini okumuş

kobranın yılı ekledim

sizce melekler ve şeytanları almalı mıyım -dan brown

Satranç'a baktım da bir sürü yayınevi var hangisi önerirsiniz

Denemelerden bahsettiğiniz montaigne'inkiler galiba o biraz ağır olabilir

Sineklerin Tanrısı ona biraz sıkıcı gelmez mi? konusuna baktım da ben bile sıkıldım

Ian Rankinin komplo kitabını dr'da bulamadım ama idefix'te buldum onu da ekledim listeye

Başka önerisi olan var mı?

• quote:

iş bankasının'ki 704 sayfa gözüküyor o biraz ağır olabilir 300-400 sayfalık varsa alırım onu

Agatha christie ve arsen lüpen serisinden önerdiğiniz kitaplar var mı dr'da araştırdım da bayağı kitap çıktı veya sıralıysa ilk kitaplar hangisi?

Hayvan çiftliği siyasi bir roman gibi gözüküyor biraz ağır gelmez mi? (son anda farkettim can yayınları yok diye biliyorum fuarda)

kobranın yılı ekledim

Sineklerin Tanrısı ona biraz sıkıcı gelmez mi? konusuna baktım da ben bile sıkıldım

Ian Rankinin komplo kitabını dr'da bulamadım ama idefix'te buldum onu da ekledim listeye

Satrançta Türkiye İş Bankası yayınları

Sineklerin Tanrısının konusu: Bir adaya düşen çocuklar kendi arasında diktatörlük kurup birbirlerini öldürüyor.

Denemeler montaigne'den evet sıkıcı gelebilir.

Melekler ve Şeytanlar öneririm.

• Şeker Portakalı,
    Kuyucaklı Yusuf,
    ilgisini çekerse Alacakaranlık serisine baksın,
    Yüzüklerin Efendisi üçlemesi,

Yüzüklerin Efendisini izleyip beğendiyse kitaplar onun için sorun olmaz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: çalışkan2000

Uçurtma Avcısı - Khaled Hosseini

Şahsen bende 14 yaşındayım ve en beğendiğim kitap bu

Sordum o daha okumamis aldim listeye baska onerdiginiz bir kitap var mi veya arkadaslarinizin onerdigi?

Artık olarak Khaled Hosseini -Bin Muhteşem Güneş kitabıda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

iş bankasının'ki 704 sayfa gözüküyor o biraz ağır olabilir 300-400 sayfalık varsa alırım onu

kobranın yılı ekledim

Satrançta Türkiye İş Bankası yayınları

Sineklerin Tanrısının konusu: Bir adaya düşen çocuklar kendi arasında diktatörlük kurup birbirlerini öldürüyor.

Denemeler montaigne'den evet sıkıcı gelebilir.

Melekler ve Şeytanlar öneririm.

Satranc, komplo, arsen lupen istanbulda kobranin yili ve sineklerin tanrisini ekledim @d4rkness o zaman lotr ilk kitaba bakayim bir bulursam alirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jules Verne kitapları
    Açlık Oyunları Serisi
    Incarceron Serisi
    Harry Potter
    Narnia Günlükleri
    Beyaz Diş
    Sokak Kedisi Bob
    Fareler ve İnsanlar
    Hobbit

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olasiliksizi okudum, kafasını karışa bilir, sürekli fizikde deneylerden bahseder, istatiklerden, ama olaylarla bagdastirir, 15 yaşımda okumuştum ama ben onu tavsiye ederim.

Harry Potter serisini de al derim, çocukluğumun vazgeçilmez kitabidir, tabi fuarda bulabileceğini sanmam, yeni baski yapılır mi ilk seri için bilmiyorum

Açlık Oyunlari
    Alacakaranlık serisi genelde genç kızlar felan okur ama vampir serisi kitaptır okusun.
    Bu arada yazdıklarım fantastik, her çocuk fantastik sevdiği için diye bende severim

Yada tarihi kitap seviyorsa Şu Çılgın Türkler var, muhteşem bir kitaptır.

Birde listede Beyaz Gemi var, o kitabin yazarı Cengiz Aytmatov degil miydi? Gün Olur Asra Bedel kitabını okumuştum, akıcı gelmedi bana ama konusu gerçeklere dayali olduğundan güzel kitap birde türkçe kelimeler pek kullanmaz, azeri kelimeler felan vardı. Beyaz gemi ise sıkıcıdir, 1 hafta okuyayim dedim ama bunaldim ben

Mobilim pek yazamıyorum ama umarım yardimci olacak şeyler yazmışımdir

• quote:

Orijinalden alıntı: SolSerçe

Olasiliksizi okudum, kafasını karışa bilir, sürekli fizikde deneylerden bahseder, istatiklerden, ama olaylarla bagdastirir, 15 yaşımda okumuştum ama ben onu tavsiye ederim.

Harry Potter serisini de al derim, çocukluğumun vazgeçilmez kitabidir, tabi fuarda bulabileceğini sanmam, yeni baski yapılır mi ilk seri için bilmiyorum

Açlık Oyunlari
    Alacakaranlık serisi genelde genç kızlar felan okur ama vampir serisi kitaptır okusun.
    Bu arada yazdıklarım fantastik, her çocuk fantastik sevdiği için diye bende severim

Yada tarihi kitap seviyorsa Şu Çılgın Türkler var, muhteşem bir kitaptır.

Birde listede Beyaz Gemi var, o kitabin yazarı Cengiz Aytmatov degil miydi? Gün Olur Asra Bedel kitabını okumuştum, akıcı gelmedi bana ama konusu gerçeklere dayali olduğundan güzel kitap birde türkçe kelimeler pek kullanmaz, azeri kelimeler felan vardı. Beyaz gemi ise sıkıcıdir, 1 hafta okuyayim dedim ama bunaldim ben

Mobilim pek yazamıyorum ama umarım yardimci olacak şeyler yazmışımdir

O yazdiklarim kendi okuduklari hocam alacaklarim degil ancak beyaz gemiyi ben de okudum bana da sıkıcı gelmesine ragmen bir tuhafti yani degisik bir anlami vardi ayrica bir suru kitap oldu 15 tane alacagim dedim buarada bile en az 30 kitap var yarin sabah cabucak listeyi hazirlayalim o zaman

• Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Ben ikisinide okudum sayılır. Yani Açlık Oyunları'nı okudum Harry Potter'ın da ilk 4 kitabını okudum. kitap filmden daha farklı daha hoş bi havası var. İzlemes daha da büyük keyif alırdı ama böylede beğeneceğine eminim ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ricky.McFloyd

Ben ikisinide okudum sayılır. Yani Açlık Oyunları'nı okudum Harry Potter'ın da ilk 4 kitabını okudum. kitap filmden daha farklı daha hoş bi havası var. İzlemes daha da büyük keyif alırdı ama böylede beğeneceğine eminim ben :)

O zan aclik oyunlarinin da ilk kitabindan alayim hocam

• SEFILLER-VICTOR HUGO

• Tesekkurler arkadaslar gittim geldim bugun cok yoruldum onerdiklerinizden bulabildiklerimi aldim 16 kitap toplam insallah begenir

• peyami safadan fatih harbiye yi de alabilirsiniz ben de o yaşlarda okumuştum ve çok etkilenmiştim .

• almış zaten :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holmes09 -- 9 Mart 2014; 8:58:40 >
  • Deve Katili kullanıcısına yanıt
    Sakın beyoğlunun en güze labisini okumasın orda küfür var bayağ serserilerin ettiği küfürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynep elis çakar

Sakın beyoğlunun en güze labisini okumasın orda küfür var bayağ serserilerin ettiği küfürler.

Beyoglunun abisini bende ilk 35 sayfasini oludum dediklerinizden tonlarca var ancak kuzenimde de var o kitap ahmet umite imzalatmistik beraber ayrica aldim kitaplari fuar bitti siz biraz gec kaldiniz galiba

• Don Kişot u kesinlikle tavsiye ederim. Polisiye seviyorsa Agatha Christie nin dilide çok ağır değildir onun kitaplarından da alabilirsin hocam edit: almışsın görmedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Detective W. -- 23 Mart 2014; 0:26:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeynep elis çakar

çocuk 7 yaşında değilmiş 14 yaşındaymış . ama bende pek sevmedim beyoğlunun en güzel abisini küfür dışında öyle soğuk bi kitaptı Ahmet Ümit seviyesinde değil
  • açlık oyunları serisi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.