Şimdi Ara

Yeğenimden İllallah Ettim Ekran Kartı Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.894
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz bu kadar düşünürken yeğeninin ailesi bu konuda bir şey yapmıyor mu? Yani göndermesinler size ne bileyim. Şöyle de bir şey var, kendi anne babası umursamıyorsa senin yapacak bir şeyin yok. Koy otoriteni ağlasın yırtsın kendini. Susacak ne de olsa. Ben bu tür durumlarda fotoğraf çek videoya çek. Yarın okula gelip öğretmenin ve arkadaşlarına izleteceğim deyince etkili oluyor. Dene istersen
  • babası kızıyor annesi de kızıyor ama sürekli kendini yerden yere atınca istediğini yaptırıyor, dedesi babaneside sürekli şımartıyorlar sonuç bu işte. psikoloğa gitmesi lazım ama götürmüyorlar.
  • brigantes B kullanıcısına yanıt
    Aynı fikirdeyim önlem alınmalı.
  • Çocuk tam dayaklık da vurmaya aşırı karşıyım.

Sizin yazdıklarınız ve çocuğun yakalama olayı tamamen manyaklık.

Kendi malını insan başkasından saklar mı bu nasıl iş böyle yav.

Pcnin ayarlarıyla oynasanız bile yine bir gün gelir "yakalar" ve huzursuzluk çıkar.

Sorun çocukta da değil, ailesinde. Madem ailesi koyamıyor gitsinler ona pc alsınlar, kıyamayıp sizin bilgisayara el koydurmaları ne kadar mantıklı?

13 yaşında istediği olmuyor diye kendini yerden yere atan çocuk hiç mi bir şeyden mahrum kalmadı?

Heralde her istediğini o şekilde elde etti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim yigende her gelince direk pc nin basina geliyor,annesine zirliyor en kolay taktigi yapip oyun oynamaya calisiyordu.

O gunden sonra bir daha pc ye oturtmadim.

Halende oturtmam.

Zirlasin aglasin baktin ortaligi dagitiyor , iki tokat atip kovacaksin.

Bir dahada sen varken eve sokmayacaksin.

Yokkende odan kitli olacak.

Bazi seylerin cozumu tatli dille olmuyorsa sopayi gostermen gerekiyor.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YveJhin -- 23 Mart 2017; 10:55:47 >
  • Geçici olarak linux kurun bir müddet siz de oyun oynayamazsınız çaresiz bırakacaktır. Sonra normal olarak yüklersiniz.

• Gitsinler bilgisayar alsinlar cocuga ailesi okurken gerildim Allah kolaylik versin

• pcwolf28 P kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle her istediklerini yaptılar. Aslında zenginler ama bilgisayar almıyor babası. Bilgisayar alsa bu sefer 24 saat oynayacak. Şu Firewall olayını yaptım gelmesini bekliyorum bakalım ne yapacak. İnş. Anlamaz. Evimiz yakın olduğu için yürüyerek gelebiliyor. Hiç gözükmeden bilgisayar odasına gidiyor bi bakıyorum odada. Çok sinir bozucu.

• brigantes B kullanıcısına yanıt
    Bırakın onlar uğraşsın siz niye uğraşıyorsunuz. İzin vermeyince ne kıymetli bilgisayarın var diyenler mi bilgisayar almıyor, iyi valla.

Siz önlem felan almayın, gerekirse bağırın çağıın dövmeden o pcden uzak durmasını sağlayın. İyi valla ya işiniz eve yakın olup arabanız olsa, arabayı kullanmasın diye işe arabayla gidersiniz heralde.

Gitsin alsın babası bilgisayarı.

Hayatımda böyle saçmalık görmedim. Ailesiyle konuşun çocuğunuzla ben uğraşmak zorunda değilim deyin.

Bu olay acayip saçma yav öyle böyle değil, yoktan anlamayan çocuğun sonucu belli de neyse. Allah sabır versin

Firewall olayı da anca iki gün sürer. Çocuk illa ona da anne baba vasıtasıyla çözüm buldurur. Sizin aileniz bu sefer der çocuk oynayamıyor da sen nasıl oynuyon diye. Kendi malınızı saklanarak kullanıyorsunuz resmen, sinir harbinden başka bir şey değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcwolf28 -- 23 Mart 2017; 11:42:17 >
  • Steam hesabına girmesi demek potansiyel dolandırılma gasp demek.
    Çocuk ya netten ya da gerçekte dolandırılır dayak yer bunun sebebi olursunuz. Sahte ilan görür kanar para yatırır, para bulamaz annenizden ister, olmadı küçük aşırmalar yapar. Az büyüyünce anlamsız bi özgüvenle item ticaretine bulaşır....Hesap bilgileriniz tehlikede.
  • açma ve restart tuşlarının anakarta bağlanan uçlarını çıkarmanız yeterli. Al bozdun falan dersiniz. veya yukarıda önerildiği gibi firewall açarsınız, steam'in bağlandığı adresleri engellersiniz. Mis gibi. DH'yi de engelleyin de burada yazdıklarımızı görmesin
  • merhaba öncelikle geçmiş olsun hocam, bilgisayarınıza hyper-v yada vmware ile sanal bir makina kurup sisteminizden tek çekirdek 1 gb ram ayırıp bir tanede temiz windows vista yükleyip kullanıcı oluşturabilirseniz siz evde yokken oyun oynamaya çalışana kadar baya zaman geçirir ufaklık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brigantes

i5 4690k 3,50 ghz işlemci. işte daha önceden onu denedim. bilgisayarı sattım gelme dedim. her gün gelip kontrol ediyor. bir süre sonra ben oynarken geldi. bir de tak çıkar çok zor oluyor. bilgisayar masasının arkası çok dar. şu anda lanet ettim zaten bilgisayar da oynamıyorum artık. sadece nette dolaşıyorum. para ederken satim diyorum ekran kartını. bi 500 ederi var.

Takıp çıkartmanıza gerek yok.Burada sizin sabretmeniz gerekiyor.Ortalama iki buçuk üç hafta.Bir kere ekran kartını çıkarıcaksınız monitörü anakartın vga girişine bağlıyacaksınız açıcaksınız..Ekran kartınıda 3 hafta sonra takıcaksınız.İki de bir çıkart tak yapmaya gerek yok.Arkadaşların dediği gibi kasanın power tuş kablosu var ince onu çıkartabilirsiniz.Ama bilmiyorsanız hiç bulaşmayın.

Burda mühim olan geleceği.Bende çocukken bağımlıydım.Keşke kalkıpta birisi beni bilgisayardan kaldıracak şeyler yapsaydı dememek için bunu yaptırıyoruz.Mevzu burda oynayıp oynamaması değil.Bağımlılığını yitirmesi.Bunları annenize anlatırsanız size de hak verecektir.Sizden önce bunu çocuğun annesi düşünmesi gerekiyor.Düşünemiyorsa siz müdahele edin.Eğer yine sonuç vermez ise satın bilgisayarı.Çocuğun geleceği için fedakarlık yapmak gerekiyor.Fakat buda bir çözüm olmayacaktır.İki de bir internet cafeye gidicektir.Ailesi para vermese bilene kötü yollara başvuracaktır.Bu ortamlarıda biliyoruz.2 yıl sonra sigara özentiliği başlar.Bu yaşlarda çok önemli çocuğun gelişimi için.Önce bağımlılığın yitirmesi gerekiyor :).Aksi taktirde daha kötüye de gidebilir..Önce ebeveynleri ile konuşmanız gerekiyor.Yoksa öyle bir töleranstan çıkan sonuç aynı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veysigz -- 23 Mart 2017; 13:52:48 >

• Benim kuzenin çocuğunu da ne zaman görsem oyun oynuyor. Diyorum ders çalışmasına engel olmuyor mu. Haftalık, günlük olarak saatler ayarlamışlar o saatlerde oynamasına izin veriliyormuş.

Hafta sonu full mesela. Dersleri de kötü değil.

Bizim zamanımızda bilgisayar olan ev sayısı hiç yoktu. Atari bile her evde yoktu.

Şimdikilerin her şey elinin altında, ilk okul çocuklarında telefon var(biraz da ailenin çocuğuna ulaşması için alınıyor).

Ailenin komple psikoloğa gitmesi lazım aslında, çocuklarını yetiştirme ve çocuğun da aileyi dinleme açısından gerekli görünüyor.

• bilgisayar iş içinde olsa eğlence içinde olsa kişisel bir kullanım sunar,buradaki pek çok kişi gibi bende yakınım bile olsa zırt pırt bilgisayarıma oturan birini istemem,hele birde kendisine göre kişiselleştirecek!

çözüm ekran kartında değil,sizde..zorda olsa tavrınızı koymanız lazım.13 te bilgisayar için ağlar,23 te bir bakmışsınız araba yerinde yok.böyle sürmemesi gerekir
  • Sisteme şayet bulursan geforce fx 5200 pci ex yada voodoo 3 3000 pci gibi kartlar takarsan onboardun açtığı oyunları bile açmaz. Görüntü verir sadece.

• afedersin ama ne salak bir yaratık o öyle benim kardeşim 10 yaşında ona rağmen böyle davranmıyor, bilgisayarımın yakınına benden izinsiz yaklaşmıyor. oynamayı, dokunmayı veya ellemeyi geçtim yakınına bile yaklaşmıyor. Kendi tableti bile söz konusu olduğu zaman oynama dediğim zaman oynamıyor.
  • Evet beyler Firewall olayını denedim ben işe gidince gelmiş 5 dakika açmış sonra kapatmış. Yarım saat bi saat sonra yine açmış yine 5 dk sonra kapatmış. Olacak galiba bu iş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: brigantes

Evet beyler Firewall olayını denedim ben işe gidince gelmiş 5 dakika açmış sonra kapatmış. Yarım saat bi saat sonra yine açmış yine 5 dk sonra kapatmış. Olacak galiba bu iş :)

Iyi bari sevindim. Ben de arkadaslar gibi linux taraftariyim. Gelsin gorsun gitsin yani o sekilde.. Linuxle bir sey yapamayacak sonucta.

Babam 3 kere dayak atti toplamda sonuncusunda hala haksiz oldugunu dusunuyorum da belki zamanla o fikir de degisir, ilk ikisi gayet hayati dusene sokar nitelikteydi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • pc de saatlik olarak ücret iste en iyisi bu saatlik oynaması için 5 lira iste çocuğun harçlıkları otomatikman sana akacaktır
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.