Şimdi Ara

YEĞENİME HEDİYE SONY PSP GO 10 OYUN YÜKLEME

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba. sony sps go 429 tl ye dün aldım. yeğenim istedi. 10 oyunda bedava olunca rahat eder dedim. bugün kargodan geldi. wi-fi kullanarak kayıt oldum ama kutudan çıkan 10 bedava oyun dvd'sini bilgisayara takınca daha henüz başlarda hata verdi ve

"bu disk sizin ülkede çalışmaz" gibi bir hata verdi.

alet geldi ama içi bomboş. oyun cihazında oyun yok. yeğen telefon edip duruyor, ne zaman gönderecen diye.

ne olur yardım edin. ben mi bir hata yapıyorum. bu 10 oyunu nasıl yüklerim bu cihaza.

teşekkürler.

• herkese yardımları için çok teşekkürler. cihazı kayıt ederken türkiye diye kaydetmek gerekiyormuş ben o kısmı hiç görmemiştim.

sonra yüklemeye başaldı dvd'den ve tam 7 saat sürdü bu 10 oyunu cihazın içine atmak.
  • kardeş ben de yükleyemiyorum. nasıl yaptığını anlatsana ben de yeğenimle uğraşıyorum. media go programından mı yükledin. yani oyunlar dvd nin içinde internette değil?
  • kardeş bir cevap versen inanılmaz mutlu olacam
  • şimdi özelden mesaj attım.
  • arkadaşım bana da yardımcı olursanız çok sevinirim ben üyelik kısmında kaldım bir türlü üye olamıyorum... yeni üyeliği seçiyorum fakat kullanıcı adı yada şifre hatalı diye bir uyarı alıyorum...
  • lütfen yardım edin,cihaza kyıt olum ama dvd deki oyunları yukleyemiyorum.dvdyi baslatınca hata veriyor.10 gündür elimde cihaz ama olmuor bombos duruyo cihaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim bildiğim psp nin siteye gircen kod mu ne onu yazıcan sonra o 10 oyun inecek pc ye onra onların verdiği usb yle atıcan psp ye
  • hangi site ve kodu nerden alıcam? ben sıfır aldım dvd gelddi yanında ve bu konuyu acan arkadas gibi tıkandım kaldım.aynı hatayıı veriyo bu arkadas nasıl cozmus acaba off offf
  • Beyler aynı sorun bende de var. Sony destek merkezini aradım. Yeni bir firmware çıkacak, ondan sonra Media Go yazılımı ile bedava oyunları yükleyebileceksiniz diyorlar. Konuyu açan arkadaş nasıl başarmış acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.