quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: Savage hala zıtra ,araskargo,biru 3 lüsü sizinki çay kardeşliği olsun Onlar çayı açık içiyordur Allah bilir./> Demli olacak..
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: Savage zıtra ,araskargo,biru 3 lüsü sizinki çay kardeşliği olsun Onlar çayı açık içiyordur Allah bilir./> demli ve tomurcuklu tercihimdir Akaras'a inanırım da sen kızsın bir kere.Allah bilir sallama çay içiyorsundur sen./> Allah'ın kuşburnusu.
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Akaras'a inanırım da sen kızsın bir kere.Allah bilir sallama çay içiyorsundur sen./> Allah'ın kuşburnusu. akarasa inanııon nie bana inanmıon sallamadan içiom ben
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Akaras'a inanırım da sen kızsın bir kere.Allah bilir sallama çay içiyorsundur sen./> Allah'ın kuşburnusu. akarasa inanııon nie bana inanmıon sallamadan içiom ben Bu arada çay sallanmaz harbiden.Kendisi çökmesi lazım.
quote:Orjinalden alıntı: Savage ohhoo çay 3 lüsü siz şimdiden ayrım yapıonuz olmuor böle benim neyim eksik çay kardeşliginden di mi
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Akaras'a inanırım da sen kızsın bir kere.Allah bilir sallama çay içiyorsundur sen./> Allah'ın kuşburnusu. akarasa inanııon nie bana inanmıon sallamadan içiom ben Demle baride içelim...
quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Akaras'a inanırım da sen kızsın bir kere.Allah bilir sallama çay içiyorsundur sen./> Allah'ın kuşburnusu. akarasa inanııon nie bana inanmıon sallamadan içiom ben Demle baride içelim... ben 2.kupamı içiom akaras hazır demli veriim sanada bi bardak
quote:Orjinalden alıntı: ioriyagamib quote:Orjinalden alıntı: Code X Seks azmış.gif Yemeğin Üstüne Sigaradan ßaşka ßişey Gitmez ßence Azmayla bir alakası yok,yaşamımdan bir örnekti o.
quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: akaras quote:Orjinalden alıntı: biruzéc quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Akaras'a inanırım da sen kızsın bir kere.Allah bilir sallama çay içiyorsundur sen./> Allah'ın kuşburnusu. akarasa inanııon nie bana inanmıon sallamadan içiom ben Demle baride içelim... ben 2.kupamı içiom akaras hazır demli veriim sanada bi bardak Ajda bardakta olsun lütfen...
quote:Orjinalden alıntı: kedicik yemeğin üzerine tabiki tatlı ve yanında türk kahvesi iyi gider...ne çayı yaaaa:P Çay içilmeyen bir ailenin hayat damarlarından biri eksik demektir.
quote:Orjinalden alıntı: Eliminator quote:Orjinalden alıntı: Code X Seks 20 yaşındayım ve gayet doğal olduğunu düşünmekteyim.
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer Evlenmeden önce çay demletmeden evlenmem.Na buraya yazıyorum. + bilmem kaç ?!
quote:Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer quote:Orjinalden alıntı: kedicik yemeğin üzerine tabiki tatlı ve yanında türk kahvesi iyi gider...ne çayı yaaaa:P Çay içilmeyen bir ailenin hayat damarlarından biri eksik demektir. bunlar evlerinde çay bile demlemiolar hiç strenç