bizim hiç hayat damarımız olmadı amca (emrah bakışı) kocacımda çay sevmediği için bizim evde senede bi paket çay tüketiliyo
quote:
Orjinalden alıntı: Code X
quote:
Orjinalden alıntı: Eliminator
quote:
Seks
20 yaşındayım ve gayet doğal olduğunu düşünmekteyim.
Yemekten Sonra Direk Yatak ßendemi Yapsam Acaba
quote:
Orjinalden alıntı: kedicik
bizim hiç hayat damarımız olmadı amca (emrah bakışı) kocacımda çay sevmediği için bizim evde senede bi paket çay tüketiliyo
Seviyordurda sen demlemediğin için öyle diyordur..
quote:
Orjinalden alıntı: biruzéc
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
quote:
yemeğin üzerine tabiki tatlı ve yanında türk kahvesi iyi gider...ne çayı yaaaa:P
Çay içilmeyen bir ailenin hayat damarlarından biri eksik demektir.
bunlar evlerinde çay bile demlemiolar hiç strenç
Desene sen de kardeşim.Bilseydim bunu şimdiye kadar...
/>
Neyse zararın neresinden dönersek kardır...Çay içilmeyen evlerin olduğunu ilk duyduğumda inanmamıştım.Ta ki gözlerimle görünceye kadar...(Morpheus - İnsan tarlaları konuşmasına atfen)
quote:
Orjinalden alıntı: ioriyagamib
quote:
Seks
azmış.gif Yemeğin Üstüne Sigaradan ßaşka ßişey Gitmez ßence
yoooo ne alakası var sevdiği bişi olduğu zaman ben yapmasam kendi yapar zati kimseye bağımlılığı yoktur hiçbir konuda
quote:
yoooo ne alakası var sevdiği bişi olduğu zaman ben yapmasam kendi yapar zati kimseye bağımlılığı yoktur hiçbir konuda
fake mıdır nedır anlamadım kı
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
quote:
fake mıdır nedır anlamadım kı
bence de fake
Yılda bir paket çay tüketildiğine göre sabahları kahvaltı hazırlayan da yok anlaşılan evde.
soguk bir gazüz eyi gider
ben on dakka nerden kazanırımda uyurum diye bakıyom siz kahvaltıdan bahsediyonuz peh...zaten o saatte bişi yiyemeyiz üşeniriz yavv
Biruzec eniştene geçmiş olsun dileklerimi iletir misin?
benim fake olduğumu düşündüren nedir sana tomek hıııı? biru yu hiç karıştırmıyom o alenen kardeş kazığı atıyo zati cık cık ha bu arada strenc ben kahvaltı hazırlıyor olsam bile kocam çay içmez o meyve suyucu
quote:
ben on dakka nerden kazanırımda uyurum diye bakıyom siz kahvaltıdan bahsediyonuz peh...zaten o saatte bişi yiyemeyiz üşeniriz yavv
Kedi Feyk
-neykk?? -feyk yaw feyk!!
nedense aklıma geldi birden gora'dan.
hay feyklere gelesiniz işşallah :P toobe tooobeee...ben oynamıyom arkadaş herkes benim üstümden prim yapmaya çalışıyo peh
Feyke bak ya.0 mesaj sayılı topu topu 1-2 haftadır muhabbete katılan feyk hemen de atarmış havasını.
Sen Biruzec'e dua et.O olmasa ilk başlarda kimse cevap bile vermezdi sana.
muhabbetin niceliği değil niteliği önemlidir :P kimseyi zorlamıyom valla isteyen cevap versin istemeyen vermesin
quote:
muhabbetin niceliği değil niteliği önemlidir :P kimseyi zorlamıyom valla isteyen cevap versin istemeyen vermesin