evet çok alındım hatta şu an ağlıyom...bi gece bunu düşüncem daha çok ağlıcam anladın sen biru
Sana 3 gün cevap vermeme cezası kestim kedicik.Benim sohbetimden mahrum kalacaksın.Süre bugün ve bu posttan sonra başladı.
fake olan kim kedicikmi
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
Sana 3 gün cevap vermeme cezası kestim kedicik.Benim sohbetimden mahrum kalacaksın.Süre bugün ve bu posttan sonra başladı.
/>
bunu kedicike yapamassın strenç
şu an hıçkırıklara boğularak bu gerçeği kabullenmeye çalışıyom sen kaybedersin çocuk, benden söylemesi
quote:
Orjinalden alıntı: biruzéc
quote:
Orjinalden alıntı: StranGe_PassenGer
/>
bunu kedicike yapamassın strenç
Yeni üylere torpil geçmemek gerek.Bunu bir kez daha anlamış olduk.
nolmuş burda kardeşlik falan kalmamış, fakeler basmış ortalığı
quote:
Orjinalden alıntı: Savage
Bu arada "Bozuk bu benim MSN yav."
çayda safa, çayda şifa...
yemeğin üzerine ince belli bardakta demli sıcacık çaydan başkasını tanımam evinde çay tüketmeyenler varmış,benim annemde eve çay dayandıramıyor ya benim yüzümden
quote:
Orjinalden alıntı: y_a_T
yemeğin üzerine ince belli bardakta demli sıcacık çaydan başkasını tanımam evinde çay tüketmeyenler varmış,benim annemde eve çay dayandıramıyor ya benim yüzümden
o bi şey değil, evde 3 kişiyiz, kahvehane gibi çay-şeker gidiyo anlamadım gitti.. olmaz, olmaz çaysız olmaz çaysız olmaz...(bu da fikret kızıloktan )
quote:
Orjinalden alıntı: Savage
Sizinkide Feyk Kardeşliği Olacak
quote:
Orjinalden alıntı: kedicik
muhabbetin niceliği değil niteliği önemlidir :P kimseyi zorlamıyom valla isteyen cevap versin istemeyen vermesin
bı kedı gordum sankı hemde en fake ınden
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
quote:
muhabbetin niceliği değil niteliği önemlidir :P kimseyi zorlamıyom valla isteyen cevap versin istemeyen vermesin
kedidir o kedi
pardon yaw zaten kedi görmüşün
yemeğin üstüne sı..mak iyi gider :D
quote:
Orjinalden alıntı: --Hip_Hop--
yemeğin üstüne sı..mak iyi gider :D
Bence gitmez."üstüne"den sonra virgül olsa neyse.
quote:
Orjinalden alıntı: Eliminator
quote:
Orjinalden alıntı: TOMEKK
quote:
kedidir o kedi
pardon yaw zaten kedi görmüşün
quote:
Orjinalden alıntı: Code X
Seks
Hacim ne kadar büyürse büyüsün, içi boş olduktan sonra . . .
20 yaşında bir insan olarak neyi amaçlıyorsun ? Neden seks deme ihtiyacı duydun çok merak ediyorum ? Sebebini açıklayıcı cevap verirsen sevinirim çünkü sana ikinci bir mesaj atmayacağım.