Şimdi Ara

yemeğinizden çıkan en garip şey neydi? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Patito cipsin içinden işaret parmağım kadar makine vidası çıkmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuropeSkies

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Bizim yurdun yemekhanesinde de bi kere kuru fasulyeden ET çıkmıştı. Dışardan yemek zorunda kaldık o gün.

yemeğinizden çıkan en garip şey neydi?

Haykırdım laaaaaannnnn.

• Biz annemler falan vardı yengem annem falan eyübe gitmiştik eyüp sultanda dua falan etcez.Sonra yemek yiycez.Neyse ettik duaları dolaşıyoruz adam gibi biyer arıyoruz furkan et lokantası mı ne vardı içerde 3 kişi vardı yemek yiyen ama güzel biyere benziyodu girdiksöyledik yemekleri ben dürüm istedim annem pide döner diğerleride ipide döner istedi ben annem yengem ve kuzenim varız.Neyse sürekli sinir falan çıkıyor ya sabır ya muhammed derken.Benden şöyle garip bişey çıktı böyle kağıt gibi ama dönerin renginde kırılmıyor deri gibi birşeydi.Kustum yemin ediyorum köpek etiydi allah bilir.

Birde en son arife günü oruçluydum anneannemde yiyoruz yemeği biz kuzenle ayrı yiyelim dedik yere kurdurduk sofrayı güle oynaya ezanı bekliyoduk ezan okundu..Tam yanımızdada son hız çalışan vantilatör var.Tam çorbaya kaşığı atarken kıl gördü kuzen upuzun.Neyse onu çıkardı o yiyordu dedim bana su koymamışsınız suyu koydu görmeden içerken kıl yuttum upuzun.dURDURAMADIMDA kendimi nasıl susamışsam.O kadar bekleme boşa gitti iştahım kaçtı 2 gün adam gibi yemek yiyemedim.

Birde yaz okulunda yarışlar vardı hayvanın biri sona geldi balgamı suya tükürd sonra tam olarak gitmeyince balgamı eliyle yumruk gibi tutup suya attı.KÜfürü bir bastım hoca duymadı allahtan.

Yaz ookulunda yüzerken yüzeyde sarı bir balgam vardı çarpmamak için özen gösterdim ama sudan çıktığımda mayoma yapışmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: Carna[q]e

Cipsin içinden beleş kola çıktı

o kadar olay arasından bır tek buna seslı guldum
  • Fırından ekmek almıştım eve gittim ekmek arası yapmak için elimle ortadan ikiye böldüm içinden gri renkte ölü bi fare çıktı fırına götürdüm dalga geçiyorum zannedip gülmüştü adam bi daha o fırına gitmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

Fırından ekmek almıştım eve gittim ekmek arası yapmak için elimle ortadan ikiye böldüm içinden gri renkte ölü bi fare çıktı fırına götürdüm dalga geçiyorum zannedip gülmüştü adam bi daha o fırına gitmedim.

he iyi o zmaan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuropeSkies

quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Bizim yurdun yemekhanesinde de bi kere kuru fasulyeden ET çıkmıştı. Dışardan yemek zorunda kaldık o gün.

yemeğinizden çıkan en garip şey neydi?

Okurken aynısı aklıma gelmişti tam koyuyordum ki

• Et dönerden arı çıkmıştı iyiki yemeden önce bi bakmıştım az mı koymuş çok mu koymuş diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Watashi wa L des. -- 5 Eylül 2011; 14:10:31 >
  • kıymalı pidemin içinden diş çıkmıştı.. mekan: bostancı ahmet 1
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

Pidenin icinden izmarit çıktı.
    Bir de ben denizde yuzerken dalıp çıkınca suratımda dışkı vardı. Götü patlasın onu s.çanın!

seslı guldum mıdem agrıdı kıramp gırdı resmen hala guluyorum
  • okul kafeteryasındaki tostun içinde eldiven parçası çıktı beyaz götürdüm gösterdm çeyrek kalmış kaşarlı tostumu aldı yeni kaşarlı sucuklu tost verdi
  • Winston'un içinden kara sinek çıktı içinde 7 8 tane kaldığında farkettim
  • Ekmekten çivi çıkmıştı.
  • Amigo cipsin içinden kurt çıkmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nunbolg

Amigo cipsin içinden kurt çıkmıştı

Bu nasil bir horttur yigidim beni ara

• Hoş geldiniz arkadaşlar tabakta kiraz yiyordum kertenkele çıkmıştı canlıydı

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.