Şimdi Ara

yemeğinizden çıkan en garip şey neydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerek dışarda gerek evde herkesin yemeğinden börtü böcek çıkmıştır. bunların dışında ne bulmuştunuz başka?

• kazandibinin içinden patates çıkmıştı
  • Pidenin icinden izmarit çıktı.
    Bir de ben denizde yuzerken dalıp çıkınca suratımda dışkı vardı. Götü patlasın onu s.çanın!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

Pidenin icinden izmarit çıktı.
    Bir de ben denizde yuzerken dalıp çıkınca suratımda dışkı vardı. Götü patlasın onu s.çanın!

hahah bu bozuk moralli halimle sesli guldum yaa :D
  • quote:

• pastadan striptiz yapan avrat çıktı
  • Türlünün içinden sigara izmariti çıkmıştı. Anlamayıp çiğnemiştim sonra çıkarınca ağzımdan anladım. İğrenç bi tadı vardı denemeyin.
  • Kıl harici bir şey çıkmadı çok şükür
  • quote:

insn şeyi mi. Gece gece güldüm moralsizdim. Şunu bi detaylarını anlatsana nasıl başardın
  • tavuk dönerin içinden kırık pokemon tasosu çıkmıştı
  • Dürümün içinden demir bilye, pidenin içinden bozuk para.
  • quote:

• Oha abi paso merdiven alti mi takiliyosunuz adamlarin yemeginden bi ben cikmamisim

• İzmir'de Bahçelievler Öz Urfa vardır bilen bilir , yaklaşık bir 7-8 sene oldu , kıymalı pideden böcekler çıkmıştı.1 taneden olsa tamam 3-4 tanesinden çıktı.Allah'a şükür yemeden farkettik.Şimdiki aklım olsa ne paralar almıştım yav , keşke bir daha denk gelse...
  • Annemin yaptıgı corbadan tencere vidası cıktı annemi azarlamak icin cagırdım anne bu ne dedim o da anaa ben bunu arıyodum dedi elimden aldı gitti

• Adını vermek istemediğim bir marketin(Carrefour) kendi lokantasından aldığım kaşarlı pideden plastik eldiven çıkmıştı .
    - İlk başlarda kaşar sanmıştım fakat acı gerçekten kaçınılmazdı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ControlYourDream -- 5 Eylül 2011; 1:39:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Annemin yaptıgı corbadan tencere vidası cıktı annemi azarlamak icin cagırdım anne bu ne dedim o da anaa ben bunu arıyodum dedi elimden aldı gitti

Azuah hiç güleceğim yoktu:D

Bizim yurdun yemekhanesinde de bi kere kuru fasulyeden ET çıkmıştı. Dışardan yemek zorunda kaldık o gün.
  • sigara böreğinin içinden boyu kurşun kalem kadar eni daha geniş bi çıra çıkmışmtı.çıra olduğundan eminim tadı hala damağımda gibi
  • quote:

• Kıl ve saçları saymıyorum, lokantanın birinde kurufasulyemden kurt çıkmıştı.

Birde babanemin pişirdiği patates kızartmasından yüzlerce karınca çıkmıştı. Babanemin bahçeli 3 katlı bir evi vardı, mutfağı karıncalar basmış, kızartma yağına dalmışlar. Babanemde gözleri görmemiş kızartmış bütün patatesleri o yağla. Geldi patatesler sofraya, bakıyorum bütün patateslerde siyah siyah bişeyler var. Yakından bakınca 100lerce karıncanın telef olduğunu gördük. Gerçi babamla babanem karıncaları tek tek ayıklayıp yediler patatesleri, ziyan olmadı :D
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.