Şimdi Ara

yemeğinizden çıkan en garip şey neydi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün arkadaşlar anlatmıştı. Geçen sene okul vakti bunlar gösteri provasından dönerken ekmek arası yaptırmış. Yaptırdıkları yeri biliyorum böyle dar, lokanta gibi bir yer. Ekmek arasının içinden salyangoz çıkmış 4-5 sn kendime gelemedim. Daha da almam ordan bir şey
  • Kır pidesinden vida cikmisti o zamandan beri kir pidesi yemem
  • Sosisliden kıl,ekmekten fare pisliği çıkmıştı.
    Bir de yine ekmekten çuval ipi çıkmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

Pidenin icinden izmarit çıktı.
    Bir de ben denizde yuzerken dalıp çıkınca suratımda dışkı vardı. Götü patlasın onu s.çanın!

• Yemek denilmiş ama herkes yazmış. Ekmekten sinek çıkmıştı.
  • İşlemciden kıl çıktı (bende olmadı da forumda bir elemanda olmuştu)
  • internette gördüm resimli felan

pizzanın içinden vida çıkmıştı , firmayı vermiyorum çokta büyük bir soru ndeğil bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: BurkayT

Pidenin icinden izmarit çıktı.
    Bir de ben denizde yuzerken dalıp çıkınca suratımda dışkı vardı. Götü patlasın onu s.çanın!

Apır ol bakalım çok gelmişti napalım yani sennin götün patlasın bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

quote:

Orijinalden alıntı: Dreazz

Annemin yaptıgı corbadan tencere vidası cıktı annemi azarlamak icin cagırdım anne bu ne dedim o da anaa ben bunu arıyodum dedi elimden aldı gitti

Azuah hiç güleceğim yoktu:D

Bizim yurdun yemekhanesinde de bi kere kuru fasulyeden ET çıkmıştı. Dışardan yemek zorunda kaldık o gün.

et bayağı garipmiş doğrusu
  • pizzanın içinden çivi çıkmıştı
  • 4-5 yıl önce iftar için dışarıda yemeğe gitmiştik.. Pilavdan "arı" çıkmıştı..zz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cellman406

Bizim yurdun yemekhanesinde de bi kere kuru fasulyeden ET çıkmıştı. Dışardan yemek zorunda kaldık o gün.

yemeğinizden çıkan en garip şey neydi?
  • Balıktan yüzük cıkmıştı
  • Simidin içinden böcek çıkmıştı ama işin garibi böcek hala canlıydı.
  • patates kızarmasının içinden örümcek çıkmıştı bütün halde ve kızarmış olarak
  • Mahallenin börekçisi vardı. Bir zamanlar ortaokula giderken arkadaşla alıp yiyorduk. Yapan abiyde pos bıyıklı biriydi. Bir gün yerken içinden bildiğiniz bıyık teli çıktı ama maşallah süpürge sapı kadar. Kılı atıp yemeye devam ettim tabi, böre çok lezzetli çünkü. Bidahakine gittiğimizde söyledik kıl çıktı diye, börekleri 1.5 porsiyon yapıp 1 parası aldı.
  • istanbulun en iyi 6.sinif lokantalarindan birine gitmistim mercimek corbasinin icinden ingiliz anahtari cikmisti usta dedim bu ne dedi farketmemisim kusra bakma.
  • Uplayayım -
  • yemek yiyodum, yemegin icinden kereviz ciktii :@ zaten onu da yanlislikla yedikten sonra o igrenc tat yuzunden diger yediklerimide tabaga cikarttim booghhhh :/ kerevizden nefret ederim

onun haricinde kil, sac fln cikti o kdr
  • Cipsin içinden beleş kola çıktı
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.