Geçen gün arkadaşlar anlatmıştı. Geçen sene okul vakti bunlar gösteri provasından dönerken ekmek arası yaptırmış. Yaptırdıkları yeri biliyorum böyle dar, lokanta gibi bir yer. Ekmek arasının içinden salyangoz çıkmış 4-5 sn kendime gelemedim. Daha da almam ordan bir şey
Kır pidesinden vida cikmisti o zamandan beri kir pidesi yemem
Sosisliden kıl,ekmekten fare pisliği çıkmıştı. Bir de yine ekmekten çuval ipi çıkmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: BurkayT
Pidenin icinden izmarit çıktı. Bir de ben denizde yuzerken dalıp çıkınca suratımda dışkı vardı. Götü patlasın onu s.çanın!
Yemek denilmiş ama herkes yazmış. Ekmekten sinek çıkmıştı.
İşlemciden kıl çıktı (bende olmadı da forumda bir elemanda olmuştu)
internette gördüm resimli felan
pizzanın içinden vida çıkmıştı , firmayı vermiyorum çokta büyük bir soru ndeğil bence
quote:
Orijinalden alıntı: BurkayT
Pidenin icinden izmarit çıktı. Bir de ben denizde yuzerken dalıp çıkınca suratımda dışkı vardı. Götü patlasın onu s.çanın!
Apır ol bakalım çok gelmişti napalım yani sennin götün patlasın bu arada
quote:
Orijinalden alıntı: cellman406
quote:
Orijinalden alıntı: Dreazz
Annemin yaptıgı corbadan tencere vidası cıktı annemi azarlamak icin cagırdım anne bu ne dedim o da anaa ben bunu arıyodum dedi elimden aldı gitti
Azuah hiç güleceğim yoktu:D
Bizim yurdun yemekhanesinde de bi kere kuru fasulyeden ET çıkmıştı. Dışardan yemek zorunda kaldık o gün.
et bayağı garipmiş doğrusu
pizzanın içinden çivi çıkmıştı
4-5 yıl önce iftar için dışarıda yemeğe gitmiştik.. Pilavdan "arı" çıkmıştı..zz..
quote:
Orijinalden alıntı: cellman406
Bizim yurdun yemekhanesinde de bi kere kuru fasulyeden ET çıkmıştı. Dışardan yemek zorunda kaldık o gün.
Balıktan yüzük cıkmıştı
Simidin içinden böcek çıkmıştı ama işin garibi böcek hala canlıydı.
patates kızarmasının içinden örümcek çıkmıştı bütün halde ve kızarmış olarak
Mahallenin börekçisi vardı. Bir zamanlar ortaokula giderken arkadaşla alıp yiyorduk. Yapan abiyde pos bıyıklı biriydi. Bir gün yerken içinden bildiğiniz bıyık teli çıktı ama maşallah süpürge sapı kadar. Kılı atıp yemeye devam ettim tabi, böre çok lezzetli çünkü. Bidahakine gittiğimizde söyledik kıl çıktı diye, börekleri 1.5 porsiyon yapıp 1 parası aldı.
istanbulun en iyi 6.sinif lokantalarindan birine gitmistim mercimek corbasinin icinden ingiliz anahtari cikmisti usta dedim bu ne dedi farketmemisim kusra bakma.
Uplayayım -
yemek yiyodum, yemegin icinden kereviz ciktii :@ zaten onu da yanlislikla yedikten sonra o igrenc tat yuzunden diger yediklerimide tabaga cikarttim booghhhh :/ kerevizden nefret ederim