Şimdi Ara

Yemek Fotoğrafları İçin Ne Yapmalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, Ben Gastronomi ve Mutfak Sanatları okuyorum. Bu seneden itibaren sık sık yemek sunumu yapacağız, bu yaptıklarımı fotoğraflamak istiyorum, iPhone 6s kamerası bunun için yeterli midir ? Yeterli değilse maximum 1500 Tl lik bir makina tavsiye ederseniz sevinirim.

Görsellere birkaç örnek bırakıyorum.

Ayrıca yemek fotoğrafçılığıyla uğraşan arkadaşların tavsiyeleri gerçekten çok yararlı olacaktır teşekkür ederim
     Yemek Fotoğrafları İçin Ne Yapmalıyım ? Yemek Fotoğrafları İçin Ne Yapmalıyım ?

• 18-55+D5200
    quote:

maximum 1500 Tl lik bir makina tavsiye ederseniz sevinirim.
  • Eos M ve 22mm alin derim. Hiza ihtiyaciniz yok nasil olsa. Eos m in 18-55i de cok basarili.

Atilan youtube linkinde her sey var zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iphone 6s derim :D
  • Başlığı görünce aklıma ilk "Yemek yapmalısın" diye kötü bir espiri geldi.
  • AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    Yapma

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Gün Spor Mu Yapmalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sadece makina ile lens yeterli olmayacaktır hocam doğal ışıkta kullanacak iseniz mutlaka iyi bir tripod ve reflektöre ihtiyacınız olacaktır.Şayet flaş kullanacak iseniz bütçeniz bence yeterli olmayacaktır.
  • iphone 6S an itibari ile dünyada fotoğrafçılıkta en çok kullanılan makina.

ham hali ile bol çekim yaparken özel programlarla yavaş yavaş profesyonel ayarlara girmelisiniz.

bence çekim makinasından çok ortam aydınlatması ve çevre düzeni çok daha önemli.

"sürekli ışık kaynakları" üzerinden giderseniz flaşlara ve SLR lere girmeden işinizi görürsünüz.

eğer basılı yayınlayacaksanız o zaman SLR hatta PROSLR gerekir. o zaman da profesyonel yardım alabilirsiniz. size dönüşü o derece şık olacaktır.
  • eflatoon kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz ve bilgileriniz için teşekkür ederim, bende 6s almaktan yanayım, ayrıca bastırmayı düşünmüyorum, sosyal medya üzerinden yayınlayacağım veya bilgisayarımın bir köşesinde duracak.

• AKINLASINN A kullanıcısına yanıt
    hahah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.