Sen git,koskoca gereksizlerde birbirinden güzel yemek tarifi ver(bkz:http://forum.donanimhaber.com/m_5581190/mpage_1/key_//tm.htm#5581190 ) sonrada kendine hazırladıklarına bak... yazıklar olsun baa nede olsa terzi kendi söküğünü dikemes :D
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: DesertRose Çokokreeemm Kıs sende ne görsen yemek için ağlıyon
quote:Orjinalden alıntı: Cehennemden_Cennete Aç DesertRose Şişman DesertRose Kilo alamıyorum ki şişman olayım Ama açım
quote:Orjinalden alıntı: peshhmerge quote:Orjinalden alıntı: nolamaz yaw söyleyinsene neden mesaj sayım artmıyor allahalla nolamaz yaw ne gülüyon mesaj sayım artmıyor ayrıca çikolata nefis görünüyor
quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: DesertRose Çokokreeemm Kıs sende ne görsen yemek için ağlıyon vallaha bende aynısını diyecektim. ama benle konuşmuyor artık nedense Hiç laf atmıyor hal hatır sormuyor bişey mi yaptım acaba
quote:Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online quote:Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi quote:Orjinalden alıntı: DesertRose Çokokreeemm Kıs sende ne görsen yemek için ağlıyon vallaha bende aynısını diyecektim. ama benle konuşmuyor artık nedense Hiç laf atmıyor hal hatır sormuyor bişey mi yaptım acaba O zaman benim nişanlım seninkinden daha yakışıklı olacak (senin için güzel)