Şimdi Ara

Yemek Konusu 10 dk içinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dershaneden yeni geldim açım arkadaslar da yok ne yemek yesem ben diyorumki evde ton balığı var onu yağda pişirip üstüne yumurta kırsam nasıl olur kolay bir sey olsun ama dışardan olmasın(anne baba memlekette)
    biraz acele olsun ama 10 dk içinde

• hadi dh acıktım ama
  • 3 çeyrek ekmeğin arasına yeşillik ve ton balığını koyduktan sonra yumurtayı haşla ve katı yumurtayıda ekmeğin arasına ekle. Garnitür varsa boca et ekmek arasına yanına 1 lt kola tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 20 Mayıs 2009; 14:44:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Powermove

3 çeyrek ekmeğin arasına yeşillik ve ton balığını koyduktan sonra yumurtayı haşla ve katı yumurtayıda ekmeğin arasına ekle. Garnitür varsa boca et ekmek arasına yanına 1 lt kola tamamdır.

sağolasın ama garnitür yok sey ton balığını kızartıp üstüne yumurta kırsam nasıl olur
  • Bir kutu ton balığını sadece pişirmden falan da ekmek arası yap hemen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Chokeslam

Bir kutu ton balığını sadece pişirmden falan da ekmek arası yap hemen.

pişiriyimi yani
  • pişirme demiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • banyodayım ama su anda ton balığıda çok alakasız olur be banyadan dönünce yapcam ozamana kadar bir sey yazında çıkınca bakayım
  • hadi size iyi günler yardım edeceğinizde yok zaten
  • Yumurta var ise yumurtayı sade kır ton balığı pişirilmez konserve olunca sen alternatif bişiler yazmamışsın ki cevap gelsin domates varmı peynir varmı menemen yap desem olmaz patates var ise ufakçana doğra yağda kavur tuz ek 1 adet yumurta kır ton balığınıda yanında ye daha ne olsun. . .
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizkabuğu

Yumurta var ise yumurtayı sade kır ton balığı pişirilmez konserve olunca sen alternatif bişiler yazmamışsın ki cevap gelsin domates varmı peynir varmı menemen yap desem olmaz patates var ise ufakçana doğra yağda kavur tuz ek 1 adet yumurta kır ton balığınıda yanında ye daha ne olsun. . .

şu doğrama işi nasıl yapılıyor ya,bıçağı batırıyorum doğranacak kısma arkadan parmağımı bıçağa bastırıyorum hafifçe haraket edip doğrasın diye,bi bakıyhorum yarısını götürüyor.yok mu öyle soyma aleti filan,patatesleri içine atayım soysın sonra ben onları kızartayım ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.