Bildirim
Yemek Siparişi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
up yardım edelim denizlideki arkadaslar -
Acligi bilirim, upp -
Up -
Yanlış anlama kardeşim dilenci değilim ama 1tl var mi? -
Unide bizde ac kaldık. Tereyağ çemen ekmek veya lavaş arası 1 yumurta pişirip yiyebilirsin. Ve ayağını yorganına göre uzatmayı öğren, yoksa bugün karnın doysada yarin yine ac kalırsın.quote:
Orijinalden alıntı: Tw Scott
Yanlış anlama kardeşim dilenci değilim ama 1tl var mi? -
-
bu saatde aç kalınırmı bre -
Tereyağ çemen mi öğrenci evine bak beh zenginlik benim öğrenci evime tereyağ girdiği gün sayılıydı -
Bimde tereyağ çemen ekmek 10 lira tutmaz. Sen tereyag ne saniyorsun trabzondan gelme hakiki tereyağ mi?quote:
Orijinalden alıntı: sasomelih
Tereyağ çemen mi öğrenci evine bak beh zenginlik benim öğrenci evime tereyağ girdiği gün sayılıydı -
Bilmediğim için soruyorum.Üniversitede yemek vermiyorlar mı size?Yemekhanesi yok mu? -
arkadaşlar konu kilit bazı arkadaslar konunun suyunu cıkarmaya basladıgı ıcın
şöyle ufak bır bılgıde vermek ısterım hem okuyorum hem calısıyorum fakat calıstıgım yerden odeme alamadıgımdan dolayı boyle bır duruma dustum hıc bır ınsanın boyle bır duruma dusmesını ıstemem. ınsanların yasadıgı durumları gozetmeksızın lutfen yorum yapıp can sıkmayın dusununen ılgılenen anlayan arkadaslarıma cok cok tesekkurlerımı sunuyorum.
hepınıze ıyı aksamlar
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları GenişletTw Scott demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X