ÖN UYARI: BÖLGESEL YAZIYOR AMA BİR ÇOK BÖLGEDE AKTİF OLUYOR BU TARZ İNDİRİMLER ÇOK ÖNEMLİ UYARI: SİPARİŞ VERİRKEN MUTLAKA KAMPANYAYI SEÇMENİZ LAZIM, BAŞKA KAMPANYAYLA BİRLEŞMİYOR. KURALLARI OKUMAK İSTEMEYENLER İÇİN ÖZET: Bu gece 21:00'a kadar minimum 20 TL'lik sepet oluşturup sipariş verirseniz, gece 21:00'dan sonra 23:59'a kadar 3 saatlik dilimde 30 lira indirim kuponu tanımlancak. Yeni kuponda kampanya birleşiyor mu bilmiyorum, yani 30'a 15 olan restorandan 45 liralık sepet yapıp 15 o indirimden, 30 da bu indirimden yararlanıp neticede beleş olur mu bilmem. Kampanya Koşulları • GetirYemek'te restoran getirsin seçeneğiyle vereceğiniz sıradaki siparişinize 30 TL indirim! • Kampanya 23.06.2021 tarihinde saat 23:59'da sona erecektir. |
Getir Yemek (21:00'a kadar sipariş ver, akşam yemeği 30 TL indirim kazan)
-
-
Obez yapmaya kararlılar.
-
Kampanya güzelde hem öğlen dışarıdan hem akşam dışarıdan yersem valla obez olurum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50/20 gibi olmuş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
3 gündür var kampanya.. Dün seçili restoran yapmışlardı, bugün de öyledir büyük ihtimalle.. Bilemedim..
Fakat kampanya tutmuş ki Getir devam ediyor..
Dün yararlandım. Bugün yine gelmiş. 2 gün üst üste 2şer kere dışardan yiyemem yav.
yaylabakliyattan 75liralık hazır yemek aldım hala gözüm getirde indirim kovalıyor
34 tl yemek 19 oluyor güzelde siparişi 30a tamamla diyor,fiyatlara bakıyorum yemeksepetinden aynı fiyata geliyor toplam bazıları sadece göstermelik indirim...
-
Bugün seçili restoran yazmıyor ama sütten de ağzımız yandı bir kere.
Getirme sınırı 20 lira ve altı bir yer bulun. 20 liralık sipariş verin. Akşam 30 liralık yemeği bedavaya yiyin.
bi tane hamburger aldım ,akşama tok tutacak ama 30tl gelecek diye işte
-
Sipariş veren oldu mu, indirim seçili restoranlarda mı geçerli yine?
Güncel bilgi: Seçili restoran şartı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi latornavida -- 23 Haziran 2021; 17:35:18 >
Twitterdaki tartışmadan sonra getir tercih etmeye özen gösteriyorum fakat alt limitler malum site ile aynı değil, fiyatlar aynı değil. Bu tutarsızlığı halletseler iyi olacak
-
Ben de 28 liraya çok ucuz bi menü buldum 2 chicken burger, 1 mega patates kızartması, 1 litre kola 😂 burger derken, burger king gibi dandik olanlardan. Asıl bombayı akşam patlatıcam. 😂
hangi şehir o bedavaymış 1lt kolaya 9-10tl yazıyor sadece Balıkesir de.
-
-
Dünde vardı seçili restoranlarda diye.
Tek bir restoranda geçerli oldu. O restoranda en dandiği zaten 45tl de alt limiti var. 15tl lik dürümü 50tl ye satıyor. getir için özel açılmış olabilir restoran.
Saloon burger bayadır var ilk açıldığında 5 tl ye menü satılıyordu okul çıkışı arkadaşlarla yiyorduk hep
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akira toriyama -- 23 Haziran 2021; 19:23:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: akira toriyamaSaloon burger bayadır var ilk açıldığında 5 tl ye menü satılıyordu okul çıkışı arkadaşlarla yiyorduk hep
Hmm oturduğum yere yeni geldi o zaman, çarşı-avmler hiç bir yerde yoktu önceden burda. Bence lezzeti iyi, hatta hamburgeri BK ile aynı veya daha iyi, patatesleri kötü bir tek o da bu paraya mazur görülebilir, hardal sosla barbekü sosla geçiştiriliyor.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X