Şimdi Ara

Yemeksepeti 50/40 Kupon Yüklemiş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
4.735
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu kupon da merhaba kuponu gibi restoranın alt limitine takılıyor mu? yoksa altlimit olmadan sipariş verilebiliyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Alt limite takılıyor maalesef..benimde 3 hesabıma gelmiş bu kupondan.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • güzel bir sorum var arkadaşlar.

aynı hesapta hem merhaba kodu hem de 40 lira indirim tanımlı ek olarak da yemeksepetinin 2 kere 40 liralık alışverişten sonra 40 liralık indirimi var.

soru : kupon indirimi düştükten sonra en az 40 lira mı olmalı sipariş, 40 liralık indirimi kazanmak için?

soru : merhaba kodu ve ayrıca tanımladıkları kod ayrı ayrı kullanılabiliyor mu?

teşekkür ederim şimdiden.

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Ben de bu 50/40 kuponu var ve bugün merhaba kodunu kullandım, sonra sepete yine ürün ekleyince kişiye özel tanımlanan 50/40 indirimi otomatik uyguluyor (kullanmak zorunlu değil) ama 50/40 olanı kullanınca sonrasında merhaba kuponunu kullandırıyor mu bilmiyorum. 2ye 1 hediye kampanyasında kupon/indirim sonrası en az 40 tl olması gerekiyor diyor ama daha altında sipariş verip gelen oldu mu bilmiyorum. Sorulardan en az birini cevapladım diye düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt
    siparişim 79 lira ve 1 lira eksik oluyor, o kadar ödemişkrn 1 liralık poşet ekleyim de 40 lira indirimi kullanayım o halde. teşekkür ederim cevap için hocam:)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • banada gelmis hayret ettim ilk kez sanirim ysepetinden bir cek geliyor

• Siparis verdim restoran iptal etti, tekrar başka yerden sipariş verdim o restoran da iptal etti.
    Hay yemeksepetinize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AslanAvda kullanıcısına yanıt

ilk merhaba kodunu kullan hocam.

ilk siparişten sonra kullanamazsın onu

• Yemeksepeti 50/40 Kupon Yüklemiş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah bana 1 tl alt limitli gelmiş. keşke daha erken baksaymışım. 200 tl yemek parası ödedim avm de

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • diabrek kullanıcısına yanıt
    ben soda aldım 20li tam 10 liraya düşmüştü hamidiye sudan. stok yok diye iptal edip ürünü kaldırmışlar. minimum teslimatı da 400 tlye çıkarmıştı 😁 şuan baktım satışta ve minimum tutar 5tl. diğer kuponla yarın tekrar sipariş vericem.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.