< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Yemeksepeti'nden siber saldırı açıklaması: 'Fidye istediler' (4. sayfa)
-
-
yemeksepetinden alış veriş yapıp kredi kartı bilgisini veren varmı hala ya?
yapmanız gereken
1- yeni kredi kartı başvurusu
2- yemeksepeti hesabını kapatma.
yemeksepeti kuyrugu kolay kolay düzeltemez artık. haa hala yemeksepetinden sipariş gecerim ben diyende heran hesabın kredi kartını boşalta bilirler. bankayla baş başa kalırsınız. yemeksepeti nin umrunda olmaz.
-
yok maalesef aykut bey.
ancak doğum gününüzde, geçmiş senelerden kaydedilmiş video gönderirler...
o kadar da samimiyetsiz bir video ki, zaten antipatik, bir de her sene aynı şeyi izleyince iyice soğutuyor firmadan...
-
Geçen telefonumu sacma sapan bir numara aradı ve bir kampanya başlığı altında ismimi bilerek beni dolandirmaya çalıştı. Telefon numarami da sadece bu application ile mecburi" olarak paylaştım. Simdi bu cezasız mi kalacak? Hadi ben yemedim ama bu tarz dolandiriciliklara kanacak çok insan var. Ayrica Getir.com gelene kadar yıllardır üyesi olduğum yemeksepetinden 1 tl kupon falan almadım ama getir gelince ne hikmetse indirim kuponu verdi bir kez. Insanlari saf yerine koymak ne kadar kolay ya.. Restoranlar joker başlığı altında o gün ne satılmadiysa satmaya calisip fiyati iki katina çıkarıyor falan.. 20.000 puanım var yemeksepetinde yani 2.000 sipariş vermişim bu güne kadar simdi gelde güven hadi bu uygulamaya..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yahu o kadar komisyon alıyorsunuz ve büyük paralar kazanıyorsunuz. Yapmanız gereken en önemli şey KULLANICILARINIZIN VERİLERİNİ KORUMAK!
-
Arkadaşlar dikkat edin yemeksrpetinde kayıtlı sanal kartımdan işlem yapılmaya çalışılmış az önce mesaj geldi. Direkt iptal ettim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ödemelerde 3d security yok mu? ya da tercih edilmiyor mu? her türlü pin sorusuyla karşılaşmak gerekir.
-
Sanal banka kartı ve sanal kredi kartı oluşturun, bu Yemeksepeti yüzünden 600$ param ile ABD'li biri gitar almıştı. Uzun uğraşlar sonucu parayı geri aldık ama kart ifşa olduydu.
En sağlamı sanal kart, sadece yemek sepeti değil bankalar bile iyi para verip sistem mühendisi çalıştırmak istemiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
öyle fidye istediler bizde şantaja boyun eğmedik dik duruş segilediklerle olmaz bu iş ne bilelim kendilerinin kendi kendine işler çevirip senaryo üretmediklerini. herkimki kullanıcının parasını varlığını bilgisini verisini kaybediyor çaldırıyor veya rızası olmayan işlere alet edilmesine bilerek veya bilmeyerek alet oluyorsa ceza almalı. bu tarz fidye şantaj cart curt masallarıyla paçayı kurtaramamalılar. bu işin sonraki adımı bankadaki paraya okuldaki emanet ettiğin çoluğuna çocuğuna kadar gider onlarda desin paraları çaldılar fidye istediler sandıkları çuvalları vermek için bizde şantaja boyun eğmedik paraları aldılar yada çocuğunuzu kestiler bizde günah yok tüm suç hep onların boş laf. çaldırıyorsan sende bu işte mesulsun demektir ama 10/10 ama 2/10. bu tarz olaylarda artık devlette bir yaptırım uygulamalı ceza kesilmeli en azından kaç paraya gider bu kullanıcı verileri piyasası nedir kaçtır 10 misliyle maddi olarak cezalandırılsınlar maddi bir çıkar elde edemesin hiçbiri
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarSaw -- 18 Kasım 2021; 15:2:19 >
-
tek cümleyle "üyelere maddi tazminat, firmaya da gerekli tedbirleri almadığı için cezaya hükmedilmesi" gerekir.
-
arkadaşlar cimer başvurusu icin yazı örnegi var mıdır ?
kurallara uygun anlasılabilir bir yazı olursa daha iyi olur kanımca bende yazacagım cimere.
-
Cimerlik bir mesele yok BTK ilgileniyor genelde
Olayı tam olarak anlayamamissin. Kapatmak seni korumuyor. Ya kartını değiştireceksin ya da sanal kart kullanıyorsan silip tekrar oluşturacaksin. Bilgiler zaten çalınmış şimdi hesabı kapatsan ne olur?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X