Şimdi Ara

Yemeksepeti'nden siber saldırı açıklaması: 'Fidye istediler' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
9.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl bunun güvenliğini sağlayamıyorlar anlayamıyorum.

• T25000 T kullanıcısına yanıt
    Yok ustadim, dalga geciyorum :D

• Fidye değil MiDYEdir istedikleri.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • xr23923942394 X kullanıcısına yanıt
    Ee oradan buradan torpilli, tanıdığı olan ya da sözde ismi var diye bazı üniversitelerden adam alırlarsa olacağı bu. Açtıkları iş ilanlarınada nerede birbirinden alakasız programlama dili vb. varsa doldururlar sözde birşeyler yapıyoruz ayağına. Tr de büyük şirketim diye geçinip verilerini hala Excel de tutan firmalar var. Bundan birkaç ay önce de PTT ufacık bir adres gizleme olayını yapmamıştı. Forumlara düşmese onu bile lütfedip uğraşmayacaklardı. Dediğiniz gibi üzerinde uğraşmadan hazır bilgiyle olmuyor adamlar ufacık bir script açığından bile rahatça hackleyebiliyor. Tabi bizim ülkede kafa yapısı değişmeyeceği için bu tür olayları daha çok görürüz.

• Kullanıcı bilgilerini çaldıran firmalara ağır yaptırım uygulamazsan umursamazlar. Her hafta hacklenirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazıklar olsun ya Koskoca şirketsin sen arkadaş birde Zengin bir şirketsin birtane gel kardeşim sana istediğin maaşı vericem diyipye adam akıllı Yazılım mühendisimidir Sistem mühendisimidir nedir istihdam edemiyormusun yahu.Bukadarmı basiretsiz iş bilmez bunlar ver istediği maaşı Dünyada bu işi yapan hiçmi insan yok arkadaş.Bune çöplük.

• T25000 T kullanıcısına yanıt
    Hayir batmasada bu sirkete agir yaptirim yapılmalı.

Yanlarina kaar kalicak yarın reklamlarina devam ediceller gecen sefer oldugu gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 17 Kasım 2021; 15:52:39 >
  • SACMA SAPAN REKLAMLARA PARA BASMAK YERİNE ARTIK SIBER GÜVENLIGE MI PARA BASSANIZ ACABA ??????

• Youtube da bir paketçi kardeşimizin bu firmayla ilgili anlattığı bazı şeyler var bir izlemenizi tavsiye ederim. Ha sonrada işten çıkarmışlar..

• Askıda veri kampanyasıyla mı çalışıyor bu işletmeler arkadaş? Site girişinde menünün bir yerinde mi duruyor bu veriler? Paso veri çalınması veriler gitti veriler internete saçıldı haberleri bu ney bea. Bir firmadan çalınma haberi duyulduğunda farklı firma olsun bile sen de bir çalışma bir değerlendirme yaparsın nasıl olmuş öğrenir ona göre ekstra önlemler alırsın, verileri parça parça başka yerlerde korumaya alırsın bütün yumurtaları aynı sepete koymazsın. Olası bir skandalda çıkar ciddi ciddi özür diler açıklama yaparsın hatalarını anlatır ne gibi çözümler, kararlar aldığını anlatırsın. Veri çalınır 3 maymunu oynar hepsi yerlisi yabancısı twitch rezaletin hala açıklama bile gelmedi.

İnternet genelinde uluslararası bir denetmen oluşum gerekli Dünyanın neresinde olursa olsun hangi firma böyle bilgi çaldırıyor önlem almıyor, açıklama yapmıyorsa onlardan onay, lisans alana kadar hizmetlerinin durması lazım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hazir elleri değmişken nevzatinda acik adresini telini yazsinlar esitlenmis olur
    Yemeksepeti'nden siber saldırı açıklaması: 'Fidye istediler'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 16 Kasım 2021; 18:36:3 >
  • En azından çeşitli kampanyalarla alışverişi cazip hale getirmeye çalışan Getir gibi dinamik bir rakipleri varken bırakalım hediye çekleri, kampanyalar yada cazip fiyatları bir de üstüne bilgilerimize sahip çıkamıyorlar. Ben hesabımın silinmesini isteyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam fidye dolma gönderirdim

• İlk çaldırdıklarında üyeliği sildirmiştim. E-mail'e de 1 hafta sonra dönüş yapmışlardı. Neyse ki bütün fast food zincirleri yakınımda, online siparişe gerek kalmıyor. Gidip kendim alıyorum.

• iddia mı? buz gibi gerçek ulan bu!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.