Ben bu firmayı 1 yıl önce telefon ile arayıp milletin bilgileri ortalar'da geziyor diye bilgi verdim bana bize mail atın dediler bakın sistem hacklenmiş telefon ediyorum bize mail atın diyorlar içerisin'de en az 1000 kişinin kullanıcı adı şifresi ve kisisel bilgilerinin yer aldığı bir mail attım ne dönüş yaptılar ne bir teşekkür ettiler böyle'de garip bir firma < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnadoluEfes -- 16 Kasım 2021; 22:15:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yemeksepeti'nden siber saldırı açıklaması: 'Fidye istediler' (3. sayfa)
-
-
Bu yemeksepetinin kaçıncı vakası ?
-
Hocam biraz konu dışı olacak ama hazır bu vesileyle herkese söyleyeyim:
Arkadaşlar artık birçok bankada mobil veya internet bankacılığında Dijital veya Ön Ödemeli Sanal Kart dediğimiz şey var. Yani kısaca sanal kart var. Bunu kolayca kullanıp kredi kartı veya hesap kartı numaranızı sağda solda vermenize gerek yok. Mesela ben 1-2 dakikada telefondan veya bilgisayardan bankanın uygulamasından ön ödemeli kartıma ne kadar harcayacaksam atıyorum. İşim bitince de kalan parayı geri hesaba çekiyorum. Veya dijital kart ile limit açıp onun numarasıyla işlem yapabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fulton -- 17 Kasım 2021; 7:42:13 > -
yemeksepeti hesabımı kapatamıyorum müsteri hizmetleri eposta atın dedi hicbir geri donus olmadı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu kaç ya😡
Bir site kac kez hack yiyebilir😡
Yetti ulan yetti😡
Bu millet o kadar cahil işte(ben buraya atamiyom şimdi buraya gif ekler misiniz?batman kara şovalye filmindeki hapishanede olan jokerin alkişlama gif'i olsun lütfen)
Profilime gir ve ilgi alanim neymis bi bak ;)
Ayrica google'da iki dakka aratmak cok mu zor?murekkep yalamis ne demekmis diye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 17 Kasım 2021; 8:30:29 >
Pisuvara dışkısını yapanlar var senin dediğin ne ki?(askerde)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuzlukavcisimezarciamca -- 17 Kasım 2021; 8:34:57 >
Bir şey olacağı yok
Devleti zaten artık köhneleşmiş bir kitle yönetiyor adamlara Hacklendik diyorsun, kullanıcı bilgilerimiz internette ortalık malı olmuş diyorsun boş boş bakıyorlar bu acaba ne diyor diye eee iş böyle olunca da Yemeksepeti çıkıp böyle rahat rahat açıklama yapabiliyor insanların aklı ile resmen taş taş geçiyorlar. Zaten gerek bizim Devlet, gerekse de bu Yemeksepeti gibi iş bilmez şirketler sağolsun hackler artık beni benden daha iyi tanıyorlar, adamlar benim TC numaramdan tut, ikamet ettiğim adresime kadar her şeyi biliyorlar.
-
Daha geçenlerde de hacklenmişlerdi bunlar. Her ne kadar masterpass ile tutuyoruz deseler de kredi kartı vs. kayıtlı bulundurmamak gerek.
-
Hocam senin ırk ne?kürt türk derken sen afrikalı misin
😂😂😂😂😂😂😂😂
Cinayet işliyorsun ve silahı üreten kişiye dava açıyorsun.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hesap silmeyi bilen özelden ulaşssın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X