|
Bildirim
Yemeksepeti de kapanır yakında, bu hizmet anlayışıyla rakipleri ezdi geçti onları. Arayüz falan değiştirdiler iyice kötü sistemleri zaten 2 senedir. Gelmeyen siparişler vs. zaten salmışlardı.
|
Yemek sepetinin belki de Türkiye'deki ilk müşterilerinden birisiyim. Nevzat Aydın, benim çalıştığım ve overclock ürünleri sattığımız DijitalTrend isimli şirkete gelmişti. Ben de o zamanlar İnternet'ten yemek söylüyordum. Şirkettekiler bile çok şaşırıyorlardı. İnternet'ten yemek mi söylenir diyorlardı. Üye işyeri sayısı da çok azdı. Daha yeni başlamışlardı. Kendisine "ne iş yapıyorsun" diye sorduğumda bana "Yemeksepeti diye bir İnternet sitesi var. Oradan yemek söylüyorsun. Onun sahibiyim" demişti. Hattâ Yemeksepeti daha yeni kurulduğu için "hiç duydunuz mu" da demişti. Bizim şirkettekiler ise benim için "bu her gün oradan yiyor" deyince Nevzat Bey şaşırmış ve de sevinmişti. Sonra bana dedi ki: "Sana hediye çıkarttıralım o zaman" dedi. Ben de "Hadi ya hangi hediyeler var" dediğimde birkaç hediye saydı. Ben de Monopoly olsun o zaman dedim. 2 gün sonra monopoly hediyem gelmişti. Kendisi bizden bilgisayar toplamıştı. PC yi de ben toplamıştım. Yıllar sonra ben Gold Bilgisayar'da çalışırken yine şans eseri benim önüme oturdu. Tabi o da ben de birbirimizi tanımadık. Sonra ne iş yapıyorsunuz dediğimde yine "Yemeksepetinin sahibiyim" deyince, ben de ona "Yahu DijitalTrend'de sana bilgisayar toplamıştım ya. Hatta Monopoly hediye çıkarttırmıştın, o benim" deyince beni tanıdı. Yine benden bilgisayar aldı.
|
Arayüz değişene kadar rakipsiz ve ben dahil o dönem öğrenci çevremin istisnasız her gün kullandığı servisti, değişiklik sonrası neredeyse bir kere bile kullanmadık. Hakettiler
|
Nevzat Aydın akıllı davrandı şirketi tam zirvedeyken sattı. Yemeksepeti'nin en büyük problemi arayüzü. İkinci en büyük sorunu ise kampanyaları. Rakibi Trendyol ve Getir sürekli kupon ve indirim dağıtıyor. |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Nevzat Aydın akıllı davrandı şirketi tam zirvedeyken sattı. Yemeksepeti'nin en büyük problemi arayüzü. İkinci en büyük sorunu ise kampanyaları. Rakibi Trendyol ve Getir sürekli kupon ve indirim dağıtıyor. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Güle güle. Yürüüüü anca gidersinnnnn. |