Şimdi Ara

Yemeksepeti’nin sahibi Türkiye merkezini kapatıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yemeksepeti’nin sahibi Türkiye merkezini kapatıyor
    Alman yemek dağıtım şirketi Delivery Hero SE, pazartesi günü yaptığı açıklamada Tayvan ve Türkiye'deki teknoloji merkezlerini kapatacağını ve Berlin'deki genel merkezinde işten çıkarmalar yapacağını duyurdu.

Delivery Hero'dan Türkiye kararı

Tayvan ve Türkiye teknoloji merkezlerini kapatacağını duyuran Delivery Hero, işten çıkarmaların şirketin 2023 yılı boyunca işgücünü, ocak ayındaki işten çıkarmalar da dahil olmak üzere yaklaşık %13 oranında azalttığı anlamına geldiğini söyledi. Delivery Hero İcra Kurulu Başkanı Niklas Oestberg yaptığı açıklamada, merkezlerin kapatılması ve işten çıkarmaların, şirketin Delivery Hero'nun ana platformu ve Hızlı Ticaret işletmelerinin verimliliğini ve kalitesini artırma stratejisinin bir parçası olduğunu söyledi.

Ayrıca Bkz.Twitch 'sanatsal çıplaklığa' izin veren politikayı iptal etti

Delivery Hero'nun en büyük pazarı olan Asya işletmesi, pandemi dönemindeki karantinaların hafiflemesinin ardından durgunlaşmış durumda. Eylül ayında Delivery Hero, Singapur, Malezya, Filipinler ve Tayland dahil olmak üzere birçok güneydoğu Asya ülkesinde Foodpanda markasını satmak için görüşmelerde bulunduğunu söylemişti.

Delivery Hero, 2015 yılında Yemeksepeti.com’u 589 milyon dolara satın almıştı. Delivery Hero, halihazırda 70’ten fazla ülkede 500.000’den fazla restoranla birlikte hizmet veriyor. Delivery Hero, 2023'ün ikinci çeyreğinde 11,1 milyar avro brüt ürün değeri üretirken bu, sabit para biriminde yıllık %8'lik bir büyümeye karşılık geliyor.

Kaynak:https://www.reuters.com/business/retail-consumer/delivery-hero-close-hubs-turkey-taiwan-cut-jobs-2023-12-18/

• Yemek sepetinin belki de Türkiye'deki ilk müşterilerinden birisiyim. Nevzat Aydın, benim çalıştığım ve overclock ürünleri sattığımız DijitalTrend isimli şirkete gelmişti. Ben de o zamanlar İnternet'ten yemek söylüyordum. Şirkettekiler bile çok şaşırıyorlardı. İnternet'ten yemek mi söylenir diyorlardı. Üye işyeri sayısı da çok azdı. Daha yeni başlamışlardı. Kendisine "ne iş yapıyorsun" diye sorduğumda bana "Yemeksepeti diye bir İnternet sitesi var. Oradan yemek söylüyorsun. Onun sahibiyim" demişti. Hattâ Yemeksepeti daha yeni kurulduğu için "hiç duydunuz mu" da demişti. Bizim şirkettekiler ise benim için "bu her gün oradan yiyor" deyince Nevzat Bey şaşırmış ve de sevinmişti. Sonra bana dedi ki: "Sana hediye çıkarttıralım o zaman" dedi. Ben de "Hadi ya hangi hediyeler var" dediğimde birkaç hediye saydı. Ben de Monopoly olsun o zaman dedim. 2 gün sonra monopoly hediyem gelmişti. Kendisi bizden bilgisayar toplamıştı. PC yi de ben toplamıştım. Yıllar sonra ben Gold Bilgisayar'da çalışırken yine şans eseri benim önüme oturdu. Tabi o da ben de birbirimizi tanımadık. Sonra ne iş yapıyorsunuz dediğimde yine "Yemeksepetinin sahibiyim" deyince, ben de ona "Yahu DijitalTrend'de sana bilgisayar toplamıştım ya. Hatta Monopoly hediye çıkarttırmıştın, o benim" deyince beni tanıdı. Yine benden bilgisayar aldı.
  • Yemeksepeti de kapanır yakında, bu hizmet anlayışıyla rakipleri ezdi geçti onları. Arayüz falan değiştirdiler iyice kötü sistemleri zaten 2 senedir. Gelmeyen siparişler vs. zaten salmışlardı.

• Sat Türkiyem sat daha fazla sat

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • getir ve trendyol aldı yürüdü. yemeksepetinin yüzüne bile bakmıyorum kaç yıldır. kapayıp gidebilirler.

• Nevzat Aydın akıllı davrandı şirketi tam zirvedeyken sattı. Yemeksepeti'nin en büyük problemi arayüzü. İkinci en büyük sorunu ise kampanyaları. Rakibi Trendyol ve Getir sürekli kupon ve indirim dağıtıyor.

• Arayüz değişene kadar rakipsiz ve ben dahil o dönem öğrenci çevremin istisnasız her gün kullandığı servisti, değişiklik sonrası neredeyse bir kere bile kullanmadık. Hakettiler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yemek sepetinin belki de Türkiye'deki ilk müşterilerinden birisiyim. Nevzat Aydın, benim çalıştığım ve overclock ürünleri sattığımız DijitalTrend isimli şirkete gelmişti. Ben de o zamanlar İnternet'ten yemek söylüyordum. Şirkettekiler bile çok şaşırıyorlardı. İnternet'ten yemek mi söylenir diyorlardı. Üye işyeri sayısı da çok azdı. Daha yeni başlamışlardı. Kendisine "ne iş yapıyorsun" diye sorduğumda bana "Yemeksepeti diye bir İnternet sitesi var. Oradan yemek söylüyorsun. Onun sahibiyim" demişti. Hattâ Yemeksepeti daha yeni kurulduğu için "hiç duydunuz mu" da demişti. Bizim şirkettekiler ise benim için "bu her gün oradan yiyor" deyince Nevzat Bey şaşırmış ve de sevinmişti. Sonra bana dedi ki: "Sana hediye çıkarttıralım o zaman" dedi. Ben de "Hadi ya hangi hediyeler var" dediğimde birkaç hediye saydı. Ben de Monopoly olsun o zaman dedim. 2 gün sonra monopoly hediyem gelmişti. Kendisi bizden bilgisayar toplamıştı. PC yi de ben toplamıştım. Yıllar sonra ben Gold Bilgisayar'da çalışırken yine şans eseri benim önüme oturdu. Tabi o da ben de birbirimizi tanımadık. Sonra ne iş yapıyorsunuz dediğimde yine "Yemeksepetinin sahibiyim" deyince, ben de ona "Yahu DijitalTrend'de sana bilgisayar toplamıştım ya. Hatta Monopoly hediye çıkarttırmıştın, o benim" deyince beni tanıdı. Yine benden bilgisayar aldı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yemeksepetenin kendi market kısmı başarılı ve getir'e göre fiyatları daha uygun. Ayrıca çeşitlilik fazla. Yemek kartı geçiyor olması avantaj. Hala tercih ediliyor umarım kalır. Rakip sayısı arttı Migros yemek ile beraber 4 ulusal yemek dağıtıcısı var, rakip iyidir kupon kazanıyoruz bu sayede.

• Sürekli minimum sipariş ücreti zorunluluğu, sadece üye olunca verdiği kupon ve berbat arayüz ile bence de kapatıp gidebilirler, gerek yok.

• Demekki stagfilasyon başladı.

• Yabancı sermaye yerel kullanıcıyı tanımıyor. Tasarım değiştiğinde batar bunlar dedim. Görünüş oraya gidiyor. Türkiye de uygulamalar yoğun güncellemeler almadan yaşamını sürdüremez. Yaşlı Avrupa nüfusunun alışkanlıklarına göre oluşan ilkel yazılımları genç nüfusun bu kadar çok olduğu bir ülkede kullanamazsınız!

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • KENDİLERİ YİYECEK VE BENZİN KUYRUKLARINDA BİZİ KISKANDIKLARI İÇİN Mİ KAPATIYOLAR ACABA ANCA GİDERLER

• Güle güle.

Yürüüüü anca gidersinnnnn. Yemeksepeti’nin sahibi Türkiye merkezini kapatıyor 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.