Yemeksepeti yeni uye olana 8 ağustosa kadar 30 tl 20 tl kod veriyor sart yeni uye yeni numara < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yemeksepeti yeni üye 30 tl 20 indirim
-
-
Bu hemen üye olunca çıkmıyor 1 aya yakın bekleyip alışveriş yapmaman gerekiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 5 ağustos saat 14 gibi uye oldum verdi
Sms onayı istiyor mu?
Getir resmen içinden geçti piyasanın böyle birşey olamaz adamlar sürekli indirim veriyorlar Allah razı olsun sayesinde 1.5 yıl sonra ilk defa İskender yedim 1.5 İskender 21 TL daha ne olsun yemeksepetni de sildim oooh yemekler getiryemekte ihtiyaçlar getir getirbüyük getir çarşı getir su
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İnterest -- 5 Ağustos 2021; 19:42:44 >
quote:
Orijinalden alıntı: kal42kal42
Bu hemen üye olunca çıkmıyor 1 aya yakın bekleyip alışveriş yapmaman gerekiyorDogru olabilir 10 tane hesap var karismis olabilir
Telefon datası toplamaya doyamadılar galiba
Sonra veriler çalınmış pardon der geçersin kim bilecek
Ben her gün aynı kupon ile 50/25 indirimli sipariş veriyorum.
nasıl?
-
Getiryemekte ne var da ucuza geliyor tam olarka hocamquote:
Orijinalden alıntı: İnterest
Getir resmen içinden geçti piyasanın böyle birşey olamaz adamlar sürekli indirim veriyorlar Allah razı olsun sayesinde 1.5 yıl sonra ilk defa İskender yedim 1.5 İskender 21 TL daha ne olsun yemeksepetni de sildim oooh yemekler getiryemekte ihtiyaçlar getir getirbüyük getir çarşı getir su
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam sizin orada birşey yoktur belki
Bunun var bi hilesi de söyleyen yok dostum. Yeni hat olmadan kullanıyorlar kuponları nasıl yapıolarsa.
yeni hesap açanlar lezzet25 ile 25/50 kullansın sonra 30/20 kullansınlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imax1 -- 6 Ağustos 2021; 0:25:28 >
Ucuza geldiği yok 10 liralık yemeğe 20 lira fiyat çekip yüzde 50 İndirim yapıyorlar.
Keriz yılan cinsinden.
Aynen öyle hocam. Geçen %50 indirim(Max 15 TL falan oluyor oda) olan bir gün 1 kg pişmiş tavuk şiş bakayım dedim. Fiyat 100 lira
-
Hocam ya elim kadar yolluyorlar ya da fiyatlar çook pahali oluyor dediginiz gibiquote:
Orijinalden alıntı: Guest-96DE7F07EUcuza geldiği yok 10 liralık yemeğe 20 lira fiyat çekip yüzde 50 İndirim yapıyorlar.
Keriz yılan cinsinden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Siz yoksa Yemeksepeti' nin yeni hesaba rağmen "Bu aynı kişi" deyip iptal ettiğini mi zannediyorsunuz?
-
hayır madem paylaşmayacaksın niye gelip burada şov yapıyorsun şöyle kupon kullanıyorum böyle kullanıyorum diye...
-
İndirim olunca hem fiyatları artıyor hemde özensiz bir malzeme ile geliyor.Kfc den 1 kez indirimle aldım sonra yemek sepetini sildim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
Ucuza geldiği yok 10 liralık yemeğe 20 lira fiyat çekip yüzde 50 İndirim yapıyorlar. Keriz yılan cinsinden. |
Bu hemen üye olunca çıkmıyor 1 aya yakın bekleyip alışveriş yapmaman gerekiyor
|
Benzer içerikler
- gnc migros yemek kodu
- a101 akvaryum bileti
- migros fotoğraf baskı
- büyük algida macerası
- amazon 120 tl indirim
- n11 çabuk
- letgo güvenli ödeme
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X