Şimdi Ara

Yen sitem Alıcam yılbasından sonra sorularım ve önerileriniz varsa söyleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Athlon 64 3000 + Socket 939 Kutulu
    Kingstom 512 MB DDR ram PC-3200 400Mhz
    nvidia fx 5200 8X Asus 256MB V9520-X/TDFX5200 Ekran Kartı 8X

su parcalar almak istiyorum
    nvidia ge force 8800gtx
    1024 mb ram
    sistemi etkiler mi

önerilerinizi bekliyorum
    www.systemrequirementslab.com'da
    crysis test et dedim bu sonuç çıktı bi bakın

• Kardeş şu anda agp tabanli sistemi kullaniyorsun, 8800 gts o pci-ex karttir. sistemine takamazsin. komple değiştirmen gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JDCorpez

Kardeş şu anda agp tabanli sistemi kullaniyorsun, 8800 gts o pci-ex karttir. sistemine takamazsin. komple değiştirmen gerek.
    biraz daha kolay açıklarsak agp ne oluyo bu arada hangilerini değistirmem lazım takarsam ne olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: satsubay

biraz daha kolay açıklarsak agp ne oluyo bu arada hangilerini değistirmem lazım takarsam ne olur?

Alıntıları Göster
    ayrıca yanlıs anlama bunları satıp yani ekran kartı ile rami değistirecem ayrıca islemciyi değistirmem gerekiyomu
  • quote:

ayrıca yanlıs anlama bunları satıp yani ekran kartı ile rami değistirecem ayrıca islemciyi değistirmem gerekiyomu

Alıntıları Göster
    Yani 8800 GTS istiyorsun, sistemine bu karti takamazsin çünkü eski slot tipindesin. Senin sistemine uydurabilecek AGP tabanli kartlar satiyor. Şu anda en iyi agp kartlardan biri Ati Radon x1950'dir. Bimkes de bu kart satiliyor.

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=13908&categoryId=1066&path=1000:1065:1066&ref=007.1

Ayrica sistemin ram tipi DDR'dir. Sakın yanlişlikla DDR2 ram alma. Sistemine takamazsin. Bir tane "512 MB DDR 400" daha takarsan tamamdir.

Not:2 bu kart pahali alamam diyorsan fiyat/performans olarak alternanif kart var. Burda bakin

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=2179

Hadi hayirli olsun: Dikkat bu kartlar ek güç ihtiyaci var. Power supplyunu kaliteli olmasina dikkat et.

• quote:

Yani 8800 GTS istiyorsun, sistemine bu karti takamazsin çünkü eski slot tipindesin. Senin sistemine uydurabilecek AGP tabanli kartlar satiyor. Şu anda en iyi agp kartlardan biri Ati Radon x1950'dir. Bimkes de bu kart satiliyor.

http://www.bimeks.com.tr/product.jsp?productId=13908&categoryId=1066&path=1000:1065:1066&ref=007.1

Ayrica sistemin ram tipi DDR'dir. Sakın yanlişlikla DDR2 ram alma. Sistemine takamazsin. Bir tane "512 MB DDR 400" daha takarsan tamamdir.

Not:2 bu kart pahali alamam diyorsan fiyat/performans olarak alternanif kart var. Burda bakin

http://www.exa.com.tr/shop/product.asp?caid=334&pid=2179

Hadi hayirli olsun: Dikkat bu kartlar ek güç ihtiyaci var. Power supplyunu kaliteli olmasina dikkat et.

Alıntıları Göster
    kasa dursada yuvaları değistirsem takılır mı ekran kartı takmam için ne yapmam lazım 8800gtx i

• quote:

kasa dursada yuvaları değistirsem takılır mı ekran kartı takmam için ne yapmam lazım 8800gtx i

Alıntıları Göster
    sen simdi drr 2 olmaz mı diyosun
  • quote:

sen simdi drr 2 olmaz mı diyosun

Alıntıları Göster
    Anakartinizda AGP slotu bulunmakta olup 8800 gtx yi takamazsin. Yapacak bişey yok, AGP <-> PCI-e dönüştürücüsü bile yok Malasef sistemin komple değiştirmen gerekiyor bu karti takabilmek için. Evet ayrica dediğim gibi DDR2 takamaz bu sisteme. Piyasada şu anda DDR 400 ram satiyor.
  • quote:

Anakartinizda AGP slotu bulunmakta olup 8800 gtx yi takamazsin. Yapacak bişey yok, AGP <-> PCI-e dönüştürücüsü bile yok Malasef sistemin komple değiştirmen gerekiyor bu karti takabilmek için. Evet ayrica dediğim gibi DDR2 takamaz bu sisteme. Piyasada şu anda DDR 400 ram satiyor.

Alıntıları Göster
    Galiba bu konuda acemisin, AGP ve PCI-e hakkinda küçük bir ipucu vereyim;

Resimdeki gördüğünüz gibi üstteki Agp tabanli ekran kartinin örneğidir. Altta ise PCI-e'dir

• quote:

Galiba bu konuda acemisin, AGP ve PCI-e hakkinda küçük bir ipucu vereyim;

Resimdeki gördüğünüz gibi üstteki Agp tabanli ekran kartinin örneğidir. Altta ise PCI-e'dir

Alıntıları Göster
    anakarttımı değistiricem yoksa kasayı mı

• quote:

anakarttımı değistiricem yoksa kasayı mı

Alıntıları Göster
    7025-010 K8N Neo 2 Pit S939 nForce3 F1000 D400
    WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 rpm 8MB Cache Serial ATA
    8X Asus 256MB V9520-X/TDFX5200 Ekran Kartı 8X
    Asus TA 231 Siyah Kasa
    52 * cd rom
    52x32x52 CD Writer Kutulu
    SkayStar2 Digital DVB Kartı ver.2.6D Büyük Tuner+Uzaktan K.
    1.44 MB Disket Sürücü Siyah
    AYRICA BUNLARI SATIP
    8800gtx e uygun bi sistem önerebilir misin kardes soyle 1 gb ramli ayrıca yardımların için saol seninde basını sisirdim
    bunlarla uğrasmayalı çok oluyo en son harp okunulu bitirmeden önce ilgileniyodum çok geri kaldık çoook

• quote:

Asus TA 231 Siyah Kasa
    52 * cd rom
    AYRICA BUNLARI SATIP
    8800gtx e uygun bi sistem önerebilir misin kardes soyle 1 gb ramli ayrıca yardımların için saol seninde basını sisirdim
    bunlarla uğrasmayalı çok oluyo en son harp okunulu bitirmeden önce ilgileniyodum çok geri kaldık çoook

Alıntıları Göster
    Valla komple sistem değiştirmen yerinde olacaktır, 8800gtx'e boşuna masraf etme bence yeni nesil 8800gts 512 mb / 1gb daha çok işine yarar.
    O sistemi aldıktan sonra 1 gb az gelir, 2 gb yaparız ram'i
    Ayırdığın bütçeyi belirtirsen güzel sistem önerileri alabilirsin diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: cause_of_death

Valla komple sistem değiştirmen yerinde olacaktır, 8800gtx'e boşuna masraf etme bence yeni nesil 8800gts 512 mb / 1gb daha çok işine yarar.
    O sistemi aldıktan sonra 1 gb az gelir, 2 gb yaparız ram'i
    Ayırdığın bütçeyi belirtirsen güzel sistem önerileri alabilirsin diye düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    kardes bütçe önemli değil yanlız bekar lduğum için maasın yarısını babama göndermem lazım crysis i iyi oynayacak bi sistem olsun yeterlidir sistem var sistemcik var dimi ama

• quote:

kardes bütçe önemli değil yanlız bekar lduğum için maasın yarısını babama göndermem lazım crysis i iyi oynayacak bi sistem olsun yeterlidir sistem var sistemcik var dimi ama

Alıntıları Göster
    önerisi olan yokmu arkadaslar
  • quote:

önerisi olan yokmu arkadaslar

Alıntıları Göster

Böyle sisteminiz olmasini istermisin?

• quote:

Böyle sisteminiz olmasini istermisin?

Alıntıları Göster
    fx5200 den sonra 8800 gtx kullanırsan şoka felan girebillirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: forvet09

fx5200 den sonra 8800 gtx kullanırsan şoka felan girebillirsin.

Alıntıları Göster
    fx5200 den sonra 8800 gtx kullanırsan şoka felan girebillirsin
    demissin kardes doğru olabilir
    bide su ss yaptığın sitenin adını ver ben simdi bu bilgisayarımı satsam yerine senin değdiğin gibi bi sey alsam ne derler yani kaça sayarlar yalnız islemci amd olcak
  • quote:

fx5200 den sonra 8800 gtx kullanırsan şoka felan girebillirsin
    demissin kardes doğru olabilir
    bide su ss yaptığın sitenin adını ver ben simdi bu bilgisayarımı satsam yerine senin değdiğin gibi bi sey alsam ne derler yani kaça sayarlar yalnız islemci amd olcak

Alıntıları Göster
    bide ekran kartı karka ne anlamadım ben 8800gts veya gtx alacam anakart tamam bide islemci amd olsun yada site ismini sen ver yinede önerini ss yap ayrıca güç kaynağı ne ise yarı yo benim bildiğime göre sart değil
  • quote:

bide ekran kartı karka ne anlamadım ben 8800gts veya gtx alacam anakart tamam bide islemci amd olsun yada site ismini sen ver yinede önerini ss yap ayrıca güç kaynağı ne ise yarı yo benim bildiğime göre sart değil

Alıntıları Göster
    bide
    Asus TA 231 Siyah Kasa
    52 * cd rom
    bu sistemi kaça sayarlar üstüne istediğim gibi ne kadar alırım
    ilgilendiğiniz için saolun 2 ay sonra doğudayım :D

• quote:

bide
    Asus TA 231 Siyah Kasa
    52 * cd rom
    bu sistemi kaça sayarlar üstüne istediğim gibi ne kadar alırım
    ilgilendiğiniz için saolun 2 ay sonra doğudayım :D

Alıntıları Göster
    foruma bütçeni yaz,intel veya amd sistem önerilerini iste arkadaşlar aşağı yukarı birşey söylerler.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.