Bildirim
yeni 1 tb hdd alacağım . tavsiyenizi istiyorum. yardım pls
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
seagate daha çok bozulan bir hdd. o yüzden bence en temizi WD. wd alın kafanız rahat olsun. -
herkes de wd den şikayetçi olmuş çoğu forumda özellikle çıkardığı ses ile alakalı ama bakacağız işte :) -
Western Digital Caviar Blue alabilirsiniz. Kendim kullanıyorum. Sessiz çalışıyor
http://www.vatanbilgisayar.com/wd-35-1tb-caviar-blue-sata-30-7200rpm-64mb-cache-harddisk.html -
quote:
Orijinalden alıntı: kapoera889
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda 120gb ssd +1 tb hdd var ama bunlar doldu şimdi yeni bir 1 tb hdd almak istiyorum böyle uygun fiyatlı bnm aklıma seagate barracuda iyimidir mesela kullanan var mı bilgileriniz bekliyorum :)
WD al biraz pahalıdır ama kafan rahat eder ekonomik olsun diyorsun o halde sana tavsiyem caviar blue. -
Teşekkürler arkadaşlar yorumları dikkate alacağım eksik olmayın. -
Ben samsung diyorum çok sağlam harddiskleri var 6 yıl oldu tık yok daha.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X