Şimdi Ara

Yeni 15 Temmuzlar derken aslında tehdit ediyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Rte fetöcülerin güçlü olduğu tsk da hulusi ile olayı bitirdi. Şimdi tsk da ergenekoncular kadrolaşıyor. Yapılan atamalarla belli oldu. Şimdi bu anlaşma devam ederse bunlar iktidarını kaybetmemek için bu ülkede neler yapabilir? Çok korkuyorum.
    Yunanlılarla savaşa gireriz, gerçek darbede olabilir ve daha fazlası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teflon la birlikte tahta kaşık kullan. çizilmez!

• Bazen hayata müdehale edemezsin oturur yaşarsın.

• Ergenekoncular mı kadrolaşıyor? Arkadaş sizin kafanız mı iyi. Iktidar yalakası vasıfsız adamları TSK'ya doldurmak için zemin hazırlanıyor. Birkaç seneye kalmaz hepsi iktidar yanlısı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamburak -- 18 Ağustos 2017; 11:21:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pentagon eski yetkilisi Michael Rubin 'Sivillerin çoğunu Saray'a bağlı SADAT milisleri vurdu'
  • iamburak kullanıcısına yanıt
    Sen 2017 terfi listesine baktın mı? Ergenekon veya balyoz davalarından ordudan atılanlar geri geldi ve generalliğe terfi etti.

Darbeyi rte tek başına yapamazdı çünkü tsk da yeteri kadar adamı yoktu.

Bi yere kadar anlaştılar ama nereye kadar hep beraber göreceğiz

Darbeyi sadece ergenekoncular yapmadı, fetöyü olayın içinde göstermek için fetö içünde fetöye ihanet eden kişileride kullandılar...

Orduya yeni katılanlar iktidar yanlısı olabilir ama şu an üst kademe tamamen ergenekoncu bana göre...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etejenaro -- 18 Ağustos 2017; 11:50:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: etejenaro

Sen 2017 terfi listesine baktın mı? Ergenekon veya balyoz davalarından ordudan atılanlar geri geldi ve generalliğe terfi etti.

Darbeyi rte tek başına yapamazdı çünkü tsk da yeteri kadar adamı yoktu.

Bi yere kadar anlaştılar ama nereye kadar hep beraber göreceğiz

Darbeyi sadece ergenekoncular yapmadı, fetöyü olayın içinde göstermek için fetö içünde fetöye ihanet eden kişileride kullandılar...

Orduya yeni katılanlar iktidar yanlısı olabilir ama şu an üst kademe tamamen ergenekoncu bana göre...

Güvenebileceği tek onlar var çünkü. Geçici olarak onlara emanet etti ancak birkaç yıl içinde ordunun tamamına yakınını ak partili subaylardan oluşturacak. Başka konuda da yazmıştım bu önceden vatan haini ilan edip şimdi orduya tekrar çağırdığı ergenekoncuları birkaç sene içinde yeniden vatan haini ilan edip ordudan sürecek ve tıpkı fetönün bütün boş kalan yerlere çöreklenmesi gibi kendisi o makamlara çöreklenecek. Taktik ve yol aynı. Benim anlamadığım şey bu adamın nasıl oluyorda herkesi kullanıp bir kenara atmasına rağmen, bir kenara atılacağını bile bile bu adama güvenip iş yapabiliyorlar. Benim aklımın ermediği konulardan biridir bu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.