Şimdi Ara

yeni 1520 dell modelini aldım sarj oldu ekran açılmıyor acill yardım !!!!!!!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: starcom321

yenisinimi gönderirler servisemi gider acaba

sizin isteğinize bağlı aslında ama firmalar servise göndermeyi tercih ediyorlar. eğer servise yollarız derlerse ya paranızın iadesini isteyin yada yenisini isteyin.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: vwag

bende 1 yıl önce sizin gibi bi duruma düşmüştüm. fakat benim aldığım portable dvd oynatıcıydı. merak etmeyin halledilir. artık laptobu toplayın kutusuna kaldırın. gördükçe daha kötü olur insan.birde şu yönden bakın iyiki ilk başta sorun kendini gösterdi ya aldıktan 1-2 ay sonra olsaydı. neyse sorun çözüldüğünde özelden ulaşın. iyi akşamlar.
    iyi forumlar.

eyvallah saol, işallah halledilir göndericem artık ama servis derler diye korkuyorum

inaşallah bu linkten ürün iade arızalı ürün işlemlerine baktınız mı?http://www.hizlial.com/MusteriHizmetleri/Default.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 29 Temmuz 2008; 21:26:25 >

• quote:

quote:

quote:

bende 1 yıl önce sizin gibi bi duruma düşmüştüm. fakat benim aldığım portable dvd oynatıcıydı. merak etmeyin halledilir. artık laptobu toplayın kutusuna kaldırın. gördükçe daha kötü olur insan.birde şu yönden bakın iyiki ilk başta sorun kendini gösterdi ya aldıktan 1-2 ay sonra olsaydı. neyse sorun çözüldüğünde özelden ulaşın. iyi akşamlar.
    iyi forumlar.

eyvallah saol, işallah halledilir göndericem artık ama servis derler diye korkuyorum

inaşallah bu linkten ürün iade arızalı ürün işlemlerine baktınız mı?http://www.hizlial.com/MusteriHizmetleri/Default.aspx

ürün ilk önce servise gönderilir yazıyor ürün arıza bölümünde hızlıal ın , ben servise gitmiş ürünü ne yapıyım boşyere mi sıfır aldım

• quote:

quote:

yenisinimi gönderirler servisemi gider acaba

sizin isteğinize bağlı aslında ama firmalar servise göndermeyi tercih ediyorlar. eğer servise yollarız derlerse ya paranızın iadesini isteyin yada yenisini isteyin.

ben nakit yatırdım parayı öyle diycem zaten ya iade edin paramı yada yenisini
  • ürün iadesinde ne yazıyo??
  • quote:

ürün iadesinde ne yazıyo??

ürün iadesi bölümünde ilk önce servise götürülür yazıyor arızalı ürün
  • birde 10 gün içinde arıza çıkarmış ürünler birebir değiştirilir veya para iadesi yapılır diye bi hakkınız var diye biliyorum.
  • quote:

birde 10 gün içinde arıza çıkarmış ürünler birebir değiştirilir veya para iadesi yapılır diye bi hakkınız var diye biliyorum.

öyle bir şey yok sanırım göremedim dostum
  • neyse dostum sen iletişimi kur bakalım ne olucak. bu saaten sonra yapıcak bişey yok malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vwag -- 29 Temmuz 2008; 21:41:03 >
  • quote:

neyse dostum sen iletişimi kur bakalım ne olucak. bu saaten sonra yapıcak bişey yok malesef.

servis göndeririz falan derlerse para iadesi istesem çok uzun sürermi acaba
  • quote:

quote:

neyse dostum sen iletişimi kur bakalım ne olucak. bu saaten sonra yapıcak bişey yok malesef.

hızlıalı bilmiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

hızlıalı bilmiyorum.

tamam dostum olsun yarın bakalım göndericem
  • Fn tuşuna basılı tutarak laptopı açmayı deneyebilir misiniz acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: psychoirfan

Fn tuşuna basılı tutarak laptopı açmayı deneyebilir misiniz acaba.

böyle bi yöntem var mı?
  • quote:

quote:

böyle bi yöntem var mı?

Km attım. Buraya da yazayım:

Fn e basılı tutarak açınca Dell in donanımı kontrol eden testleri(Dell Diagnostics) çalışıyor. Eğer testler açılırsa belki en azından neyin sorunlu olduğunu öğrenebilir diye düşündüm arkadaş.
  • quote:

quote:

quote:

böyle bi yöntem var mı?

Km attım. Buraya da yazayım:

Fn e basılı tutarak açınca Dell in donanımı kontrol eden testleri(Dell Diagnostics) çalışıyor. Eğer testler açılırsa belki en azından neyin sorunlu olduğunu öğrenebilir diye düşündüm arkadaş.

şimdi deniyorum vidyo çekip koyucam arkadaşlar şimdi hemde

• http://rapids-hare.com/files/133433071/MOV00325.MPG

üstteki bilgisayarı açtıktan sonra olanların video su '-' olan yeri silince link çıkıcak arkadaşlar gerçi biliyorsunuz

fn ye bastım bi fark olmadı :(
  • tmm bundan sonra yapıcak bişey yok dostum. geri yollamak tek çare.
  • quote:

tmm bundan sonra yapıcak bişey yok dostum. geri yollamak tek çare.

evet dostum ne yapalım artık yollıycaz geri
  • Pm yolladım neyse. Büyük harf numara ışıkları hataları led ile iletir. Hata şuna benziyor. Ram hatası ramler çıkmış yada ramler bozulmuş gibi.

Tabiki bozulması kolay değil ama yerine tam oturmamış olabilir.

FN Açma tuşu zaten açılmaz ürünün ram hatası varsa.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.