Şimdi Ara

yeni 1520 dell modelini aldım sarj oldu ekran açılmıyor acill yardım !!!!!!!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şimdi sarj oldu 4 saat mavi ışık yanmadı 1 saat kadar bende açtım bilgisayarı ama üst taraftaki kilit şeklinde ortada da mavi ışık yanıp sönüp bi süre sonra bilgisayar kapanıyor sorun nedir arızalımı ürün bu sabah aldım bi yardım

• Sorunu pek anlıyamadım. Şarj oldu ve 1saat kullandın sonra ürün kapandı.

Elektiriğie takıp açtınmı?
  • ben bugün aldım notebook 4 saat dışarı çıktım geldiğimde mavi sarj ışığı yanmıyordu 1 saat daha bekledim sonra açtım , açılmadı ekran simsiyah bi saat bekledim sarj bittikten sonra , açtım

http://img381.imageshack.us/img381/2528/grnt000sc7.jpg

yukardaki kilit simgelerinden ortadaki A şeklinde olan yanıp sönüp yanıp sönüp ekran açılmadan bilgisayar tekrar kapanıyor bilgisayarın ekranı hiç açılmadı

sorun nediir iademi ediyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcom321 -- 29 Temmuz 2008; 20:27:14 >
  • işletim sistemini yüklediniz değil mi? birde sanki alet prizden elektrik almıyormuş gibi geldi. şarj aletine bağladığınız fiş kablosunun birleşimini biraz daha bastırın.
  • işletim sistemi yüklü dedi bir arkadaş elektrik alıyor sanırım çünkü sarj ucunu çıkarıp takında tekrar mavi ışık bir kere yanıyor sonra tekrar sönüyor
  • pili çıkarın prizdeyken aleti çalıştırın.
  • pili çıkardım yine aynısını yapıyor farklı prizlerde denedim sonuç aynı arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • birde 4 saat şarj ilk şarj için yeterli değil o ışık sönse bile pilin sağlığı açısından en az 8 saat şarjda dursun. ama bunun açılmamasıyla alakası yok. açılması lazım her halükarda.
  • bi açılma metodu falan yok değilmi power a basıyorum yok yok olmuyo

hiç ekran açılmıyor yani ne yapmalıyım birde dvd yazıcı bölmesi ileri doğru ittiriliyor biraz boşluk var normal mi
  • direk geri götürün yarın. canınızı sıkmayın halledilir. bu arada nerden aldınız? eğer aldığınız adamlarda sizin yanınızda açamıyorlarsa direk yenisini versinler. servise yollayalım falan derlerse güzel bi dille uyarın yenisini istiyorum diye .ısrar ederlerse tüketici haklarına başvururm diyin. oda olmadı biraz sesinizi yükseltebilirsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: starcom321

bi açılma metodu falan yok değilmi power a basıyorum yok yok olmuyo

hiç ekran açılmıyor yani ne yapmalıyım birde dvd yazıcı bölmesi ileri doğru ittiriliyor biraz boşluk var normal mi

normal . sizin cihazda bi problem var sanırım. yada sizin alete elektrik gitmiyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vwag

direk geri götürün yarın. canınızı sıkmayın halledilir. bu arada nerden aldınız? eğer aldığınız adamlarda sizin yanınızda açamıyorlarsa direk yenisini versinler. servise yollayalım falan derlerse güzel bi dille uyarın yenisini istiyorum diye .ısrar ederlerse tüketici haklarına başvururm diyin. oda olmadı biraz sesinizi yükseltebilirsiniz.

hızlıal dan aldım arkadaşım kargoyla edirneye geldi ama istanbula dönücem hafta sonu orda oturuyorum şimdi ne yapmam lazım benim
  • quote:

quote:

direk geri götürün yarın. canınızı sıkmayın halledilir. bu arada nerden aldınız? eğer aldığınız adamlarda sizin yanınızda açamıyorlarsa direk yenisini versinler. servise yollayalım falan derlerse güzel bi dille uyarın yenisini istiyorum diye .ısrar ederlerse tüketici haklarına başvururm diyin. oda olmadı biraz sesinizi yükseltebilirsiniz.

hızlıal dan aldım arkadaşım kargoyla edirneye geldi ama istanbula dönücem hafta sonu orda oturuyorum şimdi ne yapmam lazım benim

uff işte netten almanın en kötü yanı. direk hızlıal ın müşteri hizmetlerini ara durumu anlat ödemeli hızlı ala yolla bence.

• sakın zaman kaybetmeyin. hemen arayın ve geri gönderin. sakın kargo parasınıda ödemeyin.
  • quote:

sakın zaman kaybetmeyin. hemen arayın ve geri gönderin. sakın kargo parasınıda ödemeyin.

e-mail attım şimdi çok sert bi şekilde yeni ürün istiyorum servis ten falan bahsetmeyin yarın kargoluycam diye yaa kaç aydır bi oyun oynıycam diye bekliyorum
  • quote:

quote:

sakın zaman kaybetmeyin. hemen arayın ve geri gönderin. sakın kargo parasınıda ödemeyin.

e-mail attım şimdi çok sert bi şekilde yeni ürün istiyorum servis ten falan bahsetmeyin yarın kargoluycam diye yaa kaç aydır bi oyun oynıycam diye bekliyorum

bence bi telefonla görüşün yarın sabah. direk kutusunu bütün aksesuarlarını koyup bantlayıp aynı kargoyla ödemeli yollayın. telefon görüşmenizde ödemeli olarak geri yollucam diyin onlarda kabul etsinler. sonra bidaha sorun çıkmasın.
  • sabahtan arıycam ama geçen sefer 1 saat ulaşamadım 100 kontor gitti ya elimde g5 mouse la kaldım bi heyecan çok kötü oldu
  • yenisinimi gönderirler servisemi gider acaba
  • bende 1 yıl önce sizin gibi bi duruma düşmüştüm. fakat benim aldığım portable dvd oynatıcıydı. merak etmeyin halledilir. artık laptobu toplayın kutusuna kaldırın. gördükçe daha kötü olur insan.birde şu yönden bakın iyiki ilk başta sorun kendini gösterdi ya aldıktan 1-2 ay sonra olsaydı. neyse sorun çözüldüğünde özelden ulaşın. iyi akşamlar.
    iyi forumlar.
  • quote:

bende 1 yıl önce sizin gibi bi duruma düşmüştüm. fakat benim aldığım portable dvd oynatıcıydı. merak etmeyin halledilir. artık laptobu toplayın kutusuna kaldırın. gördükçe daha kötü olur insan.birde şu yönden bakın iyiki ilk başta sorun kendini gösterdi ya aldıktan 1-2 ay sonra olsaydı. neyse sorun çözüldüğünde özelden ulaşın. iyi akşamlar.
    iyi forumlar.

eyvallah saol, işallah halledilir göndericem artık ama servis derler diye korkuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starcom321 -- 29 Temmuz 2008; 21:18:43 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.