Şimdi Ara

yeni 1520 dell modelini aldım sarj oldu ekran açılmıyor acill yardım !!!!!!!!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
1.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar mail göndererek sabahtan beri para iadesi verin teknik servise göndericekseniz diye tehdit ede ede sonunda ürün değişimi yapıcas dediler kargoya geri gönderdim yardımlarınız için çok teşekkürler gelişmeleri yazıcam buraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: starcom321

arkadaşlar mail göndererek sabahtan beri para iadesi verin teknik servise göndericekseniz diye tehdit ede ede sonunda ürün değişimi yapıcas dediler kargoya geri gönderdim yardımlarınız için çok teşekkürler gelişmeleri yazıcam buraya

çok sevindim çözüldüğüne. yenisi gelir hemen merak etme. bu arada kargocunun yanında aç kutuyu alırken imzalama hemen . eğer koli sağlamsa ürünü al. sonuçta hassas cihaz. kargocular bizim gibi bakmıyo bu laptopları atıyorlar resmen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vwag

quote:

arkadaşlar mail göndererek sabahtan beri para iadesi verin teknik servise göndericekseniz diye tehdit ede ede sonunda ürün değişimi yapıcas dediler kargoya geri gönderdim yardımlarınız için çok teşekkürler gelişmeleri yazıcam buraya

çok sevindim çözüldüğüne. yenisi gelir hemen merak etme. bu arada kargocunun yanında aç kutuyu alırken imzalama hemen . eğer koli sağlamsa ürünü al. sonuçta hassas cihaz. kargocular bizim gibi bakmıyo bu laptopları atıyorlar resmen.

evet dostum ben bakıyorum zaten hep açıp zaten güzel paketlenmiş ti bekliyorum artık hayırlısı bakalım

• arkadaşım sen bence direk hızlıalın yerine git bunu şundan söylüyorum.adamlar sana değiştiremeyiz servise göndeririz derlerse bunu sana yazılı vermelerini söyle işin ozaman daha kolay olur. aksi taktirde iş mahkemeye düştüğünde sana bizden değişim değil tamir istediler derler sıkıntı olur. 3 seçimlik hakkın var unutma 1- değişim 2- para iade 3- tamir.birini kullanırsan diğer 2 siden vazgeçmiş olursun.yazılı olması bu üzeden önemli.. inş. yolunda gider herşey.adamlar yapmıyolar baktın nette kötü reklamınızı yaparım felan de.kolay gelsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimmy

arkadaşım sen bence direk hızlıalın yerine git bunu şundan söylüyorum.adamlar sana değiştiremeyiz servise göndeririz derlerse bunu sana yazılı vermelerini söyle işin ozaman daha kolay olur. aksi taktirde iş mahkemeye düştüğünde sana bizden değişim değil tamir istediler derler sıkıntı olur. 3 seçimlik hakkın var unutma 1- değişim 2- para iade 3- tamir.birini kullanırsan diğer 2 siden vazgeçmiş olursun.yazılı olması bu üzeden önemli.. inş. yolunda gider herşey.adamlar yapmıyolar baktın nette kötü reklamınızı yaparım felan de.kolay gelsin.

ben dedim servise falan bana sakın bahsetmeyin dedim ya yarın yeni ürün gönderin yada para iadesi dedim onlarda yeni ürünle değiştirices dediler
  • iyi ya çok sevindim gerçekten
  • Değerli Müşterimiz

Ürün birebir değişim yapılmıştır ve 31.07.2008 tarihinde kargoya teslim
    edilecektir. 01.08.2008 tarihinden itibaren hızlı mesaj bölümünden kargo
    takip numaranıza ulaşabilirsiniz.

Saygılarımızla

Sibel Onur Katmış
    Müşteri Temsilcisi

arkadaşlar ürünü değiştirip yollamış bakalım yarın gelicek elime bu sağlam olur işallah
  • quote:

Değerli Müşterimiz

Saygılarımızla

Sibel Onur Katmış
    Müşteri Temsilcisi

arkadaşlar ürünü değiştirip yollamış bakalım yarın gelicek elime bu sağlam olur işallah

Ürününüzün değiştirilip geri yollandığına çok sevindim.
  • quote:

quote:

Değerli Müşterimiz

Saygılarımızla

Sibel Onur Katmış
    Müşteri Temsilcisi

Ürününüzün değiştirilip geri yollandığına çok sevindim.

valla dostum bende sevindim hızlı al mail sistemi çok iyi sanki msn de konuşur gibi hızlı cevap veriyor lar bütün gün mesaj attım biraz sıkıştırmayla yeni ürünü çabuk yolladılar

• bu sabah aldım kargodan şimdi sarja koydum arkadaşlar
  • quote:

bu sabah aldım kargodan şimdi sarja koydum arkadaşlar

aç bence bi. hemde şarjda kalsın.
  • gözün aydın. umarım her şey iyi olur
  • şimdi dell den yazıyorum açtım kuruyorum bilgisayarı ekran kartını bios u falan güncelledim service pack 1 kuruyorum herşey kurulu geldi zaten bi sorun yok şuana kadar yararlı ipuçlarınız varsa bekliyorum ... birde d sürücüsüne 10 gb falan vermişler recovery diyor c sürücüsü 136 bölmeyi düşünmüyorum nası yapıcam tam bilmedğim için bunla uğraşan varmı arkadaşlar
  • quote:

şimdi dell den yazıyorum açtım kuruyorum bilgisayarı ekran kartını bios u falan güncelledim service pack 1 kuruyorum herşey kurulu geldi zaten bi sorun yok şuana kadar yararlı ipuçlarınız varsa bekliyorum ... birde d sürücüsüne 10 gb falan vermişler recovery diyor c sürücüsü 136 bölmeyi düşünmüyorum nası yapıcam tam bilmedğim için bunla uğraşan varmı arkadaşlar

orayı hiç kurcalama bence. bende de ilk alındığı gibi duruyor. bu arasa service pack 1 iben yüklemedim nerden yükleniyor.?
  • quote:

quote:

şimdi dell den yazıyorum açtım kuruyorum bilgisayarı ekran kartını bios u falan güncelledim service pack 1 kuruyorum herşey kurulu geldi zaten bi sorun yok şuana kadar yararlı ipuçlarınız varsa bekliyorum ... birde d sürücüsüne 10 gb falan vermişler recovery diyor c sürücüsü 136 bölmeyi düşünmüyorum nası yapıcam tam bilmedğim için bunla uğraşan varmı arkadaşlar

orayı hiç kurcalama bence. bende de ilk alındığı gibi duruyor. bu arasa service pack 1 iben yüklemedim nerden yükleniyor.?

microsoft un sitesinden mutlaka yükle yoksa vista kullanmanın bir anlamı kalmaz dostum çok şeyi düzeltiler

• quote:

quote:

quote:

microsoft un sitesinden mutlaka yükle yoksa vista kullanmanın bir anlamı kalmaz dostum çok şeyi düzeltiler

ama orda türkçe yok yada ben bulamadım

• quote:

quote:

quote:

quote:

ama orda türkçe yok yada ben bulamadım

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=b0c7136d-5ebb-413b-89c9-cb3d06d12674&DisplayLang=en

download yazıyor dostum tıkla oraya 600 mb sanırım inicek sonra yarım saat falan kurulum sürüyor ama mutlaka kur bunu

• bu dosyayı nereye kaydetmek gerekiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: cimmy

bu dosyayı nereye kaydetmek gerekiyo

kaydetmiyorsun dostum indikten sonra üzerine tıkla kurulum başlıyor çok basit arayüzü var
  • tmm şimdi iniyor. bitsin problem olursa tekrar danışırım arkadasım sagol
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.