Şimdi Ara

YENİ* [18,5 GÜN OLDU ]! DEVAMSIZLIK 20,5 GÜN KALIR MIYIM ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kaldın sen bu sene.Seneyede derslerden kalırsın okuldan atılırsın.Ailen seni inşaata gönderirçİnşaatlarda amele olarak çalışmaya başlarsın.Sonra Ailen sana bakmaz.Arkadaşların amele olduğun için sana yüz vermez.Depresyona girersin böylece.Sonunda köprüden atlayarak cehennemde yanarsın

• özel okula gidiyorum lise 3'teyim 21 gün devamsızlığım var kolejdeyim yalnız ve bu hafta içinde raporlarımıda ayarlayacam kalır mıyım kalmaz mıyım ciddi ciddi söyleyin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

kaldın sen bu sene.Seneyede derslerden kalırsın okuldan atılırsın.Ailen seni inşaata gönderirçİnşaatlarda amele olarak çalışmaya başlarsın.Sonra Ailen sana bakmaz.Arkadaşların amele olduğun için sana yüz vermez.Depresyona girersin böylece.Sonunda köprüden atlayarak cehennemde yanarsın

En açıklayıcı anlatım bu olmuş...

• DEVAMSIZLIGIM 18,5 GÜN OLDU !!!!

BANA KALDIN DİYEN ARKADAŞLARA

BEN DOKTORA GİTMİŞTİM ZATEN DOKTORA GİDİP BELGE ALDIM GİTTİĞİME DAİR VERDİM BUGÜN 2 GÜN İÇİN, AZ ÖNCE BAKTIM E OKULDAN 18,5 GÜN ÖZÜRSÜZ YAZIYOR
  • Biz demiştik zaten rapor alırsan devamsızlığı indirirler diye.. Neyse devamsızlığı daha dikkatli kullanman dileği ile..
  • quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

kaldın sen bu sene.Seneyede derslerden kalırsın okuldan atılırsın.Ailen seni inşaata gönderirçİnşaatlarda amele olarak çalışmaya başlarsın.Sonra Ailen sana bakmaz.Arkadaşların amele olduğun için sana yüz vermez.Depresyona girersin böylece.Sonunda köprüden atlayarak cehennemde yanarsın

vallaha süper bi anlatım ilahiyatçılar bile bu kadar iyi anlatamazdı herhal bunu en iyisi ilk ve ortaokuldayken çocuklara ezberletmek
    bide bne yeni konu açmayayım alttada bi konu açmıştım mekanik enerjiyle ilgili bilgi lazım bana

• biraz para koklat hallederler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.