herşey okul yönetimine bağlı..okulun son 4 ayı istediğim günler gittim..ayrıca benim dışımda son 45 gün öss için gitmek istemeyenlerden rapor bile istenmedi..hepsi faso fiso bi yerde...rapora gerek yok dediler ve 9 gün yazmışlar o kadar
Eski sistemde öyleydi ancak artık 1 haftadan sonra e-okul sitesine hiçbir müdahale hakları kalmadı...
Müdür yardımcısı bize açık ve net söyledi bir arkadaşımızın 19.5 du sırf onun için sınıfa geldi açık ve net olarak herşeyi anlattı...Eskiden olsa silerdim ancak artık elimden hiçbirşey gelmez sakın devamsızlık yapma vs. Hani o gün görüşsen belki seni yok olarak göstermezlerdi ama artık 1 hafta geçmiş...Devamsızlığın işlenmiş hiçbir şekilde silinmez...
quote:
Orjinalden alıntı: THESHUCK
Rapor bulsada kalır...1 Haftadan sonra rapor falan geçerli olmuyor...
Müdür yardımcısı 50 kez söyledi bize, sakın devamsızlık yapmayın 1 haftadan sonra rapor getirseniz dahi ne getirirseniz getirin ben e-okul'a hiçbir işlem giremiyorum dedi...
Sanırım kaldın artık, geçmiş olsun...
doğru söylüyor sonradan e-okula işlem yapılamıyor.o gün içerisinde rapor flaan ayarlaman gerekiyor
quote:
Orjinalden alıntı: THESHUCK
quote:
Orjinalden alıntı: uzil
herşey okul yönetimine bağlı..okulun son 4 ayı istediğim günler gittim..ayrıca benim dışımda son 45 gün öss için gitmek istemeyenlerden rapor bile istenmedi..hepsi faso fiso bi yerde...rapora gerek yok dediler ve 9 gün yazmışlar o kadar
Eski sistemde öyleydi ancak artık 1 haftadan sonra e-okul sitesine hiçbir müdahale hakları kalmadı...
Müdür yardımcısı bize açık ve net söyledi bir arkadaşımızın 19.5 du sırf onun için sınıfa geldi açık ve net olarak herşeyi anlattı...Eskiden olsa silerdim ancak artık elimden hiçbirşey gelmez sakın devamsızlık yapma vs. Hani o gün görüşsen belki seni yok olarak göstermezlerdi ama artık 1 hafta geçmiş...Devamsızlığın işlenmiş hiçbir şekilde silinmez...
heee. o zaman bilemicem..bizim zamanımızda e-okul falan yoktu
geçen cuma günü gittim sormaya benm gibi bir sürü kişi vardı hocam 21.5 gün gözküo e okulda fln dedi hocada dedi 2 haftalık birikmiş raporlar var önümüzdeki hafta (yani bu hafta) işliycez onları dedi siz haftaya cuma gelin sorun perşembe gününe kadar devamsızlık işini halledicez
@thereisnospoon aslında zekice bir fikir deniycem
liseyi bitireli 5 yıl oldu...ama bizim zamanımızda devamsızlıktan kalan hiç görmedim
kalırsın
ulan haydo bide gelmiş soruyor bide kalırmıyım diye. ananı babanı okula gidiyom diye kandırıcağına kaçmasaydın zibidi. al işte döte gelirsin böyle. inş akıllanırsın
anlamıyorum bu hal nedir herkesin 19 gün devamsızlığı var, okula ne diye gidiyorsunuz arkadaşlar geyik muhabbet olsun diye mi? ben lise hayatım boyunca 5 devamsızlığı geçmemişimdir
sana yapacağın şeyi söylüyorum; velin okula gelip müdürle görüşecek. 1 günlük idari izin için dilekçe verecek. (kabul ederlerse tabi) olmazsa 2. yöntem; yalvaracaksın müd. yardımcısına öyle silecek
Arkadaşım sen hergün okuluna git gel onlar seni geçirir korkma...
Bende lise sonda okulun kapanmasına 1.5 ay kala devamsızlığım 19.5 gün diye her gün mal gibi gitmiştim.Karnede gele gele 14 günmü ne gelmişti.
Senin 20.5 olsa bile karnende 18-19 gün gelecektir
yaptigin son devamsizlik 7 gun once den ise kaldin yok 7 gun icersindeyse rapor alip sildir e-okul sag olsun 7 gun gectimi bye
quote:
Orjinalden alıntı: HardStyle
geçen cuma günü gittim sormaya benm gibi bir sürü kişi vardı hocam 21.5 gün gözküo e okulda fln dedi hocada dedi 2 haftalık birikmiş raporlar var önümüzdeki hafta (yani bu hafta) işliycez onları dedi siz haftaya cuma gelin sorun perşembe gününe kadar devamsızlık işini halledicez
Bizimki de öyle yapıyor,hatta şimdi baktım dün 12 idi rapor götürdüm Pazartesi için düzelmiş.11 güne düşürmüş..Korkma bu kadar,söz ver babanla birlikte müdür yardımcısına gidin konuşun,bazı arkadaşlar seni korkutmak için yazmış.Fakat söz vereceksin,devamsızlık yapmamaya çalışacağım diye...Mayıs'ta paso okuldasın ama...
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
anlamıyorum bu hal nedir herkesin 19 gün devamsızlığı var, okula ne diye gidiyorsunuz arkadaşlar geyik muhabbet olsun diye mi? ben lise hayatım boyunca 5 devamsızlığı geçmemişimdir
''Hırsızın hiç mi suçu yok?'' 1.faktör dersler: meslek lisesi mezunuyum.ezberci eğitimin olması imkansız olan yerler meslek liseleridir.Uygulamalı olması gereken dersleri kitaptan ezberleyerek öğrenmeye çalışmak.okulda 3yılda öğrenemediğim otomasyon mesleğini gittiğim staj yerinde 1 haftada öğrenmek.
2.faktör öğretmenler:bilgi düzeyi bizi geçmeyen öğretmenler.öğretmene bi soru sorarsın cevabını veremez onu bize ödev olarak verir.ayrıca öğrencinin sadece tipine bakarak not veren öğretmenler.
3.faktör ortam:Okulda sayısı belirsiz küçük polat alemdarlar.okumaya değil racon kesmeye gelenler.ben racon kesmem kafa keserim deyip bıçak sokanlar.
Bu daha uzar uzar gider. Suç sadece öğrencide değil.
quote:
Orjinalden alıntı: LaFleur
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
''Hırsızın hiç mi suçu yok?'' 1.faktör dersler: meslek lisesi mezunuyum.ezberci eğitimin olması imkansız olan yerler meslek liseleridir.Uygulamalı olması gereken dersleri kitaptan ezberleyerek öğrenmeye çalışmak.okulda 3yılda öğrenemediğim otomasyon mesleğini gittiğim staj yerinde 1 haftada öğrenmek.
2.faktör öğretmenler:bilgi düzeyi bizi geçmeyen öğretmenler.öğretmene bi soru sorarsın cevabını veremez onu bize ödev olarak verir.ayrıca öğrencinin sadece tipine bakarak not veren öğretmenler.
3.faktör ortam:Okulda sayısı belirsiz küçük polat alemdarlar.okumaya değil racon kesmeye gelenler.ben racon kesmem kafa keserim deyip bıçak sokanlar.
Bu daha uzar uzar gider. Suç sadece öğrencide değil.
İşte bunları yaşamamak içinde oks'ye çalışsaydın...
quote:
Orjinalden alıntı: kadango
quote:
Orjinalden alıntı: HardStyle
Bizimki de öyle yapıyor,hatta şimdi baktım dün 12 idi rapor götürdüm Pazartesi için düzelmiş.11 güne düşürmüş..Korkma bu kadar,söz ver babanla birlikte müdür yardımcısına gidin konuşun,bazı arkadaşlar seni korkutmak için yazmış.Fakat söz vereceksin,devamsızlık yapmamaya çalışacağım diye...Mayıs'ta paso okuldasın ama...
Kimsenin kimseyi korkutmaya çalıştığı falan yok Polyannacılık yapmayın yönetmelik açık ve nettir...Eğer son devamsızlığını yapalı 7 gün geçtiyse her türlü kalır...Boşuna kendinizi avutmayın...Eğer özürle falan olsaydı millet öss'ye çalışmak içinde çekip giderdi okuldan. Ama devamsızlığı fazla olanlar gidemiyor neden? Çünkü 7 günde bir yeni rapor alması gerekli...
Onu son güne bırakmadan önce düşünecekti...Geçmiş olsun buda sana ders olur...
money talks.
Özürlü özürsüz 20.5 sa kalmassın ama özürsüz 20.5 sa geçmiş olsun.
kalırsın.Bizim arkadaşlar 19.5 gün yaptı sabah en erken okula onlar geliyor