Şimdi Ara

YENİ* [18,5 GÜN OLDU ]! DEVAMSIZLIK 20,5 GÜN KALIR MIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    müdür yardımcısı iyi biri gerçi ama 1 gün faaliyette yada sevkli gösterir mi ya ablam git sen düzenli okula diyor ben hep gidicem ama sınıfta kaldım mı ben şimdi

--

DEVAMSIZLIGIM 18,5 GÜN OLDU !!!!

BANA KALDIN DİYEN ARKADAŞLARA

BEN DOKTORA GİTMİŞTİM ZATEN DOKTORA GİDİP BELGE ALDIM GİTTİĞİME DAİR VERDİM BUGÜN 2 GÜN İÇİN, AZ ÖNCE BAKTIM E OKULDAN 18,5 GÜN ÖZÜRSÜZ YAZIYOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardStyle -- 20 Nisan 2009; 16:59:40 >

• Ah ulan azmı çektim şu devamsızlıktan.Hersene 19.5
    Son senemde aynı senin ki gibi oluyordu.1 gün sevkli yazdı yırttım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: HardStyle

DEVAMSIZLIK 20,5 GÜN KALIR MIYIM ?
    müdür yardımcısı iyi biri gerçi ama 1 gün faaliyette yada sevkli gösterir mi ya ablam git sen düzenli okula diyor ben hep gidicem ama sınıfta kaldım mı ben şimdi

Müdür yardımcısıyla konuşmayı denesen ? Söz versen ? Emin ol düzeltirler. Onlarda insan. Yarım gün için 1 senesini yakmazlar kimsenin.
  • Kal da aklın başına gelsin...

Demeyi çok isterdim,ancak işin ciddiyetine varman bile yarar.

Aileni gönder okula
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

quote:

DEVAMSIZLIK 20,5 GÜN KALIR MIYIM ?

Müdür yardımcısıyla konuşmayı denesen ? Söz versen ? Emin ol düzeltirler. Onlarda insan. Yarım gün için 1 senesini yakmazlar kimsenin.

valla yarın gidecem görüşücem inşallah yaparlar 2 tane reçete verdim. öğleden sonra okuldan çıkıp hastaneye gittm reçete verdm 2 yarım gün için tam 1 haftayı geçti hala e okulda özürsüz 20.5 gün gözüküo, geçen hafta pazartesi okula gitmedm cuma günü öğle arası hastaneye gitip rapor aldım ancak cuma günü için sonra geldm kimse yoktu raporun sağ üstüne no sınıf yazıyoruz ben yazdım no yu sınıfı sonra 6 nisan yazdm pazartesi günü için geçsin diye

quote:

Orjinalden alıntı: YalnızEnes

Kal da aklın başına gelsin...

Demeyi çok isterdim,ancak işin ciddiyetine varman bile yarar.

Aileni gönder okula

ailemi göndersem ne olacak, babama söyledm babam 2 tane reçete buldu verdi sonra başka aradım bulamadım ama işlememişler. babama desem yarın okula gel gelir ama ne diyecek müdür yardımcısına çok iyi bi adam aslında müdür yardımcısı ancak nasıl muhabbet edecek nerden gircek konuya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HardStyle -- 15 Nisan 2009; 16:48:08 >

• Ne kalması evladım okul hayatın bitti senin...
  • Kaldın 20 gün olunca kalıyosun.1 senen boşa gitti.
  • oh ne ala memleket 20 gün devamsızlık yap sonra kalırmıyım.
  • şuan kalmış durumdasın.
    ancak ailen gidip tanıdık bir doktordan rapor alırsa geçmiş günlere dair,
    19,5 gün devamsızlıkla geçersin.
  • yasal olarak kaldın.geçmiş olsun.

Aileni okula gönder bi konuşsunlar idarecilerle
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

yasal olarak kaldın.geçmiş olsun.

Aileni okula gönder bi konuşsunlar idarecilerle

babama okula gel m.yardımcısıyla konuş desem konuşur ama nerden girsin konuya

ya aslında ben 2.dönem okul nakili yaptım eski okulda 13 vardı bu okuldada 7.5 oldu toplam 20.5 gün gözüküo şimdi
  • kalmadın merak etme benim 20 gün olmuştu ailem geldi konuştu 1 gün faaliyette gösterdiler ama sonrası çok kötü tabi özellikle mayıs ayı sonu herkez evde yatarken sen o sıcakta okula gidiyorsun.
  • malesef kaldın bizim bi arkadaşta kalmıştı devamsızlıktan şimdi tekrar okuyor aynı sınıfı
  • Yönetmelik açık ve net rapor bulamazsan kalırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

kalmadın merak etme benim 20 gün olmuştu ailem geldi konuştu 1 gün faaliyette gösterdiler ama sonrası çok kötü tabi özellikle mayıs ayı sonu herkez evde yatarken sen o sıcakta okula gidiyorsun.

ailem gelir konuşur ancak ne konuştular onu söylesen babam gider damardan girip benim oglanın devamsızlıklari silin der
  • sağlık karnesindeki karbon kagıdın üzerindeki tarihi sil okula gitmedigin bi günün tarihini at bn hep öle yapardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisnospoon -- 15 Nisan 2009; 17:03:29 >
  • ailen söle konussunlar
  • herşey okul yönetimine bağlı..okulun son 4 ayı istediğim günler gittim..ayrıca benim dışımda son 45 gün öss için gitmek istemeyenlerden rapor bile istenmedi..hepsi faso fiso bi yerde...rapora gerek yok dediler ve 9 gün yazmışlar o kadar
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: by_rappe

kalmadın merak etme benim 20 gün olmuştu ailem geldi konuştu 1 gün faaliyette gösterdiler ama sonrası çok kötü tabi özellikle mayıs ayı sonu herkez evde yatarken sen o sıcakta okula gidiyorsun.

ailem gelir konuşur ancak ne konuştular onu söylesen babam gider damardan girip benim oglanın devamsızlıklari silin der

o kadarınıda yapar heralde bi gidip konuşur bi bahane uydursun
  • Rapor bulsada kalır...1 Haftadan sonra rapor falan geçerli olmuyor...

Müdür yardımcısı 50 kez söyledi bize, sakın devamsızlık yapmayın 1 haftadan sonra rapor getirseniz dahi ne getirirseniz getirin ben e-okul'a hiçbir işlem giremiyorum dedi...

Sanırım kaldın artık, geçmiş olsun...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.