Şimdi Ara

YENİ 2012 | ACER ASPIRE ONE 725 [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
371
Cevap
3
Favori
51.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 gün önce bende bu cihazı aldım. Şimdilik memnunuz. bir sorun görmedik.
    Zaten alırken kullanım amacımız belliydi. Sosyal ağlar, film, müzik, internetde gezinti.
    Yetiyorda artıyor bile. Malzeme yapısının kötü olduğundan bahsedilmiş. hiç de abartıldığı gibi değil. Gayet şık cihaz.
    işimizi görüyor ve kullanım amacı için yeterli bir cihaz.
    Amacınız benim gibi kullanmaksa, tavsiye ederim.
  • Yaklaşaık 5 aydır kullanıyorum ama 2 seferdir Acer yazısından sonra ekran siyah bir şekilde takılı kalıp windows açılmıyor.Ard arda aç kapa yapınca aynı şekilde kalıyor.
    Belli bir süre bekleyip tekrar açmayı deneyince ancak sistem açılıyor.
    Bunun gibi bir problem kaşılaşan var mı acaba?
    Çözüm yolu için önerisi olan var mı ?
  • bilgisayarı yıl başından beri kullanıyorum.içine 8gb 1600 mhz rem koydum.8 gb rem'i görüyor.ihtiyaçlarımı sorunsuz karşılıyor.2 gb ile 8 gb rem arasında sanırım%50 kadar performans artırıyor.ssd almadım almayı da düşünmüyorum 500 tl ye aldığım bilgisayara 300 tl ssd çok mantıklı gelmedi.

bilgisayarın altında bir tane civata var onu açınca rem,sabit sürücü,işlemci fanı gibi gibiyerlere kolaylıkla ulaşıyorsunuz.ben işlemci fanının bu kadar kolay ulaşılır olmasını çok sevdim.çünkü fan tıkandığı zaman diğer markalarda bilgisayarı komple sökmek gerekiyor.eğer acer ın diğer modelleri de bu şekilde ise artık acer tercih ederim.
  • Merhaba arkadaşlar 5 aydır ao725 c70 işlemcili cihazı kullanıyorum. Cihazdan çok memnunum ama bu aralar hafif kasmalar yaşar gibi oldum onu da sıcaklığa bağlıyorum açıkcası. Mevsim yaz belki ondan mıdır bilmiyorum ama kafama takıldı. Isı klavye tarafında hissedilmiyor ama alt taraf sıcak. Ve sıcaklık değerlerinin olduğu görüntüyü atıcam. Bi yardımcı olursanız sevinirim. Değerler normal mi?

İlk fotoda güç dengeli ve açık program sadece aıda64 var

YENİ 2012 | ACER ASPIRE ONE 725 [ANA KONU]

İkinci fotoda ise 720p film açık, operada 3 sekme, aveaa connection manager, aıda64 ve güç de yüksek performans

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kzlck -- 3 Ağustos 2013; 13:40:09 >

• Hadi bismillah ilk sorunla karşılaştık ve içinden bir türlü çıkamadım.
    PCnin şarjı bitti, mutfağa geçip şarja taktım ve bir süre sonra internet bağlantısı kesildi.
    Ne yaptıysam tekrar internet bağlantısı kuramıyorum. Cihazda herhangi bir düşme ya da çarpma gerçekleşmedi.
    Nedir sorun? Hala ugraşıyorum fakat çözebilmiş değilim. Belkide basittir.
    Panik butonuna bastım bile :D
  • Bende de wireless ile baglanıp ip atayamıyordu. Acerin sitesinden wireless adaptorun yeni surucusunu yukledim sorun halloldu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: claude

binbir uğraştan sonra xp kurdum, bilgisayar uçmaya başladı

hayırlı olsun, birde nasıl bir kurulum yaptığınızı anlatsaydınız süper olurdu.
    bir çok insanada yardımcı olmuş olurdunuz.

• benm diğer bilgisayar bu win7 kurmak istiyorum format için usb yi hazırladım ama başlatırken hangi tuşa basıcamı bulamadım ya F8 F10 F12 işe yaramıyor hangi tuşla formatı başlatabilirim acaba?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FOX-BytkN

benm diğer bilgisayar bu win7 kurmak istiyorum format için usb yi hazırladım ama başlatırken hangi tuşa basıcamı bulamadım ya F8 F10 F12 işe yaramıyor hangi tuşla formatı başlatabilirim acaba?

önce F2 ye basıp bios menüye giriyorsun > main sekmesinden boot menu F12 seçeneğini enabled yapıyorsun sonra > boot sekmesinden uefı modu legacy bios yapıp kaydediyorsun yeniden başlattığında F12 den boot edebilirsin.

yaptım dediklerin ama sonrasında F12 ye bastıgımda windows yükleme diyor sadece bir o var ona girdiğimde bilgisayarı normal başlatıyor
  • quote:

Senin usb'de sorun var, doğru şekilde oluşturamamıssın

sorun şu boot daki uefı di sanırım onu kapamaktan kaynaklanıyomus ama şimdide usb deki dosyaları görmüyor 2 farklı format kurulumu denedim ve dosyalarıda gerçekten sağlam şekilde yaptım ama hala olmadı :S sorun nerde acaba?
  • quote:

uefi modu açarsan hiçbirşey kuramazsın o sadece içinde yüklü gelen windows 8 için geçerli onu unut. legacy biostan kurulum yapacaksın tabi ki usb yi doğru hazırlaman lazım iso dosyası da sağlam olmalı bir de wintoflash ile dene.

attım formatı ama bu seferde driverleri kurunca wireles aglarını görmüyo kaç kere yeniden indirip kurdum ama sonuç aynı böyle bi sorunla karşılaşan varmı?
  • win 7 de wireless driveri ile sorun yaşayan varmı daha önce yada çözüm yolunu bilen varmı?
  • satmak isteyen varmı mavi olanından
  • quote:

Orijinalden alıntı: rraistlinn

satmak isteyen varmı mavi olanından

mavi bende var :D 3.5 aylık daha
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rraistlinn

satmak isteyen varmı mavi olanından

mavi bende var :D 3.5 aylık daha

ne kadar fiyat düşünüyorsunuz? detay için pm gönderebilirsiniz
  • aga satmamaya karar verdim şu driveri halledersem tamm
  • birtane 350 tl ye 3 aylik temiz buldum fiyat vs. uygunmu nasil sizce..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

aga satmamaya karar verdim şu driveri halledersem tamm

http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers
  • Cihazım Acer Aspire AO725 C70 / W7 Ultimate 32bit
    Bazı sebeplerden dolayı Netbook'a format atmak zorunda kaldım. Formatladım sorun yok.
    Driverlarda sorun vardı hemen hemen bunlarında tümünü hallettim.
    Sorun şu:
    1. Fn tuşlarına basarak ekran parlaklığını ayarlayamıyorum, diger Fn tuşlarında sorun yok.
    2. Sorun Webcam, bununda sürücüsünü bulup yüklediğim halde çalışmıyor.

Fikir, Paylaşım ve Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Tavsiye: Driverlarınızın yedeğini almadan sakın bu cihazı formatlamayın.
  • quote:

keşke win 7 kurmasaydın o sorunun ta kendisi ama yine de elimden geldiğince yardımcı olayım fn tuşları için launchmanager kurman gerekli herhalde ( xp kurduğumda öyle çözüldü) kamera içinse sürücü kaldırıp tekrar kurunca oluyor yine xp de olmuştu bana da.

ayrıca yine olmazsa ;http://fielnaml.info/driver-acer-aspire-one-ao725-netbook-for-windows-7/

Fikir ve Paylaşımınız için teşekkür ederim.
    Daha önce W7 Home Premium yüklü ve sorunsuz çalışıyordu. Formatdan sonra bazı sorunlar baş göstermeye başladı.
    Hala uğraşıyorum. Bazı sürücüleri kaldırıp yeniden yüklemeye çalışacağım.
    Siz Wxp yüklerken verdiğiniz linkteki driverlarımı kullandınız veya yaşadığınız zorlandığınız birşey var mıydı? Fn tuşlarını nasıl halledebildiniz?
    Olmazsa Wxpde kurabilirim.
    Tekrar teşekkür ederim.

Tamam Kamerada şuan çalışıyor web üzerinden denememiştim, görüntülü arama yapmamıştım. programı tıkladığımda açılmamıştı. Sanırım bu sorunda hal oldu.
    Geri tek kalan ekran parlaklaklığını Fn tuşları üzerinden ayarlayamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redvelvet -- 17 Ağustos 2013; 13:37:20 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.