Şimdi Ara

YENİ 2012 | ACER ASPIRE ONE 725 [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
372
Cevap
3
Favori
51.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redvelvet

quote:

Orijinalden alıntı: FOX-BytkN

aga satmamaya karar verdim şu driveri halledersem tamm

http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers

zaten driverleri ordan indrdim ama işte wireles diriveri kaç kere kurarsam kurayım yinede çalışmıyor yardımcı olabilecek?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: redvelvet

quote:

aga satmamaya karar verdim şu driveri halledersem tamm

http://www.acer.com.tr/ac/tr/TR/content/drivers

zaten driverleri ordan indrdim ama işte wireles diriveri kaç kere kurarsam kurayım yinede çalışmıyor yardımcı olabilecek?

bende bir kaç kere kurmaya çalıştım, şu yardımcı oldu arama yapıp dene istersen: WLAN_Atheros_9.2.0.480_W7x86x64

• bu var zaten bi yerden önceki versiyonunu buldum onu kurcam bakalım :S
  • arkadaşlar olayı çözdüm kurduğum wireless diriverinin bir alt sürümünü indirdim kurdum. Meğer yeni sürüm win7 ile uyumlu değilmiş acerin sitedede önceki sürümleri göstermediği için başka sitelerden indrdim :D
    Neyse her şeye rağmen sorun çözüldü yardımcı olan yada olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler

Ama şimdide şu sorun çıktı
    Bilgisayarı formatladım tüm sürücüleri kurum bilgisayarı yeniden başlattım ama bilgisayar çok yavaş açıldı açılınca Görev yöneticisinden işlemlere baktıgımda ise ne göreyim. Aynı programı(windowsun kendi programları) 7-8 defa açmış performansa da baktım hiçbişey yapmıyorken bile yüksek seviyelerde.
    Dedim bi yerden virüs falanmı kaptı? yeniden formatladım bilgisayarı(disklerdeki tüm dosyaları siliyorum formatlarken) açtım hiçbirşey yüklemeden baktım yine aynı sorun
    Sebebi ne olabilir bir düşüncesi olan varmı?

• quote:

arkadaşlar olayı çözdüm kurduğum wireless diriverinin bir alt sürümünü indirdim kurdum. Meğer yeni sürüm win7 ile uyumlu değilmiş acerin sitedede önceki sürümleri göstermediği için başka sitelerden indrdim :D
    Neyse her şeye rağmen sorun çözüldü yardımcı olan yada olmaya çalışan tüm arkadaşlara teşekkürler

Ama şimdide şu sorun çıktı
    Bilgisayarı formatladım tüm sürücüleri kurum bilgisayarı yeniden başlattım ama bilgisayar çok yavaş açıldı açılınca Görev yöneticisinden işlemlere baktıgımda ise ne göreyim. Aynı programı(windowsun kendi programları) 7-8 defa açmış performansa da baktım hiçbişey yapmıyorken bile yüksek seviyelerde.
    Dedim bi yerden virüs falanmı kaptı? yeniden formatladım bilgisayarı(disklerdeki tüm dosyaları siliyorum formatlarken) açtım hiçbirşey yüklemeden baktım yine aynı sorun
    Sebebi ne olabilir bir düşüncesi olan varmı?

böyle birseyin olmamasi lazim ekran görüntüsu ekleyebilirmisiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben hala Fn Tuşlarından ekran parlaklığını düşüremiyorum, çalışmıyor.
    Bilgisayardanda denedim fakat bana mısın demiyor. hiçbirşekilde ekran parlaklığı kısılmıyor.
    ben yine şanslı sayılırım, kimi kullanıcılarda da ekran simsiyah hiç açılmıyor.
  • Sorunumu Acer'a yazarak ilettim. Sanırım bilgisi olanda yok bu zamana kadar hiç cevap gelmedi kimseden :( .
    Bakalım Acer ne cevap verecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

Merhaba beyler. Ben de mavi ao725 var. win8 single language tr 64 bit önyüklü geldi. Fakat ben temiz kurulum için win8 single language tr 64 bit kurulum dosyası ya da iso kalıbı arıyorum. Benimle paylaşabilir misiniz?

akdra@hotmail.com
    deu.kzlck@gmail.com

Format atmadan önce bir driver programıyla driverlarının yediğini al, son çok karnın ağrır.
    Kolay gelsin.
  • Macera Devam Ediyor....
    Takip eden var mı bilmiyorum :D

En son W8 SL Türkçe SP1 yükledim (bu 3. Formattı Acer'a). Bir süre sorunsuz çalıştı fakat daha sonra WiFi bağlantısında sorunlar oluşmaya başladı.
    Kafasına göre bağlanıyor, kimi zamanda bağlanmıyordu. Araştırdım W8de bu tip hatalarla karşılaşan insanlar olduğunu gördüm, çözemleri denedim fakat ben başarılı olmadım.

Dün yine format attım, bu sefer W7 Home Premium 64bit. Tüm sürücülerini başarıyla kurdum. Fn tuşlarıda dahil şuan için herhangi bir sorun yok.
    Daha öncede W7 Ultimate 32 bit kurmuş, FN tuşlarında (ekran parlaklık ayarı) çıkınca W8 kurmuştum.

Umarım bu Macera sorunsuz ve mutlu şekilde sonlanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redvelvet -- 15 Eylül 2013; 13:39:57 >
  • Yav ne illet bir cihazmış bu yahu, bir hafta bile doğru düzgün kullanamadım. şimdi yine başladı wifi ağına bağlanılamıyor.
    Bir daha Acer mı? Allah cezasını versin yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rraistlinn

satmak isteyen varmı mavi olanından

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-netbook-acer-aspire-one-725-125855367/detay/
  • arkadaşlar bu netbooktan almayı düşünüyorum alınır mı film, ofis programları ve ingilizce kelime çevirisi için kullanacağım sadece
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ConseQui

arkadaşlar bu netbooktan almayı düşünüyorum alınır mı film, ofis programları ve ingilizce kelime çevirisi için kullanacağım sadece

Tavsiye etmem, bütçenizi biraz daha yüksek tutup başka bir markaya yönelebilirsiniz.
  • Merhaba beyler

Win 8.1 güncellemesi yapan var mı acaba?

Qualcomm Atheros AR5B125 wireless network adaptör var fakat sorun oluştu.

Wifi hiç çekmiyor 8.1 güncellemesinden önce de böyleydi. Destek kısmından driver da indirdim fakat hala aynı.

Bu tarz sorun ile karşılaşan var mı acaba ya da çözüm hakkında fikri olan?
  • arkadaşlar yardımcı olabilr misiniz

disk bölümlemek için win7 ile boot olup sadece windowsun bulundugu yeri sildim ve bölümlendirdim ama windows bu diske yüklenemez. seçilen disk gpt bölümü stilinde hata veriyor recovery bölümüne dokunmadım ama yükleme yapamıyorum. recovery özelliğimin kaybolmasını istemiyorum ne yapabilirim? daha önceden o bölümün windows ile yedeğini almıştım onu da geri yukleyemiyorum o yedeği nasıl geri yükleyebilirim???

• Ben windows 8.1 güncellemesini yaptım...Acer sitesinden aldığım driver ile sağlam çalışıyor ama benim wireless kartı Broadcom...

Bu arada bu netbook'u alıp ilk yorum yazanlardanım ve hala kullanıyorum keratayı...

Hızı yüzünden bazen uyuz ediyor ama sonra kendi kendime netbook işte daha ne yapsın gariban deyip affediyorum onu...(ssd ve 8 GB ram'e rağmen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatti

Ben windows 8.1 güncellemesini yaptım...Acer sitesinden aldığım driver ile sağlam çalışıyor ama benim wireless kartı Broadcom...

Bu arada bu netbook'u alıp ilk yorum yazanlardanım ve hala kullanıyorum keratayı...

Hızı yüzünden bazen uyuz ediyor ama sonra kendi kendime netbook işte daha ne yapsın gariban deyip affediyorum onu...(ssd ve 8 GB ram'e rağmen)

Bende de compaq mini 731et vardı (2011) ve bende hala kullanmaktayım.Ama netbookların üretiminin kalktığı haberini okuyunca moralim bozuldu.İyiki geçen yıl bunu almamışım dedim.Windows vista home premium yüklüydü.Bataryası çatlamıştı.Isınma sorununa çareyi soğutucuda buldum.Eğer o olmassa çekilmez bir bilgisayar.Bu konuya çok cevap veren vardı ama artık fazla kimse kalmamış.( ipad sayesinde:) )
    Bu arada benim işlemci n270 bayağı bi ezik sizinkinin yanında

• quote:

Orijinalden alıntı: serhatti

Ben windows 8.1 güncellemesini yaptım...Acer sitesinden aldığım driver ile sağlam çalışıyor ama benim wireless kartı Broadcom...

Bu arada hocam bende 4200rmp lik hdd var ve 2 gb ram ona rağmen hızlı leptop.Sizin leptop kaç saniyede masaüstüne geliyor ve tarayıcıyı filan açıyor?
    Yani ssdnin faydası var mı ciddi anlamda yoksa sadece açılış süresini mi kısaltıyor?
  • SSD çok fazla işe yaramıyor bu cihazda çünkü asıl darboğaz bu netbook'un işlemcisi.

Açılış,program çalıştırma falan cıbır cıbır ama 2 işi aynı anda yapamıyor ve işlemci kullanımı en küçük işlemde bile max'ta geziyor...
  • Arkadaslar bu pc islemcisi cok yavas ssd var 4gb ram var bir iki islem yaptinmi bayilio islemciye overclock bulunmadimi ya cok guzel ama islemcisi berbat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.