Şimdi Ara

YENİ 2017 APPLE IPAD PRO (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
9
Favori
20.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Havale ve öğrenci indirimine kapalı şuan apple.com'da ürünler diye biliyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • EXios kullanıcısına yanıt
    4gli 256gb siyah 10.5 sipariş verdim 6 taksitle 3.887,04 TL ye

teşekkür ederim yardımlarınız için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim.Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Edit = Bu arada us mağazaya baktım beats kullaklık veriyor bizim mağazada bir hareket yok sordum şimdilik öyle bir kampanya gözükmüyor dedi.Havale indirimide belli bir süre için değilde kaldırıldı olarak gözüküyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 25 Temmuz 2017; 15:20:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EXios

Rica ederim.Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Edit = Bu arada us mağazaya baktım beats kullaklık veriyor bizim mağazada bir hareket yok sordum şimdilik öyle bir kampanya gözükmüyor dedi.Havale indirimide belli bir süre için değilde kaldırıldı olarak gözüküyormuş.

kulaklık kampanyası iyiymiş baya, bize de gelebilir mi acaba? ürünü iade edip 1-2 hafta bekleyebilirim, acelem yoktu zaten de
    ben ürünü açıp kullandıktan sonra 1-2 hafta içinde kulaklık hediyesi gelirse üzülürüm
    bilgilendirdiğiniz için teşekkürler
    edit: geçen seneki usadan 1-2 hafta sonra başlamış, bu hafta veya haftaya bizde de başlar o zaman,
    ben en iyisi iade edeyim, şuan acil ihtiyacım değildi zaten
    bir de ben desteğe yakınlarımda test edebileceğim bir yer yok demiştim, bana direkt sipariş verin 2 hafta içinde istemezseniz iade edebilirsiniz demişti. bu doğru mu, etik olur mu ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 25 Temmuz 2017; 21:3:32 >

Okula dönüş kampanyası yapılmış, öğrenci ya da ailesi olarak alınan alımlarda geçerli oluyomuş. 2 3 haftaya avrupaya gelmesi bekleniyormuş kampanyanın. Geçen yıl haziranda bizde de olmuş bu kampanya.

Dediğim gibi ben müşteri hizmetleriyle görüştüm şimdilik böyle bir kampanyadan haberleri olmadığını söylediler gelebilirde gelmeyebilirde.

14 gün içinde iade edebilirsin, tabi bu durumu suistimal edip keyfi birden fazla iade edilmediği sürece etik.

Test için mağazalara gelmesi yıl sonunu rahat bulur apple bile stoklarda sıkıntı yaşıyorken.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 26 Temmuz 2017; 2:57:58 >
  • Arkadaşlar ben iPad Pro 10.5 64gb almayı düşünüyorum. Fakat Eylül'e kadar fiyatların düşmesini bekliyeyim diyorum.
    Bende şuan iPad 2 var. Sizce eylül'de fiyatlar düşer mi ve bu iPad Pro 10.5'de herhangi bir sorun (kronik) var mı?
    Son mesajlarda bazı arkadaşlar yurt dışında kulaklık kampanyası (hediye) yaptığını söylemiş. Hediye ettikleri kulaklık solo serisi mi yoksa kulakiçi mi? Beats x veriyorlarsa ben solo 3 alamayacakmıyım veya farkını verip mi alabilirim?

• Geçen sene bu zamanlar çoktan başlamıştı kampanya.Burada da vardı yani.Yine gelecektir ama.2 senedir yapıyorlar çünkü bu sene de buraya gelir kampanya.

• --kemal-- - kullanıcısına yanıt
    Fiyatların düşeceğini sanmıyorum, heleki eylülde ios11 gelecekken :)) artı olarak 64GB almamanı öneririm, Arkit gibi bir uygulama var ios11 de çok ses getirecek ve baya yer kaplayacak gibi duruyor, uygulama ve uygulama içi. Ama siz ne için kullanacaksınız bilmiyorum ama fiyat ilk bahar'a kadar düşmez hele dolar çıkarsa hiç düşmez.

Bu arada evet 10.5 kranik hatalı ekran sorunları mevcut ama aldığınızda bunu farkederseniz 15 gün içinde değişim yapıyorlar sırf bu yüzden 12.9 aldım ben.

• I am paris kullanıcısına yanıt
    Internetten mi aldiniz hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam havale ve öğrenci indirimi şeklinde aldım, havale ye kapanmadan önce aldım da hala gelmedi 😬 Son güne kadar bekliyorlar heralde 😂

• Ben de Hong Kong'dan sim kartlı 10,5 versiyon almayı düşünüyorum.
    Sim kartlı olacağı için pasaporta en son ne zaman kaydettirmem gerekiyor?
    İlk etapta sim kart takıp kullanmayacağım,ilerleyen döneme yatırım olarak bu modeli alıyorum.
    Bi de burada garantisinin geçerli olması için hangi seriden almam gerekiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: I am paris

Evet hocam havale ve öğrenci indirimi şeklinde aldım, havale ye kapanmadan önce aldım da hala gelmedi 😬 Son güne kadar bekliyorlar heralde 😂

Benim siparisim 2 - 9 Agustos arasunda teslim edielcek gibi duruyor :D iki hafta olacak hayirlisiyla.
  • Hayırlısı olsun hocam, ben 2.5 haftayı bitirdim 4 ağustos son gün diye geçiyor. Sizde 12.9 mu aldınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: alimmm78

12 lik çok büyük olduğundan

10.5 diyorum

Yazın ben de alabilirim

Kalemli tablet için

Surface ile ipad pro arasında karar veremedim

Çok incelemeler izledim ve makaleler okudum bu ikisi arasında. İpad pro kaleminin çok daha doğala yakın kalem hissiyatını veriyor ve daha kaliteli yazma çizme sağlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Fiyatların düşeceğini sanmıyorum, heleki eylülde ios11 gelecekken :)) artı olarak 64GB almamanı öneririm, Arkit gibi bir uygulama var ios11 de çok ses getirecek ve baya yer kaplayacak gibi duruyor, uygulama ve uygulama içi. Ama siz ne için kullanacaksınız bilmiyorum ama fiyat ilk bahar'a kadar düşmez hele dolar çıkarsa hiç düşmez.

Bu arada evet 10.5 kranik hatalı ekran sorunları mevcut ama aldığınızda bunu farkederseniz 15 gün içinde değişim yapıyorlar sırf bu yüzden 12.9 aldım ben.

Ben daha çok webte gezinmek için alacağım. Gerek taşıma kolaylığı gerek malzeme kalitesi, pil ömrü,bataryası, herşeyiyle mükemmel.
    Şimdide 10.5 i almak istiyorum, öğrenciyim ve bütçem kısıtlı. Kronik sorun var demişsiniz tam olarak nasıl bir sorun, ekranıyla mı ilgili?
    Beats kampanyasında beats soloyu almak istiyorum ondan dolayıda bekliyorum. 150 dolar indirim yapmışlar yabancı mağazalarda. Burada da yaparlar belki.

• --kemal-- - kullanıcısına yanıt
    Bana havale ve öğrenci indiriminden dolayı yeteri kadar indirimli geldi zaten...

Evet ekranında gölgelenmeler vs vs gibi sorunları var genel olarak değil ama sıklıkla söz edilen bir durum.

• quote:

Hayırlısı olsun hocam, ben 2.5 haftayı bitirdim 4 ağustos son gün diye geçiyor. Sizde 12.9 mu aldınız ?

2.5 hafta iyiymis. Ben Pazartesi gunu ikinci haftayi dolduracagim ama sabirsizlaniyor insan.
  • Bende 64 gb 10.5 inch modelinden aldım. Baktım herkes 256 alıyor, keşke 256 alsaydım geride iade edemiyorum. Gerçi telefonumda 64 gb 2 senedir onun yarısını doldurabilmişim.

• blackberry4ever B kullanıcısına yanıt
    256gblik ne yukleyeceksiniz ki?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.