Şimdi Ara

YENİ 2017 APPLE IPAD PRO (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
9
Favori
20.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ders okul icin aldim zaten . Bilemedim herkes az almissin falan dedi. En kotu wireless usb ile ek depo yaparim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blackberry4ever B kullanıcısına yanıt
    Hocam bundan 1-2 sene önce uygulamaların boyutları küçüktü en fazlası 500mb cıvarındaydı, artık tabletler güçlendikçe uygulamalarada yükleniyorlar ve haliyle kapasitede yükseliyor şuan mesela en yüksek kapasiteli uygulama 1.5 GB benim gördüğüm oda. ios 11 ile beraber bence dahada fırlayacak gibi uygulamaların boyutu. İpad pro 12.9 2015 modelinin 32 GB olanından almıştı arkadaş yetmiyor diye gitti sattı zaten ios 3-6 GB gibi kapasiteyi direk alıyor.

Laptop, PC gibi ek cihazınız varsa dert etmeyin. Yedeklersiniz olur biter...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rapBiTT

Ben de Hong Kong'dan sim kartlı 10,5 versiyon almayı düşünüyorum.
    Sim kartlı olacağı için pasaporta en son ne zaman kaydettirmem gerekiyor?
    İlk etapta sim kart takıp kullanmayacağım,ilerleyen döneme yatırım olarak bu modeli alıyorum.
    Bi de burada garantisinin geçerli olması için hangi seriden almam gerekiyor?

Bilgisi olan var mı arkadaşlar?

• rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Model numarası (arka kapakta):
    iPad Pro'da A1701
    iPad Pro Wi-Fi + Cellular'da A1709
    https://support.apple.com/tr-tr/HT201471
    A1709 almalısınız

Hong kong da da aynı model satılıyormuş, ama satıcı başka satabilir belli olmaz siz yine de dikkat edin
    https://support.apple.com/zh-hk/HT201471

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 28 Temmuz 2017; 11:23:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam.
    Peki pasaporta kayıt etme işi hakkında bilginin var mı?
    Sim kart takmadığım sürece cihazın kullanıma kapanma riski var mı acaba?

• rapBiTT kullanıcısına yanıt
    Kayıt etme işlemi için 2 ay hakkımız vardı galiba

100 tl yatırıyoruz sonra e devletten hallediyoruz

Simsiz Uçak modunda sorun olmaz da sadece simsiz bilmiyorum, cihaz kullanıma kapanması yok. Sadece hücresel özelliği kullanılamıyor. İleride kayıt ettirirseniz( pasaport süreniz geçmeden) açtırırsınız

• alimmm78 kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler hocam.

• I am paris kullanıcısına yanıt
    En azından dosyaları ve resimler için usb wireless falan alacağım. Teşekkürler .Siz aldınız mı ?

Ben aldım da bekliyoruz 3 haftadır :))) hala gelmedi.

yeter de artar emin olun içini oyun uygulama doldursanız (ki ne işinize yarar o kadarı tartışılır) yine doldurmanız zor. içine bluray film atacak arkadaşlar varsa ayrı tabii ama ona da terabyte hafıza lazım (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: chengineer

yeter de artar emin olun içini oyun uygulama doldursanız (ki ne işinize yarar o kadarı tartışılır) yine doldurmanız zor. içine bluray film atacak arkadaşlar varsa ayrı tabii ama ona da terabyte hafıza lazım (:

Teşekkür ederim umarım öyle olur. Gerçi dediğiniz gibi uygulama falan kullanmıyorum sadece ders notlarım maillerim var.
    Klavye kullanıyorum ancak arkası boşta kalıyor. Arkasına ön klavye ile uyumlu bir kap tavsiyeniz var mı ?

Ben sadece smart case kullanıyorum kılıf hiç bakmadım başka maalesef.

• Ben çok memnunum siyah kalmadığı için altın renk aldım ama büyük olduğu için rahatsız etmiyor çerçeveler de daraldığı için gayet güzel... en önemlisi 120hz ekranı. Yeni iphonea da gelir sanırım çok çok farklı bir his jet gibi çalışıyor her şey...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 16 gb air2 var satıp 32-64 lük bi ipad almak istiyorum ama prolarda gözüm kaldı ucuzlar mı ne dersiniz?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    havaleyi bile kaldırdılar şuanda, ama amerika'daki kulaklık kampanyası gelirse, daha uygun fiyata belki almış olursunuz. Bu arada artık pro 10.5 varken 9.7 almak bence mantıksız (bütçe elveriyorsa elbette), 2017 modeller en düşük 64'ten başlıyor.
  • Apple Pencilin yenisi yok değil mi daha önce çıkan versiyon satılıyor?
  • ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Evet, 2015'te çıkan modelle aynı, yenisi çıkmadı.

• Arkadaşlar yine kampanyayı sordum ancak hala bir haber yok denildi gelip gelmeyeceği kesin değilmiş her zaman kampanya yapılmayabilir dedi.Malum Türkiye de yaşıyoruz bu sene iptal olursa hiç şaşırmam.

Benim görüşüm 1 ay desek 13 Temmuz da başlamış bize 13 Ağustos gelebilir diye düşünüyorum daha geç olur mu belli olmaz. Yabancı sitelerde dediklerine göre daha önceki kampanyalar haftasına hemen gelmiş daha geç değil o yüzden düşük de olsa 13 Ağustos dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 31 Temmuz 2017; 13:59:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackberry4ever

Ders okul icin aldim zaten . Bilemedim herkes az almissin falan dedi. En kotu wireless usb ile ek depo yaparim

Hocam merhaba ben de 10.5 inç olanında kullanıyorum. Sizin gibi klavye aldım. Ancak bahsettiğiniz gibi klavye sadece 1 tarafı kapatıyor. Taşınma sırasında içim rahat etmedi. Ben de aşağıdaki linkini verdiğim çantanın siyahından aldım. Çanta 11 inç. En uygun boyutlu çanta olarak bunu bulabildim. İsimi cok fazlasıyla görüyor. Malzeme kalitesi gayet iyi.

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Tucano-Colore-10-11-Skin-Mavi-Notebook-Kilifi-BFC1011-B/Tabletler-Cevre-Birimleri/Tablet-PC-Aksesuarlari/Notebook-Cantalari/urunno=0000000325742?gclid=EAIaIQobChMIppS6kbWz1QIVCl8ZCh0MvQI0EAQYAiABEgK7z_D_BwE

• 17Scorpion kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kullanışlı gözüküyor. Ben şimdilik sırt çantamın laptop gözüne atıyorum ama böyle birşeye sanırım ihtiyacım olacak

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.